Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:19:30
amaya
Ma načeloma naj ne bi bilo nikjer vstopnine, saj mora biti prosti prehod do morja, kateri ni v lasti nobenega. Plača se pa druge storitve. so pa nekatere plaže še vedno plačljive, kot npr. Žusterna. Za Strunjan ne vem, vem pa da je tam zelo lepo in urejeno. Tudi Fiesa je v redu. Drugače pa se da tudi v Izoli dobit kakšen v redu plac. Parkiraš na začetku Izole (pri ladjedelnici): je zastonj parkirišče...potem pa se malo sprehodiš. Koper: ne vem če se plača vstop, parkirišče imaš pa uro zastonj 8potem pa hoduiš samo listek podaljševat-no, greš po novega ). Portorož pa meni osebno ni všeč. zgubiš živce dobit plac tako za avto kot za brisačo...pa še drago je vse....no sej je povsod, ampak tam je ekstremno.
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:21:30
cuma
kažin bo čisto ok. To je tako vsestransko uporabna beseda . Pol pa imamo še ... špeža - "fasnga" ne vidim ure - komaj čakam smo šli tam - sva šla tja ... itd. ...
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:40:35
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: cuma
jana jana .... čaki da najdem taško
najprej je marEla metala kamenčke od daleč, potem je šla Crocsom pokazat kakšna je vodica in čez 3 sekunde ji je mulc rekel, da naj plava... tamala pa se je oblečena vlegla v vodo in plavala... a mi je preostalo kaj drugega kot to, da sem ji oblekla kopalke? In za kazen se je moral mulc preoblečt v kopalke in se igrat nadzornega.
Saj bi te poklicala, a je bil tak cajt, ko otroci spijo.
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 1.6.2008 1:21:35
Anonimen
strunjanska plaža je drugač v sezoni za plačat, in pr hotelu krka in na drugi strani. Res pa lahko rečeš, da greš naprej na skalce, tm je divja, al pa karkol, da ti pač ni treba plačat....strunjan je res lep
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 2.6.2008 10:25:24
Anonimen
Izola.pod hotelom Delfin ali pa Simonov zaliv,nikoli plačale,parkirišče pa ja,to pa. Fiesa,mal težko z avtom do dol, ne vem,če ni že rampa pri pokopališču. Če ste vešči strmih poti,pol pod Belveder-Bele skale,divja plaža,kristalna voda,nekaj nagcev nekaj oblečenih.Ankaran-Debeli rtič,brez vstopnine. Portoroška plaža brez vstopnine edina sitnost najt brezplačni parkerplac. Punta-Piran,edina sitnost pustit avto na plačljivem parkingu in pešačit.
< Sporočilo je popravil neva6 -- 2.6.2008 10:26:32 >
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 2.6.2008 13:27:13
Anonimen
Pa sej v Piranu se lahko peljes z avtobusom Ce se ti ga da cakat in ce ni poln. Jaz grem raje peš, si itak hitro v Piranu. Kako pa je letos na Debelem rtiču? Pred tremi leti sem bla točno takle čas, pa so bile same meduze, trava in spužve
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 2.6.2008 13:32:45
Sulfinija
Mene pa zanima kok ima kaj morje stopinj in ali je ful meduz?Midva se kopama v Izoli ima mož kartico od plaže in grema noter z avtom brezplačno pa tudi na wc z ključem pridema.
LP Mojca