Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:10:17
|
|
|
|
lemavrica
|
Strunjan
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Strunjan A si šur, da ni vstopnine?
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:12:00
|
|
|
|
siskamiska
|
Ne vem. Me pa zanima kolk stopinj ima morje oz če je že z kopat?
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:12:37
|
|
|
|
lemavrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Strunjan A si šur, da ni vstopnine? Če bi jo hotli reci da si iz kampa.
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Strunjan A si šur, da ni vstopnine? Če bi jo hotli reci da si iz kampa. Aha... Hvala :).
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:14:30
|
|
|
|
cuma
|
V Strunjanu je lepo. Vstopnine pa sigurno ni, če prideš pred 7 ali po 17 uri ali če rečeš, da si domačin .
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:15:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma ali če rečeš, da si domačin . Samo kažin obvladam.... Daj me se kaksno besedo nauci :).
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:19:30
|
|
|
|
amaya
|
Ma načeloma naj ne bi bilo nikjer vstopnine, saj mora biti prosti prehod do morja, kateri ni v lasti nobenega. Plača se pa druge storitve. so pa nekatere plaže še vedno plačljive, kot npr. Žusterna. Za Strunjan ne vem, vem pa da je tam zelo lepo in urejeno. Tudi Fiesa je v redu. Drugače pa se da tudi v Izoli dobit kakšen v redu plac. Parkiraš na začetku Izole (pri ladjedelnici): je zastonj parkirišče...potem pa se malo sprehodiš. Koper: ne vem če se plača vstop, parkirišče imaš pa uro zastonj 8potem pa hoduiš samo listek podaljševat-no, greš po novega ). Portorož pa meni osebno ni všeč. zgubiš živce dobit plac tako za avto kot za brisačo...pa še drago je vse....no sej je povsod, ampak tam je ekstremno.
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:21:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Koper: ne vem če se plača vstop, parkirišče imaš pa uro zastonj 8potem pa hoduiš samo listek podaljševat-no, greš po novega ). A to je tam, kjer je tudi slascicarna in otrosko igrisce?
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:21:30
|
|
|
|
cuma
|
kažin bo čisto ok. To je tako vsestransko uporabna beseda . Pol pa imamo še ... špeža - "fasnga" ne vidim ure - komaj čakam smo šli tam - sva šla tja ... itd. ...
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
kažin bo čisto ok. To je tako vsestransko uporabna beseda Vem. Po moje bi moralo zadostovat za en šverc... špeža - "fasnga" To je za podkupnino, če kažin ne upali ?
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:34:09
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: amaya Koper: ne vem če se plača vstop, parkirišče imaš pa uro zastonj 8potem pa hoduiš samo listek podaljševat-no, greš po novega ). A to je tam, kjer je tudi slascicarna in otrosko igrisce? ja, tam sta se moja dva danes namakala Mene je zeblo, ko sem ju gledala, kaj šele, da bi si noge zmočila.
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:35:42
|
|
|
|
cuma
|
jana jana .... čaki da najdem taško
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:38:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Mene je zeblo, ko sem ju gledala, kaj šele, da bi si noge zmočila. Me greje celulit...
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:40:35
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma jana jana .... čaki da najdem taško najprej je marEla metala kamenčke od daleč, potem je šla Crocsom pokazat kakšna je vodica in čez 3 sekunde ji je mulc rekel, da naj plava... tamala pa se je oblečena vlegla v vodo in plavala... a mi je preostalo kaj drugega kot to, da sem ji oblekla kopalke? In za kazen se je moral mulc preoblečt v kopalke in se igrat nadzornega. Saj bi te poklicala, a je bil tak cajt, ko otroci spijo.
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:40:50
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Mene je zeblo, ko sem ju gledala, kaj šele, da bi si noge zmočila. Me greje celulit... Pol pa se splača ga met ... vidiš ti alternativne vire ... nafta je za slabiče
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 31.5.2008 23:44:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Mene je zeblo, ko sem ju gledala, kaj šele, da bi si noge zmočila. Me greje celulit... Pol pa se splača ga met ... A nisi vedela? Samo ne prevec na glas govorit, da ne bo reklama....
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 1.6.2008 1:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
strunjanska plaža je drugač v sezoni za plačat, in pr hotelu krka in na drugi strani. Res pa lahko rečeš, da greš naprej na skalce, tm je divja, al pa karkol, da ti pač ni treba plačat....strunjan je res lep
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 2.6.2008 10:18:54
|
|
|
|
snake
|
vam ne povem ker potem nas bo prevečp
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 2.6.2008 10:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Izola.pod hotelom Delfin ali pa Simonov zaliv,nikoli plačale,parkirišče pa ja,to pa. Fiesa,mal težko z avtom do dol, ne vem,če ni že rampa pri pokopališču. Če ste vešči strmih poti,pol pod Belveder-Bele skale,divja plaža,kristalna voda,nekaj nagcev nekaj oblečenih.Ankaran-Debeli rtič,brez vstopnine. Portoroška plaža brez vstopnine edina sitnost najt brezplačni parkerplac. Punta-Piran,edina sitnost pustit avto na plačljivem parkingu in pešačit.
< Sporočilo je popravil neva6 -- 2.6.2008 10:26:32 >
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 2.6.2008 13:27:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sej v Piranu se lahko peljes z avtobusom Ce se ti ga da cakat in ce ni poln. Jaz grem raje peš, si itak hitro v Piranu. Kako pa je letos na Debelem rtiču? Pred tremi leti sem bla točno takle čas, pa so bile same meduze, trava in spužve
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 2.6.2008 13:32:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
Mene pa zanima kok ima kaj morje stopinj in ali je ful meduz?Midva se kopama v Izoli ima mož kartico od plaže in grema noter z avtom brezplačno pa tudi na wc z ključem pridema. LP Mojca
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 2.6.2008 13:33:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Arso ima podatek, da ima morje 23°C.
|
|
|
|
RE: Kje na slovenski obali se da kopat... 2.6.2008 13:35:50
|
|
|
|
kofetek2010
|
meduze - v soboto jih na tistem delu kjer se lahko kopaš ni bilo, bile pa so tam kjer so barke privezane (tam pa je itak ful svinjarija)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?