|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje na Krku
11.7.2005 8:11:08   
BUČKO
je najbolje za :duda:starega 10 mesecev.Konec julija gremo na dopust pa še nimamo nič rezervirano pa me že mal skrbi da sploh ne bomo šli.Naj mi kera kaj predlaga,kakšno dobro lokacijo da bo plaza o.k. in sprehajalne poti tut lahko je blizu centra prosim:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kje na Krku
11.7.2005 8:21:16   
soncece24
Mogoče baška? Tudi malinska je lepa.

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kje na Krku
11.7.2005 8:27:01   
Taša
Njivice!:bravo:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kje na Krku
11.7.2005 8:58:02   
Pikabu
Baška nima sence, je pa lepo tam. Pa včasih je prišel tok in je bila zelo mrzla voda. Njivice, Malinska so pomojem v redu, sem pa tam bila samo po en dan. Mi gremo pa letos v Šilo, pa bomo videli, kako bo. Upam, da v redu.

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kje na Krku
11.7.2005 9:17:53   
SaaS
Mi smo bili konec junija z 7 mesečnikom v Punatu na Krku. Za sprehajati se z vozičkom je zelo lepo urejeno, ob obali je urejena pot, res v redu. Plaže imaš pa betonske-tlakovane z borovčki, peščene brez večje sence - kakšen borovček, ki je ponavadi zelo hitro okupiran...
Zame osebno plaža sploh ni imela velikega pomena, ker z malim itak nismo ležali na plaži. Dopoldne (od 9h do 11h) smo brez problema našli senco, v hudi vročini smo se pa skrili noter. Pozno popoldne pa spet ni tak problem.
Iz Punata imaš tudi zelo blizu Krk in Baško. Tudi Baška se mi je zelo dopadla.

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kje na Krku
11.7.2005 10:16:32   
ninca
baje je punat super za :duda:, letos so šli eni prjatli v kamp pa so bli ful zadovoljni :bravo:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kje na Krku
11.7.2005 10:38:25   
BUČKO
Joj punce hvala za hitre nasvete,kdaj pa greste na krk mogoče se srečamo?:bravo::)-:kuza:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kje na Krku
11.7.2005 11:04:26   
Pikabu
Mi smo od 30. 7. pa uradno do 6. 8., neuradno pa mogoče kakšen dan dlje, če bo vreme ugodno.

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kje na Krku
11.7.2005 11:07:47   
morskadeklica
Baška je krasna, ni pa nobene sence.

lp:muca:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kje na Krku
11.7.2005 11:21:13   
miška piška
Malinska je super!:bravo:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kje na Krku
11.7.2005 15:13:52   
rija
Baška, samo če nisi rezervirala, boš težko kaj prostega dobila.

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kje na Krku
11.7.2005 15:31:33   
Anonimen
Njivice :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu BUČKO)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?