|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje na Hrvaškem...
26.12.2005 18:57:52   
Pokora
Pozdravljene!
Zanima me na katerih Hrvaških straneh se najdejo kakšne informacije glede vozičkov. V spodnjih postih sem zasledila da se splača po voziček tja, ker dobiš povrnjen davek, pa bi zdaj malo pobrskala po njihovih straneh.
Že v naprej hvala za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje na Hrvaškem...
26.12.2005 21:22:18   
Misa masa
Jaz sem pogledala na strani od Turbo Limač, samo so cene samo za sam voziček. Glede odbitka PDV-a pa gre po sistemu lestvice (progresivno). Cene pa so približno kot pri nas, in sicer jaz sem gledala za v eni trgovini, ki je ni na internetu za voziček Quinny Buzz kjer je bil celoten voziček (voziček+košara+avtosedež, vendar brez zimske vreče) in s 10% got. popustom 4.498,20 HRK. Odbitek davka je cca 620 HRK, tako da pride sam voziček 3.878,20 HRK. V Italiji v Prenatalu v Torri d'Europa stane enak komplet 620 EUR. Glede na to, da ni odbitka IVA se mi zdi da so cene kot pri nas. Meni se zdi najbolj ugodno iti na Hrvaško.
Upam, da sem kaj pomagala.

LP

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.12.2005 23:55:14   
skuštrana
Poglej na www.turbolimac.com ali pa vpiši v kakšen hrvaški iskalnik dječja oprema pa bo...

(odgovor članu Misa masa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2005 8:28:23   
shooo
ali pa vprasaj nosecke in mame na kaksnem forumu. recimo  www.roda.hr.
meni so svetovale in sem sla po buzza v turbo limac v king cross. menda je tudi v samoboru (cez mejo v brezicah) trgovina z otrosko opremo.
lp

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2005 15:13:53   
zaspanka
punce jaz sem bil pa prejšnji teden v zagrebu prav s tem namenom, da morda kupim kakšen voziček in sem se vrnila zelo razočarana. s prijateljico iz zagreba, ki je tudi noseča sva preiskale vse njihove otroške trgovine in je bila prava groza. pri nas in v avstriji je veliko večja izbira. še največ ima turbo limač, a samo vozičke graco in par quinnijev. ko želiš kaj iz njihovega kataloga pa rečejo da to ni za nihov trg delano in da tega oni nimajo.  pa še prodajalke so bile ena bolj pametna kot druga, ko si izrazil neko željo in so rekle, da to pa tako ali tako ni dobro. cene so pa veliko držje ko pri nas (ne samo vozički, tudi banjice, čebrički, sedeži za hranjenje, pevijalne podloge,itd.) tako da mislim, da se ne splača it nazaj na hrvaško po davek. no vsaj meni ne. morda kakšni bližje meji še, drugače pa katastrofa. res sem razočarana, ker sem pregledala že pol italije, celo avstrijo in celo slovenijo in še zagreb, pa je bilo na hrvaškem najslabše.

ča pa kakšna najde kaj po svoji izbiri pa toliko bolje... veliko sreče!
pozdravček

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2005 8:12:44   
Lorena
Se strinjam s predhodnico.
Moj mož je hrvat in bivava na hrvaškem, zato tam tudi veliko kupujeva in poznava situacijo kje je kaj ceneje. zagotovo to niso vozički in oprema za user posted image . So pa npr. pamperske!!! ( ne vem točno cene, vem pa da so v eni trgovini tako poceni, da npr. pri 3. ali 4. paketih dobiš skoraj ene zastonj - v primerjavi ko bi kupoval v SLO)
Midva sva gledala prejšnji teden voziček Peg Perego Pramette, ki je na hrvaškem dražji za več kot 20 jurčkov! No, pa sva se potem kr premislila glede nadaljnega nakupovanja

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Druga nosečnost
пеперутка16

Koliko časa po prvi nosečnosti in carskem rezu delati na drugi nosečnosti?

6 mesecev je zadostna doba. (8%)

Približno 9 mesecev kasneje. (8%)

Najmanj eno leto. (38%)

Več kot eno leto. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!