Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 15:21:37
|
|
|
|
kajajaka
|
mi imamo ušesnega Braun, tip 6022, kupljen v Sanolaborju. Bil je svinjsko drag , ampak ga ne zamenjam. Si ne predstavljam otročka prepričat, da ima termometer pod pazduho...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2010 15:38:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 15:49:18
|
|
|
|
TomTaylor
|
jz imam 1 digitalnega, ki rezultat prikaže v minuti 1 ušesnega od Citizena 1 živosrebrnega običnega. Najzanesljivejši je ravno tazadnji... Enkrat sta tastarejši hčerki kazala, da ima temp. med 37,5 in 38 in ji nisem zato nič zbijala. Ampak bila je tko čudno apatična, da sem ji še z navadnim izmerila - in je pokazal čez 40! Od takrat dalje merim samo še z navadnim. In pod pazduho.
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 16:10:14
|
|
|
|
aprilčica07
|
Imamo le navadnega, živosrebrnega in s tem uradujemo po moje je najbolj zihr. Dokler je bil Jakob še manjši, smo uporabljali tistega na dudo, ampak se ni obneslo, ker je vedno kazalo bistveno več, kot je dejansko blo.
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 16:10:40
|
|
|
|
aprilčica07
|
A še to, merimo pod pazduho:)
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 16:13:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadaklemen Sprašujem ,kje merite otrokom temperaturo?? v ritko
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 16:19:01
|
|
|
|
alička
|
Pod pazduho, že od prvega merjenja naprej.
|
|
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 17:16:35
|
|
|
|
marta82
|
Pri nas ušesni ne deluje (če zmerimo trikrat zapovrstjo je rezultat vsakič drgačen ), tak da merimo kar pod pazduho z digitalnim.
|
|
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 17:22:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pri nas ušesni ne deluje (če zmerimo trikrat zapovrstjo je rezultat vsakič drgačen ), tak da merimo kar pod pazduho z digitalnim. Enako. S*ranje. Sicer pa ne merim vročine, saj vidim kako se otroka obnašata.
|
|
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 18:23:07
|
|
|
|
malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor jz imam 1 digitalnega, ki rezultat prikaže v minuti 1 ušesnega 1 živosrebrnega običnega. Najzanesljivejši je ravno tazadnji... Enkrat sta tastarejši hčerki kazala, da ima temp. med 37,5 in 38 in ji nisem zato nič zbijala. Ampak bila je tko čudno apatična, da sem ji še z navadnim izmerila - in je pokazal čez 40! Od takrat dalje merim samo še z navadnim. In pod pazduho. Enako, sem imela že kar nekaj toplomerov in sedaj sem pristaš samo živosrebrnega toplomera . Ker vsi ostali so vedno drugače kazali
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 18:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi zelooo zelo redko merim vrocino....ce pa jo, pa jo z elektonskim pod pazduha.... kot anja pravi. otroka vidis. ali nima vrocine, ali jo ima malenkost, ali pa ima zelo visoko. zmerim jo samo, ce gremo pol k zdravniku, da ne izpadem budala. seveda, ce vidim, da je z otrokom vse ok. sem pa merila zsaj, ko smo menda prebolevali pujske, ker sta bila res uboga.
|
|
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 19:04:50
|
|
|
|
Jessy
|
Mi imamo ušesnega, digitalnega za pod pazduho in živosrebrnega. Nekaj časa sem se ukvarjala z ušesnim, a mi je vsakič drugače pokazal. Če se mi zdi, da ima vročino, potem izmerim z digitalnim pod pazduho, s tem, da vem, da moram končni številki dodati pol stopinje. V kolikor se odločam za izbijanje temperature ali za obisk pri zdravniku, pa se potrudimo z živosrebrnim.
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 19:11:35
|
|
|
|
jullie
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor jz imam 1 digitalnega, ki rezultat prikaže v minuti 1 ušesnega od Citizena 1 živosrebrnega običnega. Najzanesljivejši je ravno tazadnji... Enkrat sta tastarejši hčerki kazala, da ima temp. med 37,5 in 38 in ji nisem zato nič zbijala. Ampak bila je tko čudno apatična, da sem ji še z navadnim izmerila - in je pokazal čez 40! Od takrat dalje merim samo še z navadnim. In pod pazduho. ..ja imam tudi vse tri.. a živosrebrni mi je še vedno zakon.. ušesni mi je pa katastrofa..vstran vržen denar
|
|
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 20:01:40
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jaz tudi zelooo zelo redko merim vrocino....ce pa jo, pa jo z elektonskim pod pazduha.... kot anja pravi. otroka vidis. ali nima vrocine, ali jo ima malenkost, ali pa ima zelo visoko. zmerim jo samo, ce gremo pol k zdravniku, da ne izpadem budala. seveda, ce vidim, da je z otrokom vse ok. sem pa merila zsaj, ko smo menda prebolevali pujske, ker sta bila res uboga. nadaklemen je posebej poudarila, da je njena pupa nagnjena k vročinskim krčem, torej... mora pogosteje meriti. Sicer sem pa tudi sama pristaš živosrebrnega termometra. Merimo pod pazduho.
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 20:20:43
|
|
|
|
miapia
|
Pod pazduho z običajnim digitalnim termometrom.
|
|
RE: Kje merite temperaturo?? 2.1.2010 22:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ušesni Omron, smo zadovoljni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?