Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 10:48:21
|
|
|
|
Majabo
|
še mass, hervis in geox turbo pa nikol
|
|
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 10:55:08
|
|
|
|
Lunca1
|
Ciciban in Hofer.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 10:55:55
|
|
|
|
srki
|
Na začetku sem res samo Cicibanove čevlje in copate.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 10:59:08
|
|
|
|
pina-1
|
v kopitarni imajo linijo pollino. Jaz sem super zadovoljna, ker so celi usnjeni, niso podloženi, v glavnem ne menjam.
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 11:13:00
|
|
|
|
Pikaču
|
Večinoma cicibanove, ravno v petek sem tamali kupila ene čevlje za jesen, drgač pa tud kaj najdem v La Scarpi.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 11:36:56
|
|
|
|
Nika v službi
|
Večinoma Ciciban, sicer pa tudi v Massu (Superfit), občasno najdem kaj tudi v Humanicu, Kopitarni, sedaj v Deichmannu... V TS pa tudi sama zelo redko kaj kupim, za mojo princesko pa tam nisem res še nikoli ničesar kupila.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 11:56:06
|
|
|
|
vesna.com
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majabo turbo pa nikol Jst sem pa glih tam dobila super 19 številko, cele usnjene in mehke,jih je super nosila.Drugač pa največ v škarpi
|
|
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 11:56:30
|
|
|
|
Olivija
|
Kupujemo jih vsepovsod: - Bata, Peko (Primigi ali Primo), superge.si (ponavadi kakšne Nike), Mass - tudi v Turboschu-ju, njihovi usnjeni so prav fajn in mehki, pa še zelo uuugooodni! - Cicibanove smo zdaj po dolgem času spet kupili za ta večjo. Za ta malo so se mi pa vedno zdeli pretrdi.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 17.9.2007 11:58:32 >
|
|
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 11:58:47
|
|
|
|
lev76
|
V glavnem Ciciban,... Teve seveda v kakšni športni trgovini. Tudi Geox.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 12:24:37
|
|
|
|
Barbs
|
Kjerkoli. In ne prav veliko.
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 13:23:29
|
|
|
|
mojsoncek
|
Na zacetku Ciciban (ker imajo ceveljcke za majhne nogice), ko smo enkrat prisli na st. 19 pa bolj v Mass-u in Humanic-u.
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 13:32:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tudi Turbo shuh je čisto v redu, če je le čeveljček mehak, zračen (usnjen) in lahek. Tak pa mora biti, samo na to moraš biti pozorna.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 14:29:02
|
|
|
|
Lenny
|
Startali smo s Cicibanom in Superfit-om. Zdaj sem odkrila Twisty, ki je v bistvu Superfit, delan za Voegele.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 14:50:53
|
|
|
|
Maxica
|
Načeloma ima Nike superge, čevlje pa trenutno CAT. Imel je tudi že Cicibanove.
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 18:18:04
|
|
|
|
mika
|
Na začetku sem res samo Cicibanove čevlje in copate. jaz tud. ampak je dobila žulje, pa nogice so se ji potile. sedaj kupujemo superfit, v europarku v humaniku ali v pikapolonici v city-u
|
|
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 20:50:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa glih cicibank ne kupim. Največ v Massu in Kopitarni Sevnica, pa tud drugje sem jih že kupovala.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 21:28:23
|
|
|
|
topstar
|
cicibank niti jaz ne kupujem, so res pretrdi, pa še ortopedski so, kaj ne priporočjo prve čevlje čimbolj mehke pa z ravnim podplatom
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 21:31:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Bambi.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 17.9.2007 22:59:33
|
|
|
|
Anol
|
Čisto odvisno kar nam je všeč, ravno danes smo kupili superge v Cicibanu, ker so mu bile všeč, prej je imel superge in sandale od Geoxa.
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 12.10.2007 22:15:39
|
|
|
|
Vesnika
|
cicibančke
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 13.10.2007 13:35:20
|
|
|
|
rainbow
|
jaz sem začela s Cicibanovimi, pol sem spomladi kupovala že tudi druge (ampak smo morali obresti kar nekaj trgovin, kar mi je bilo strašno neprijetno), in danes evo, smo šli spet v Piko in obema kupili Cicibanove. Sem pa se zgledovala po nasvetu Splišni, in so res mehki, usnjeni. Imajo pa tudi trše modele.
|
|
RE: Kje kupujete otroške čevlje? 13.10.2007 20:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ne čevljev ne kupijem po znamkah. mi je čist ravno če na njih piše ciciban so pa trdi kot cokle. jaz čevelj pač progledam iz katerih materialov je narjen, kako je težek po teži predvsem pa poizkusim čevelj upogniti z dvama prstoma - palcem in kazalcem. če ne gre oz gre težko je čevelj pri meni odpadel pa če 100x na njem piše ne vem kera firma. tako da njdem primeren čevelj tudi v lidlu pa tudi v turbošuju pa tudi v jelo pa tudi v cicibanu - softy program, pa tudi kje drugje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2007 23:49:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Okrasitev za noč čarovnic: 9 idejPribližuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.