Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 20:45:21
|
|
|
|
total
|
Zase večinoma v New Yorkeru,Orsay,včasih H&m
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 20:45:59
|
|
|
|
Luskan
|
Esprit je zakon, pa S'Oliver, tudi h&m.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 20:46:38
|
|
|
|
lemavrica
|
Sportina, H&M, New Yorker
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 20:47:32
|
|
|
|
Anonimen
|
H&M-majo sam tam moje številke , pa kulturne cunjice po kulturnih cenah
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 20:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsepovsod kakor kdaj.Ne kopujem dragih oblačil.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 21:00:37
|
|
|
|
Bubamaraa
|
S.Oliver, H&M, WIT BOY ..... itdddd......
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 21:13:00
|
|
|
|
Rožica I
|
Večinoma na razprodajah ( zase večinoma v Zari, ponovem v Mangu , v S'Oliverju, H&M- u, v Orsayu; za dete pa v Zari in H&M- u). Sem se navadila na razprodaje, tako da naju takrat oblečem za tisti čas ter za naslednjo sezono.
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 22:07:30
|
|
|
|
Miška76
|
Modiana v Mercatorju, H&M,S. OLIVER, NAMA občasno
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 22:14:28
|
|
|
|
Slončica
|
New Yorker,Orsay za pa BC pa sparky
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 23:27:10
|
|
|
|
smeško
|
za našo večina v H&M, Clarku-če majo kaj pametnega, Pikapolonica.Zame in za mojga pa v New Yorkerju, H&M, SOliver pa še kje bi se našlo.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 7:05:56
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Vse naokoli...nisem "zagledana" v določene znamke.....torej, ker vidim kaj fletnega tam kupim...pa če je to ena čist "leva"štacuna al pa kaka fensi
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 7:13:47
|
|
|
|
dory
|
zara, h&m, benetton, s.Oliver, vcas tud kej od esprit...kukr je...za doma mam pa nike ali puma :)
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 8:34:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno - tam, kjer mi je kaj všeč. Nisem mahnjena na kakšne firme, čeprav ponavadi najpogosteje Naf Naf, Benetton, Adessa (predvsem kakšne majčke), plašč pa obvezno od Mure.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 9:28:50
|
|
|
|
amalija
|
Zara, Taily Weil, sportina, H&M (vedno manj, se mi zdi ful pofl roba pri nas), Orsay, Pimki, S Oliver, Mango, Benetton, pa še kaj bi se našlo.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 9:34:19
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Dosti stvari kupujem v Emporiumu -> predvsem Miss Sixty in pa v Topshopu; za mojega dragega pa še samo v Emporiumu dobiš Energy hlače. Dosti majčk, puloverjev itd kupujem v H&Mu, če sem pa v Avstriji pa tudi C&A, Orsay. Nekaj stvari kupim tudi v Naf Nafu, Benettonu... Spodnje perilo v H&Mu za oba, Palmers in ostale fine firme pa ob razprodajah, boksarice obvezno Skiny. No, športnih stvari (to pa itak NAJVEČ) pa kar v Intersportu pri mojmu dragemu -> letos mi je NAJ NAJ kolekcija ADIDAS legend -> sicer malo bolj zasoljene cene, ampak so fenomenalne stvari, sploh trenerke na črto
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 9:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
H&M, Mega Outlet pa Takko sem in tja.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 12:23:46
|
|
|
|
muška
|
Čisto odvisno , dostikrat zavijem v Morgan, kavbojke imam od Taly Wejla, dosti stvari tudi od H&M, pa od Sineguane,... kje mi je kaj všeč in da je cenovno ugodni kupim
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 21:14:53
|
|
|
|
skokica01
|
Emporium, majčke in jakne v Zari, H&M, Mango. Itak imam pa večne težave s kupovanjem hlač, ker sem visoka in težko dobim take, da potem lahko nosim zraven še visoke pete. Šoping življenja mi je pa razprodaja v Londonu. Se mi kar odpuli! Moj je bil kar šokiran, ko je videl mojo preobrazbo v šoping animalko.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 21:19:15
|
|
|
|
skokica01
|
Sem se spomnila, da je tudi v Beogradu dober šoping.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?