Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje kupujete cotke za malčke in malčice 6.11.2006 19:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej jaz sem do sedaj vedno šla na nakup v h&m, pa so me vedno razočarali,češ nič nimajo,samo za punčke,nič pravih št. ,ampak cote so kr poceni in kvalitetne(za naše potrebe),seveda pa tudi zelooo lepe.Pa sem potem vseeno vedno še šla tja,danes pridem tja pa nič št. 86,kar je pa blo pa je blo za babike Torej....zanima me kje ve nabavljate cote, kakšne imajo št.naprimer men se zdi da ima h&m zelo realne št. Kaj priporočate,OKAIDI,BENETON,ALADIN,ZARA,SPARKY,LUMPI,KAJ??
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 6.11.2006 20:17:56
|
|
|
|
kofetek2010
|
Zara, Okaidi, S'Oliver, Benetton, H&M, C&A - trenutno je na št. 80 oz. 12-18 m PS: - celega tvojega posta ne morem prebrat, ker ga reklame zakrivajo
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 6.11.2006 20:30:14
|
|
|
|
al1*
|
H&M, Aladin, Zara, včasih kakšno trenerko tudi v Intersparu, Če gremo v Avstrijo pa obvezno zavijem v C&A.
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 6.11.2006 20:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Zara, Okaidi, S'Oliver, Benetton, H&M, C&A PS: - celega tvojega posta ne morem prebrat, ker ga reklame zakrivajo Isto.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 6.11.2006 20:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
zDAJ PA LAHKO PREBERETE
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 6.11.2006 20:46:14
|
|
|
|
kofetek2010
|
v LJ je H&M tud čist izropan... ga Hrvati redno praznijo povprašaj kdaj dobijo novo robo zraven
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 6.11.2006 20:49:12
|
|
|
|
majibee
|
Jez grem tud vedno v h&m, pa tam vedno vse dobim kar iščem. Številke se mi zdijo realne, medtem ko v Zari so pa številke manjše. Majo pa tud ful lepe stvari. Pol je še Benneton, ki je dražji, pa zadnjič sem dobila v Hoferju ful nore ta cele žametke+jaknco podloženo z ovčko:oboje skupaj za 3 čuke. Edino kombinezončka mi še ni ratalo najti-št. 86. A se keri kej sanja kje majo lepe in ne svinjsko drage?
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 7.11.2006 7:33:00
|
|
|
|
Blink1
|
Zdravo Jaz od vekomaj kupujem v H&M. Včasih sem kaj kupila tudi v Zari, kakšen body v Interšparu, pa kar nekaj stvari v Aladinu. Nikar ne obupaj...št. 86 je bila tudi pri meni problematična, pa imam punčko. Kar naenkrat je bilo ful malo stvari v tej številki. Sploh v H&M ko ne veš kje naj iščeš, ker je na dveh oddelkih (56-86 in 86-122)
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 7.11.2006 7:48:38
|
|
|
|
Anonimen
|
H&M, pa sparki tut, pa lumpi tut, zadnje čase velik v mani, ki je res ugodna pa tut kvalitetna. v avstriji pa predvsem v kik diskontu. ker men se res ne kupuje v štacunah a la benetton in zara ko daš 5 jurjov za eno kiklco ki jo ma 2x gor pol ji je pa premejhna. hvala lepa.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 7.11.2006 8:04:48
|
|
|
|
Mojca P.
|
Meni tudi H&m ni vsec . Ponudba za fantke je itak ful omejena (potem so pa v vrtcu vsi v Snoopyja obleceni -kar res ne maram) in tud kvaliteta me ni ravno prepricala. Stevilke so pa povsod najbolj problematicne 86 in 92, ker ne spadata ravno med dojencke in ne med starejse otroke in je izbira res majhna. Sama pri nas najraje kaj poiscem v Zari, Aladinu, Benetton, pa prej se v Mothercare..sicer grem pa v Avstrijo, kjer imajo fine stvari od Tom Tailorja, esprit, S. oliver....vcasih grem pa kar v Outlet v Celje ali Ljubljano in tam vedno dobim lustne in kvalitetne stvari. Champion bunda za Ziga je bila recimo 9000 Sit, za jaka Benetton pa isto...pa sta res lustni puhovki z mucko na kapuci . Drugace pa se cakam, da nekdo odpre neko normalno trgovino za fantke v Mb .
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 7.11.2006 8:08:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja seveda hoferja sem pozabila omenit. tam sem letos nakupila recimo žabe po 600 sit, pa včeraj obema kombinezon po 2400 pa tavečji dvojne škornje za v sneg po 2300 sit. tako sem dala 9400 za vso komplet zgornjo zomsko garderobo za tamali dve. pred dobrim tednom sem pa še tavečji kupila bundo plašček v mani za 4 jurje. js ne bi dala 9 jurjov za bundo pa če ne vem kva :))
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 7.11.2006 9:15:10
|
|
|
|
petraz
|
Jaz za našega kopujem v H&M, čeprav se mi zdi mala izbira za fantke, drugače pa v Okaidi-ju, Benetton-u in seveda (če gremo v Avstrijo) v C&A. Pa tudi v Hoferju bi kaj kupila, samo nikoli nimajo prave številke...
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 7.11.2006 20:19:54
|
|
|
|
tina104
|
Jaz bolj malo kupujem, ker veliko dobim. Ko pa kaj kupim, pa je to ponavadi Alladin, Interspar, Mercator. Hofer je tudi ugoden, HM mi je bil ful všeč, pa me je razočaral, predvsem zaradi majhne ponudbe za fantke, pa sploh ni tako poceni. V babycentru se včasih najde kaj lepega in ne preveč dragega - če je ravno v akciji, Ariel je glede oblačil za moje pojme predrag. Zara predraga, pa sploh niso neke ekstra kvalitetne stvari. Tudi meni se zdi za bundo 9.000 dat veliko, ker jo ima gor itak samo eno zimo.
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 7.11.2006 20:43:23
|
|
|
|
nincy
|
Jaz za našo kupujem največkrat v H&M. Res v Lj se zelo težko dobijo številke, ker cot kmal zmanjka, zato grem kar v Avstrijo, kjer je izbire dosti več, pa obvezno zavijem potem še v C&A. Včasih se pa kaj najde tudi v Intersparu in Mercatorju.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 7.11.2006 20:58:14
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Aladin imate samo v Mariboru ali je morda tudi v Ljubljani? Jaz večino stvari kupim v HM, včasih se dobi kaj pametnega tudi v Takku in Addessi na Rudniku, ampak imajo malo izbire za otroke do dveh let.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 7.11.2006 21:08:07
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz kupim tam kjer vidim kaj lepega. Veliko v Benettonu, Zari, Okaidiju. Ko je bil Mothercare sem kupovala tudi tam. V H&M zavijem, ko imam cajt da iščem po oddelkih, ker non-stop spreminjajo oddelke in police. Veliko stvari ima mali tudi od GAP-a. še vedno pa mislim, da je deklice večja izbira kot za dečke.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 7.11.2006 23:28:41
|
|
|
|
Anonimen
|
H&M in Okaidi (fantek, 2 leti - st. 92 trenutno) lp, ales25
|
|
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 8.11.2006 8:15:32
|
|
|
|
Blink1
|
še vedno pa mislim, da je deklice večja izbira kot za dečke. No...meni se pa vedno zdi ravno obratno... Mogoče zato, ker imam punčko?
|
|
RE: Kje kupujete cotke za malčke in malčice 8.11.2006 18:08:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma mi smo se vrgli kar na Defonseca.Pa vsi v familiji jih nosimo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?