|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje kupujete...
31.1.2008 10:31:54   
ROmama
Mene pa zanima, kje kupujete oblačila za dojenčke in kako jih imate oblečene doma ? Jaz sem bila včeraj v Baby centru in v H M (ne znam nareiti tistega znakauser posted image ). Moj je star 2 meseca, doma ga imam kar v pajackih, za enkrat ga za spat ne preoblačim v kake pidžamce, za ven imam trenutno ene hlačke z naramnicami.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje kupujete...
31.1.2008 10:35:57   
Anonimen
če malo pobrskaš po iskalniku (zgoraj) boš našla ogromno na to temo:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=633180&mpage=1&key=kje%2Ckupujete&#633180

(odgovor članu ROmama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2008 10:37:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Al bina, si nova moderatorka? Super opravljaš delo moderatorja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2008 10:41:00   
ROmama
Sem že poizkusila par stvari iskat, pa mi nekako ne uspevauser posted image

zato hvala za pomoč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2008 10:41:44   
Anonimen
Ja, jst sem se tud že včeraj režala, kako suvereno al bina lima linke.user posted image

ROmama, jaz večinoma kupujem v H&M. Znakec & nardiš pa tko, da držiš tipko "shift" in pritisneš številko 6.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2008 10:45:19   
frutka_
Okaidi,S. Oliver, Benetton, H&M (dokler je bil majhen, za večje fantke je izbira bolj boga).

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2008 10:46:24   
ROmama
hvala Tasanoka, bom vedela za drugič. Aja sem gledala tisti link in je iz leta 2005, zdaj smo pa 2008, mogoče se je kaka nova trgovinica odprla, kaj pa vemuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2008 10:47:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

če malo pobrskaš po iskalniku (zgoraj) boš našla ogromno na to temo:

Daj, Albi user posted image Ti lepiš linke iz 2005 stoletja user posted image Seveda se je v dveh letih vse spremenilo user posted image

Kupujem pa v H&M večinoma, Aladdin, Lecreck..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.1.2008 11:03:22   
anita4
Tudi mi kupujemo v H&M pa neki v C&A,drugače pa raje skočim preko meje v Avstrijo.
Drugače pa res ne razumem mamic ki za takšne majhne dojenčke kupujejo v S.Oliverju,Benettonu,ker za moje pojme prehitr prerastejo a oblačila v omenjenih trgovinah pa ravno niso poceni.(saj takšno je moje mnenje)
Doma ga imam oblečenega v pajacka z naramnicami odspodaj pa ima body(to je dnevni styling -v hiši),ko pa gre spat pa  dober teden prakticiram pižame in je zelo zadovoljen.
Ko pa se odpravima ven na sprehod pa pajacka z dolgimi rokavi seveda tudi boija od spodaj in štrampeljčke po vrhu pa ga še dam v zimski kombinizonček.Ne vem mogoče je preveč ampak za mojega še ne 2 meseca starega user posted image se mi zdi kr vredu.
Toliko o našem Staylinguuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.1.2008 11:07:02   
Anonimen
Aja, ups.. Doma je oblečen le v body, majčko, žabice. Če je mrzlo, pa ga oblečem v trenerko.. Za ven ga oblečem v kombinezonček, včasih pa le z bodyem, majčko, žabico tudi hlače, pa jopico in bundo, pa kapo obvezno. Ko piha, drugače ne.. 

(odgovor članu anita4)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
31.1.2008 11:49:41   
lea23
jst ji za noč pižamice oblačim če od prvega dne ko sva prišle iz porodnišnice. bombažne spalne pajacke kupujem v h&m.
drugač pa trenerkice za vsak dan tudi vse kupujem v h&m, pa majčke za zraven tudi, ker mi imajo ful luštne pa še niso drage.
drugač če pa iščem kaj bolj fensi, za kakšne posebne priložnosti in za obiske, pa kupim pa v zari. ampak jst imam punčko, in se mi zdi da je v zari za punčke boljša izbira kot za fantke user posted image
v leclercu mi oblačilca niso ušeč, ker jih je težko kombinirat ker imajo večinoma vse tako pisano da skupaj paše samo ene hlačke in pulovrček in to je to. tko kupujem skoraj vse v h&m, pa komot kombiniram user posted image
drugač pa danes sem ji oblekla nogavičke, spodnji del trenerke, in zgoraj majčko z dolgimi rokavi. je pa stara 8 mesecev. odvosno pač od tega kako toplo imate v stanovanju. pri nas je ves čas 25 stopinj.  user posted image  
naši prijatelji imajo pa ful mraz, in vedno ko gremo na obisk k njim tamalo bolj oblečem. hlače, tople nogavičke, body brez rokavov, majčka čez body, pa še jopica. če opazim da ji je vroče, ji slečem jopico ( ampak to je redkokdaj )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.1.2008 12:03:42   
jaša2
jaz večinoma kupujem v Baby centru in Pikapolonici.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.1.2008 12:15:59   
drobižek
Baby center je ful drag, pa še nič posebnega ne dobiš tam - pa nisem škrta in bi otroku kupila vse, ampak se mi zdi škoda vstran metat denar, ker prehitro prerastejo. V h&m imajo veliko izbiro in kvalitetne stvari (večinoma iz bombaža), ki jih lahko na 95 pereš in še dokaj solidne cene imajo.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.1.2008 21:42:23   
Pupa1
Ja, najlepše stvari imajo v Okaidi in v Chiccotu, pa PRemaman v Emporiumu. V BC meni ni všeč, kaj že,no, prav veliko lepih cotic pa tam ne najdeš. HM in CA pa sta res ugodni trgovini, ampak tam kupujejo skoraj vse mamice, tko da....Meni ni škoda dati malo več za mojo pupo, je pa res, da si jaz to lahko privoščim,ker imam dobro plačo... Nazadnje je vse odvisno od financ,a ne. Torej če denar ni faktor, potem priporočam Okaidi in Chicco, ter Premaman.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.1.2008 22:22:41   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Ja, jst sem se tud že včeraj režala, kako suvereno al bina lima linke.user posted image

ja...jaz tuduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.1.2008 22:34:56   
MissLady
Jaz imam doma 4-mesečnika user posted image ...

Še preden se je rodil, so nam full cunjic šenkali znanci in sorodniki, tako da imamo še zdej kar precej zaloge, sploh kar se tiče bodyjev in majčke. Pajacki pa že počasi kopnijo in se bo treba podat v shoping user posted image

Sicer pa kupujem v H&M, C&A (sem opazila da se v Kranju fuuuull zmanjšala ponudba user posted image ) in v Sparu (tm imajo full luštkane pajacke).

Doma je oblečen v pajacke (ponavad v une ta'šenkane, ki so že znošeni in sprani) za na obiske pa ga ušmekim user posted image v nove cune (hlače z naramnicami, kavbojke...)

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.2.2008 0:56:15   
Eva*

IZVIRNO SPOROČILO: MissLady

Jaz imam doma 4-mesečnika user posted image ...

Še preden se je rodil, so nam full cunjic šenkali znanci in sorodniki, tako da imamo še zdej kar precej zaloge, sploh kar se tiče bodyjev in majčke. Pajacki pa že počasi kopnijo in se bo treba podat v shoping user posted image

Sicer pa kupujem v H&M, C&A (sem opazila da se v Kranju fuuuull zmanjšala ponudba user posted image ) in v Sparu (tm imajo full luštkane pajacke).

Doma je oblečen v pajacke (ponavad v une ta'šenkane, ki so že znošeni in sprani) za na obiske pa ga ušmekim user posted image v nove cune (hlače z naramnicami, kavbojke...)

Pri nas je tudi tako, samo da je user posted image stara 5 mesecev

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.2.2008 8:03:14   
kaya2007
Okaidi in Chicco, ter Premaman.

mi kupujemo več ali manj tu...pižame imamo pa iz H&Ma, ker drugje težko dobiš take brez nogavičk.

(odgovor članu Pupa1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 10:12:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
1.2.2008 10:23:25   
bsasab
Tudi mi smo dobili precej cotik, tak da nam bodijev in majc ne primankuje..., res pa je da pac zaradi svoje duse kupim kaj sikanega za naso Lili..., zdaj ko so bile razprodaje, sem kr nekaj cotik kupila v okaidi, ker so imeli 70% znizanje in so bile hlacke, majcke, joice, kiklce tam do max. 7 evrov, drugace pa tudi jaz kupim stvari v H&M, tudi v mercatorju sem jih ze..., do Zare (ze sama precej zase kupujem tam) pa se nisem uspela prit, pa vem da imajo ful cotlih stvari..., drugace pa sem zdi mal brezeveze pri tako malih otrockih ful zapravljat, k itak tko hitro prerastejo...

Za doma ima oblecen body, strampeljcke in zokncke, ce pa gremo kam na obisk, pa mam ene tri, stiri malo bolj "fenci" kompletke pa ji takrat to oblecem... Za ven pa temu dodam se kombinizoncek, pokrijem z dekco in gasa...user posted image user posted image

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.2.2008 10:45:03   
Tanayya29
Ojla.
H&M,IANA,BC,ZARA,pa tudi v modiani za otročke majo lepe stvari,sem pa odkrila v qulandiji še eno trgovinico tape a loeill majo tut lepe stvari...
doma pa pajackiuser posted image user posted image ,tudi pri nas.

LP

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.2.2008 13:18:55   
Lolypop
strampeljcke in zokncke

Se opravičujem, ampak kaj pa je to?

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.2.2008 13:45:44   
Anonimen
Ariel, Iana, Idexe, Wenice itd. Aja, pa H&M. Odvisno pač.

(odgovor članu Lolypop)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
1.2.2008 18:41:37   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Lolypop

strampeljcke in zokncke

Se opravičujem, ampak kaj pa je to?

žabice in nogavičke...

js kupujem največ v H&M, ker imajo največ izbire in všeč mi je, ker imajo dosti cunjic z liki od disney-a (tuki kupujem bodije, pajacke-pižamice in žabice)
drugače pa sem zelo zadovoljna z iano (tuki rada kupujem bodije)
idexe pa mi ima najlepše cunjice (tuki kupujem hlačke, majčke, jaknice)

doma ga imam vedno v komot oblekice-nikoli v kakih hlačah in majčki...ampak v pižamici (pajacku) in to je to...zato pa mu največ kupujem glih te pajacke

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Lolypop)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.2.2008 20:18:40   
Anonimen
Pa kaj dojenčke preoblačite v pižamo?user posted image  

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?