Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 15.5.2007 19:57:07
|
|
|
|
al1*
|
Mislim, da ima ciciban take precej zaprte modele sandalov. Moj ima ene superfitove sandale, bolj zaprte, v katere nosi tudi nogavice. V take bolj odpte pa tudi meni nogavice izgledajo ful smešno.
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 15.5.2007 20:12:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Yello ima kar izbiro, samo mi smo iskali majčkene številke, tako da nisem 100%. Pa v TurboSchuh je od št. 25 tudi lepa izbira, majhnega pa niti enega
|
|
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 15.5.2007 20:37:42
|
|
|
|
Naja31
|
http://www.superge.si/html/svn/2732084-AA.shtml A te mu tudi niso všeč? No, saj model je isti, samo barva je drugačna. Ja, meni so tudi smešni ko imajo nogavične na sandale. Kot eni češki turisti . Ampak včasih ne gre drugače.
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 15.5.2007 20:39:00 >
|
|
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 15.5.2007 20:47:02
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem mu kupila Geoxove, čisto podobne. Ti jih fotkam?
|
|
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 15.5.2007 20:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Teva ima še en drug model zaprtih sandal,tist mi je bolj všeč-taki sv. modri so!
|
|
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 15.5.2007 21:13:26
|
|
|
|
facka
|
take sem mu jst kupila v Turboshuh, so bli 20EUR, meni so full všečni
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 15.5.2007 21:14:20
|
|
|
|
facka
|
pridejo pa malo svetlejši, ker na fotki so mokri, ker je včeraj v vrtcu v njih v mivko zaril
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 15.5.2007 21:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
U, saj res, hvala, Turbo Shuh, na to sem pa čisto pozabila. Oz. se jih malo izogibam, odkar sem se zadnjič skregala s prodajalko, ker mi je hotela ene sandale prodati za 10 namesto za 5 evrov. Ker pred pol ure so bili 5 evrov, ko sem jih prišla s Tiborjem probat, so bili pa 10. No, na koncu se jih seveda dobila za 5. Bom šla jutri gledat, hvala. Geox so me pa enkrat tako razočarale, je imel take žulje (pa punčka, kateri smo jih potem šenkali, tudi), da jih ne kupim več. Če pa še v Turbu ne bo nič, potem bom kar te Tevice verjetno naročila. Saj prejle je že rekel, da niso grdi. Po moje samo zato, da mu ne bi bilo več treba po trgovinah hoditi. Hvala vsm.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 16.5.2007 7:59:08
|
|
|
|
facka
|
jst sem mu pa lani kupila Teva tiste na ježke za zapet, pa verjetno nkol več, notranjost je gumijasta, pa take drobne zarezice so, se osmrdi ko vrag, pa kar naprej jih je treba prat. Za tako visoko ceno, kot so, mi niso naredil dobrega vtisa
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 16.5.2007 19:13:50
|
|
|
|
Anonimen
|
A res, facka, pa vsi jih hvalijo. Mi smo jih imeli dve sezoni, ampa bolj tako, za rezervo. Meni se niso zdeli nič posebnega, ne dobri ne slabi. Pač plastično-gumijasti sandali, isto kot ti, ki jih imamo letos za 5 evrov. Pač plačaš firmo, kot povsod. Sem pa dobila v Turbo shuh ful fletne zaprte sandale, še celo Tiborju so vše , za 20 evrov. Še enkrat hvala za idejo.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 17.5.2007 17:23:57
|
|
|
|
pikapolona2
|
evo še ene sm danes videla v katalogu od hoferja...so celo usnjeni...10eurov P
|
|
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 22.5.2007 10:27:22
|
|
|
|
maca123
|
frutka, kje pa si kupila Geox? Mi smo jih iskali pa ne pri nas v tujini pa nikjer ni več številk tako da smo na koncu kupili Naturino.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 22.5.2007 21:59:17
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem jih kupila v MB, sicer pa vem da je tudi v LJ njihova štacuna, pa najbrž v drugih krajih znotraj kakšnih centrov.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 22.5.2007 22:25:47
|
|
|
|
mika
|
kaj pa v humanicu v europarku, si bila? jaz sem naši pupi tam kupila super fitove. nisem pa gledala fantovskih modelov, zokni tudi meni zgledajo čudno v sandalih, ampak ji vseeno dam gor.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti zaprte fantovske sandale? 23.5.2007 7:45:59
|
|
|
|
maca123
|
Ja sandalčkov za punčke imajo veliko za fantke pa bolj malo.... saj te Naturinijevi so zelo lepi...geox pa v Lj. sploh nimajo vsaj malih št. tako so mi rekli v njihovi trgovini BTC ko pa sem prišla v Avstrijo so imeli pa vse št. no sedaj za poletne sandalčke sem bila pa prepozna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?