Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti res trpežne čevlje? 27.3.2012 8:32:26
|
|
|
|
Leela
|
jaz imam zelo dobre izkušnje s cicibanom, ker so res dobro narejeni ampak, če je fantič res skozi na poganjalcu se vsak čevelj uniči, tudi usnjen. Jaz bi na tvojem mestu kupila poceni čevelj/superg mogoče z konkretnim gumastim podplatom, čez prste malo višjim. Ko bi se uničil bi vrgla stran in kupila novega. Sport direkt ima dosti poceni te superge, stare modele. Neke zaščitne kapice za čevlje se dobi na netu prav za poganjalce samo ne vem kako je to praktično natikat in nosit Sodelavka pa starejšemu sinu, ki tudi hitro uniči navaden superg kupi geox, pravi da so dobro narejeni, čeprav nekateri so tudi nad geoxom razočarani.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti res trpežne čevlje? 27.3.2012 8:45:07
|
|
|
|
thaiss
|
kupi to in še to: še vsak dober čevelj se bo na poganjalcu, ko otrok drsa po asfaltu uničil
< Sporočilo je popravil thaiss -- 27.3.2012 8:46:27 >
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Kje kupiti res trpežne čevlje? 27.3.2012 9:01:00
|
|
|
|
Hope2
|
Mi smo na poganjalcu prakticirali samo crocse, tudi pozimi oz v mrzlih dneh- je mel podložene. Zdajle pa vidim, da v vrtcu imajo nekaj poganjalcev in jih mali vozaka ter uničuje čevlje (ima geox platnene in so presenetljivo vzdržljive). Bi tale zadeva od thaiss tudi bila super, samo kdo mu bo to natikal , ni šans- za doma pa več ne rabi, ker mu poganjalec več ni zanimiv. Tak da sem še vedno za crocse na poganjalcu .
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 27.3.2012 9:02:47 >
|
|
|
|
RE: Kje kupiti res trpežne čevlje? 27.3.2012 9:53:11
|
|
|
|
Najaa
|
Za doma, poganjalec, kolo ipd se splača v kakem Daichmanu kupit superge. Imajo trd podplat z gumo in niso drage.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti res trpežne čevlje? 27.3.2012 10:24:52
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Za doma, poganjalec, kolo ipd se splača v kakem Daichmanu kupit superge. Imajo trd podplat z gumo in niso drage. Odvisno kak otrok bremza. Našemu podplat ama baš nič ne pomaga. On je bremzal tak da je nogo malo navznoter obrnil in tako je uničil supergo ob strani. Niti tisti pojačan jeziček spredi ni bil dovolj, ker je luknja bila ravno tam ko se je jeziček končal, se pravi z notranje strani in ravno tu ni nobenih superg ali čevljev, ki bi bili ojačani oz neuničljivi. So pa crocsi vzdržali, mal so se zbrusli, ampak v primerjavi s čevlji minimalno, v nobenih tudi ni luknja ratala, medtem ko v določenih supergah že pri prvi vožnji
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 27.3.2012 10:25:47 >
|
|
|
|
RE: Kje kupiti res trpežne čevlje? 27.3.2012 10:55:07
|
|
|
|
Paštetka
|
na plasma caru ali poganjalcu smeta biti samo v crocsih, ker se ti ne ogulijo in se lahko operejo fino v stroju. Žal, ne obstajajo drugi bolj trpežni čevlji, ki bi prestale to hitrostno drsanje po aspaltu. Se pa dajo kupiti ščitniki za na prednji del čevlja, namenjeni ravno za te plasma carje. Vendar je cena enaka enim crocsom. JAz jeseni nisem gledala in mi je v 5 minutah raztrgala 3 dni stare adidaske.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2012 22:01:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?