Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti poceni metrazo - blago na metre? 9.2.2006 16:23:20
|
|
|
|
muha1
|
Mi na štajerskem imamo trgovino Metrček, kjer se dobi poceni blago, tudi na kile. Mogoče imate to trgovino tudi v Lj.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti poceni metrazo - blago na metre? 9.2.2006 17:40:10
|
|
|
|
ronja5
|
Jaz sem kupila blago na kg, tako že prešito, pa se mi tud ni zdelo poceni, sem dala 3 jurje, kje pa je pol še zadrga, pa sukanec,... se ne splača! Sedaj vedno preverim kaj se splača in kaj ne, preden se spravim šivat. Raje kupujem na razprodajah,pa še čas prhranim! Kje pa je trgovina METRČEK???
|
|
|
|
RE: Kje kupiti poceni metrazo - blago na metre? 9.2.2006 21:12:14
|
|
|
|
Meggi
|
Jaz sem navadno belo platno za zavese, al kak dekorativni izdelek našla v VELETEKSTILU za 490 sit/m. Jaz trenutno šivam zavese za nadstropno posteljo in blazine,... Pa ,ala princesa mi pomaga in mi ni škoda denarja za ustvarjalni spomin in dogodek. Se pa res že kar težko najde poceni trgov z blagom.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti poceni metrazo - blago na metre? 9.2.2006 21:25:50
|
|
|
|
rija
|
Metrček je pri meni Mislim, trgovina je moja, povej kaj rabiš, konkretno....
|
|
|
|
RE: Kje kupiti poceni metrazo - blago na metre? 10.2.2006 8:55:13
|
|
|
|
MarijaPo
|
Oho, rija ima kar svojo trgovino. To je pa fino. Jah, iscem plis, frotir, kako polnilo (npr. flis) - frotir bo na zgornjem delu spalke - da se bo zlahka spucalo, plis bo na spodnjem delu spalke, da bo lepo, polnilo pa znotraj vsito, da bo toplo. Kje pa je tvoja trgovina?
|
|
|
|
RE: Kje kupiti poceni metrazo - blago na metre? 13.2.2006 7:13:20
|
|
|
|
rija
|
V MS.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti poceni metrazo - blago na metre? 13.2.2006 9:15:06
|
|
|
|
MarijaPo
|
No, pa je tudi moja potrosniska zgodba dobila epilog - v soboto sva sla z mojim lepim mozekom v BTC in nasla genialno stacuno z blagovi - Kilometer v hali A. Bila sem cist navdusena in nakupila vse kar rabim za spalko za mojo Evo. Prodajajo na kg, pa tud na metre in blagovi so fuuuullll lepi. Zelo sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti poceni metrazo - blago na metre? 14.2.2006 9:26:26
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
MarijaPo- v hali D- pod Emporiumom je še ena trgovina Kilometer, zraven pa še ena, v kateri prodajajo sukance, gumbe, našitke, trakove, zadrge... Se mi zdijo bolj prijazni kot v hali A, predvsem ena svetlolasa prodajalka, je precej zgovorna in polna idej. Mi je fino, ko imam vse na enem koncu, pa še ful so prijazni in znajo svetovat.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti poceni metrazo - blago na metre? 15.2.2006 8:15:26
|
|
|
|
barba
|
Drgač majo v trgovini Metra v LJ tud dost blaga na izbiro. Cene so različne, razne frotirje in še nekatero blago tud na kg. Men se ni zdel tok drago. Razne konce blaga ma tud Bala v podhodu pod Metalko.
|
|
RE: Kje kupiti poceni metrazo - blago na metre? 16.2.2006 0:15:03
|
|
|
|
matahari
|
Na Koseški tržnici je ena majhna trgovina z blagom..mene sicer bolj zanima kakšno lepo blago za kakšen lep nosečniški komplet, ker grem aprila na eno poroko in bi bila kljub rada elegantna...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?