Kloti
|
Hej, Bugaboo so vrhunski vozički - potrjeno in preverjno po pogovorih z res veliko uporabniki! Midva sva bila totalno out, kar se tiče vozičkov, sploh zato, ker nimava neke družbe s ful otroki, tako da sva zbrala bolj malo informacij na začetku. Oz. vsak nam je svetoval neki drugega, predvsem pa so vsi uporabniki bili bolj mestni tipi. Nama dvema je pa najpomembnejše to, da je voziček LAHEK in da je pravi TRAKTOR, ker imava psa in hodiva po korenikah, makadamih, v hrib, v dolino, skratka povsod ... Najprej sploh nisva našla dobre ponudbe - v BC so nama svetovali Babydesign, ki naj bi šel res povsod, ampak je težek za znoret. Sicer cena dokaj ugodna, na Bolhi pa sploh. Ampak mi se vozimo nonstop, za vikende, potovanja ... Zato nam je pomembno, da je voziček lahek za v avto. In evo, sva pristala na Joolz Geo ali Bugaboo Buffalo oz. Fox, potem pa je Bugaboo gladko zmagal. Odločala sva se med novim modelom Fox, ki ima res zasoljeno ceno, rabljenih pa ne dobiš. Ampak je lahek, gre povsod, lušten za videt. Potem pa je moj šel gledat podrobneje vse specifikacije in youtube filmčke in ugotovil, da je prejšnji model Bugaboo Buffalo še boljša izbira, ker je bolj rigiden, sicer malce težji, ampak ne bistveno (Joolz Geo je reeees težek!!!), ima malo boljša kolesa in je baje bolj vzdržljiv. Sva ga našla prek FB marketplace in kupila rabljenega, s tem da sem potem še naročila dodatne barve (za Buffalo jih sicer težko dobiš, ampak nekaj se da na tujih spletnih straneh). Skratka, zdaj naš Bugaboo čaka na otročka. Ne bi mogla bit bolj zadovoljna zaenkrat, bomo pa videli, kako se bo obnesel v praksi. Glede na vse možne komentarje, ki sva jih prečesala, bi moralo biti vse tipi topi! Aja, še ena stvar: če gledaš Bugaboo Cameleon3, naj te opozorim, da ima res nizko košaro v primerjavi s Foxom ali Buffalom. Se moraš kar sklanjat. Pa še to - če greš v BC, testiraj vse razstavljene modele, info pa išči po netu, ker prodajalci so žal bolj malo informirani in znajo tudi kaj neumnega rečt (pač preveč izdelkov in premalo časa, da bi se posvetili vsakemu posebej).
|