Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 14:53:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
sem zanč vidla v popku ene... mam 170cm, pa so mi ble skor do pod jošk samo za ceno se pa žal ne spomnim
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 15:02:43
|
|
|
|
slincek
|
Jaz sem si jih kupila v La vie in so ok, ker se širijo z mano:). Imajo pa tudi v Popku dovolj dolge. Cena je v teh trgovinah podobna - za svoje kavbojke sem dala 52 eur. Ni najceneje, ampak če nimaš druge izbire ...
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 15:12:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz sem svoje kavbojke kupla v H&M pa so mi rahlo predolge... sem dala pa tud cca 50 EUR... v La vie pa še nisem šla nikol pogledat... očitno morm jt
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 15:21:05
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: slincek Jaz sem si jih kupila v La vie in so ok, ker se širijo z mano:). Imajo pa tudi v Popku dovolj dolge. Cena je v teh trgovinah podobna - za svoje kavbojke sem dala 52 eur. Ni najceneje, ampak če nimaš druge izbire ... To je še čist sprejemljiva cena. Samo Popek je samo v LJ in mi je to malo daleč. Mislim pa, da je La vie zdaj tudi v MB - bom šla torej tja pogledat. Hvala za info.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2008 15:24:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 16:03:47
|
|
|
|
Mišni
|
Jih pa še malo bolj skrajšaj, pa na škornje nosi.
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 16:31:15
|
|
|
|
Hope2
|
Imam 178cm, dolge noge, nosečniška oblačila vse kupovala v H&M. Imam kavbojke, črne fensi hlače in črne športne hlače. Sem bila prav vesela, da sem tako hitro in lepe stvari dobila, saj ponavadi iščem sto let hlače (vedno so prekratke ali pa preširoke v pasu in nogah ). In zdaj po porodu iščem normalne kavbojke in nič ne najdem, spet ista pesem, prekratke, preširoke
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 16:35:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Imam 178cm, dolge noge, nosečniška oblačila vse kupovala v H&M. Imam kavbojke, črne fensi hlače in črne športne hlače. Sem bila prav vesela, da sem tako hitro in lepe stvari dobila, saj ponavadi iščem sto let hlače (vedno so prekratke ali pa preširoke v pasu in nogah ). In zdaj po porodu iščem normalne kavbojke in nič ne najdem, spet ista pesem, prekratke, preširoke jz mam pa ponavad problem pri majicah, ker so mi vsi rokavi prekratki... tko da se veselim edino poletja ko so kratki rokavi al pa ko nosih 3/4 rokave
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 16:42:15
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Imam 178cm, dolge noge, nosečniška oblačila vse kupovala v H&M. Imam kavbojke, črne fensi hlače in črne športne hlače. Sem bila prav vesela, da sem tako hitro in lepe stvari dobila, saj ponavadi iščem sto let hlače (vedno so prekratke ali pa preširoke v pasu in nogah ). In zdaj po porodu iščem normalne kavbojke in nič ne najdem, spet ista pesem, prekratke, preširoke Zanimivo - morda pa imajo letos drugačne modele hlač kot lani - lani vem, da mi pri njih niso bile dovolj dolge niti ene. Pa nisem tako velika kot ti. Bom šla še 1x pogledat tudi v H&M.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 16:54:03
|
|
|
|
AnciM
|
Jaz sem celo nosečnost nosila kar običajne kavbojke z nizkim pasom. Imela sem pa ravno obraten problem kot ti. Vse so mi bile zelo zelo preširoke. Nizke kavbojke pa so lepo prišle do trebuha in me niso nič tiščale.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 16:54:06
|
|
|
|
Hope2
|
kupila letos v septembru oz oktobru
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 17:15:19
|
|
|
|
detelja
|
jaz imam ene kavbojke kupljene v H&M pa so mi ful dolge (sama sem velika 170 cm)...kaj pa zara, benetton...????...meni se zdijo povsod nosečniške stvari kar drage, ker jih rabiš itak samo kratek čas...pa če hodiš v službo pa delaš s strankami rabiš malo več garderobe tako, da se kar nabere...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 17:19:36
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz imam vsaj to srečo, da delam doma, tako da ne rabim veliko garderobe. Drugače pa nisem tako zelo velika - 173 - ampak imam očitno za svojo velikost ful dolge noge, ker moram imeti prav živce, da se spravim kupovat hlače, saj mi je vedno vse prekratko - tudi če probam, večje, ki so mi v pasu prevelike, so mi po dolžini še vedno prekratke.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 17:27:32
|
|
|
|
potepinček
|
Jz sem velika 180, pa so mi hlače iz H&M bile dovolj dolge! Koliko pa si potem velika?!
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 17:32:58
|
|
|
|
zmajaz
|
173 - ampak pri prejšnji nosečnosti (pred enim letom) sem poskusila kar nekaj H&M-ovih hlač pa mi niso bile niti ene dovolj dolge. Morda imajo letos kaj drugačne modele - bom šla pogledat.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 18:06:52
|
|
|
|
JAPE
|
Jaz sem kupila od firme Leny ( prodajajo tudi v kepici) jaz sem jih kupila sicer v Kranju. velika sem 170 cm, pa so mi jih moral veliko skrajšat, in to brezplačno.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 7.12.2008 20:26:49
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz sem tudi 180 v višino, pa so mi hlače iz HM tako, tako...Sicer so še najboljše kar sem dobila, tako da jih nosim, niso mi pa čisto dovolj dolge. Kombiniram s kiklo, pa ene 3/4 hlače tudi še imam iz prejšnjih nosečnosti... Hope2, a si pogledala v Zari. Tam imajo full dolge kavbojke, jaz imam 60kg in 180 cm pa tam vedno kaj najdem. Ali pa Top shop long modeli
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 8.12.2008 10:43:41
|
|
|
|
bojcy
|
JAPE kje v Kranju pa si jih kupila?
|
|
|
|
RE: Kje kupiti nosečniške hlače 8.12.2008 12:49:10
|
|
|
|
JAPE
|
V Bibi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?