Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti modelčke za piškote 30.11.2012 7:12:14
|
|
|
|
PinaNina
|
Ola, jaz sem preko splet naročala preko BakeCake, nekaj drobnarij, sem plačala po predračunu in sem za poštnino dala 1 eur. Povprašaj, bodo meli pa stojnico v Celju od jutri naprej.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti modelčke za piškote 30.11.2012 7:18:52
|
|
|
|
moci
|
modelčke drugače vsepovsod prodajajo, samo za vlakce pa ne vem. miler recimo ima precej nenavadnih oblik.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti modelčke za piškote 30.11.2012 10:00:28
|
|
|
|
takotako
|
Jaz sem tudi želela plačati po predračunu pa je stroške pošiljanja računal 4,5€ za dva modelčka
|
|
|
|
RE: Kje kupiti modelčke za piškote 30.11.2012 10:08:06
|
|
|
|
alda
|
ma se mi zdi da lih kak dan dva nazaj so v eni reklami Merkatorja ali Špara reklamirali zanimive modelčke za piškote.
|
|
RE: Kje kupiti modelčke za piškote 30.11.2012 10:25:20
|
|
|
|
takotako
|
No sporočam da so mi odgovorili, ker sem jim pisala če jih še kje lahko dobim, da oni popravijo stroške na 1evro, za tako majhne paketke.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti modelčke za piškote 30.11.2012 22:37:28
|
|
|
|
Alex01
|
Jaz sem jih kupila v trgovini Dormeo (stanejo par centov manj kot 10 eur, so pa modelčki dlani, stopalo, ključ, kost, pes, račka, srček, jabolko, hruška, tovornjak,....)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?