Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 18.11.2005 14:39:44
|
|
|
|
Dejča
|
Menda jih prodajajo kar na plavalnem tečaju, vsaj na Dobrni je tako.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2005 14:45:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 18.11.2005 14:55:21
|
|
|
|
Ninica
|
Mi smo ga kupili v Avstriji v DM-u za 21 EUR
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 18.11.2005 15:20:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Semle telefoniraj: Dorica Šajber 01-518-1536 041-953-656 Glede na to, da stane rdeč obroč 5.500 SIT, se ti samo zaradi obroča ne splača v DM. Če bi bila na tvojem mestu, bi kupila rabljenega.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 18.11.2005 16:20:36
|
|
|
|
skuštrana
|
Hvala vam za odgovore. ni zame, za kolegico... mi ga imamo, smo ga pa podedovali, tako da ne vem kje se kupujejo..
|
|
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 18.11.2005 17:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa mi prosim, povejte, v čem je fora tega obroča, v čem je boljši od tistega, ki ima vzglavje in spodaj kot hlačke, da ga noter vtakneš? Res ne razumem......
|
|
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 18.11.2005 17:27:28
|
|
|
|
Anonimen
|
V tistemu s hlačkami je postavljen navpično tako kot da bi sedel v zraku, v frediju pa je postavljen vodoravno - tako kot da bi plaval žabico. V rdečem ima otrok sicer roke precej nad nivojem vode, ker je obroč debel in z rokicami maha tudi po zraku, v oranžnem pa plava komot žabico. Mi smo ga dali zadnjič v oranžnega (10,5 meseca) in preplaval je celo dolžino bazena. V obroču s hlačkami se otrok samo namaka, od njega pravzaprav nimaš ničesar.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 19.11.2005 23:03:29
|
|
|
|
pravljica
|
blacki, pa v rdečem je lahko otroček od 4. meseca al pa še prej in tudi k je večji se nikakor ne more obrnit v vodi...nekje po 1 letu pa ni več finte, mi smo imeli pri ta prvi tistega flurestentnega s križom spodaj in z dvema obročkoma pa je blo ok aja, pa zdaj sem tudi kupila rabljenega freda...za 4000 s poštnino, če bi imela čas iskat, bi ga dobila ceneje, ker so bile še potem ponudbe
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 28.11.2005 0:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, mi imamo rumenega z dvema obročkoma in vzglavnikom, pa spodaj je tak križec s trakci narejen. Nejc je star 10 mesecev, ali se mi splača kupiti fredija ali je ta v redu? Gremo pa v toplice januarja, ko bo star skoraj leto dni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?