Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kje kupiti dobro posteljico in jogi? 29.5.2005 17:07:05
Joni
Vprašanje je malo čudno mogoče, pa vendar - kje kupiti kvalitetno posteljico in jogi. Od LIP Poljčane so mi zelo všeč, imajo mogoče kje svojo prodajalno ali lahko kupiš njihove izdelke samo v Baby centru?
Pa kakšne vrste jogi priporočate, da je za malčka primerno (lateks, kokos...)?
Kakšne imate pa izkušnje z velikostjo - je res, da se za srednjo dimenzijo ( mislim, da 63 krat 128 ) težko dobi jogi?
Hvala vam za vse odgovore in želim vam veliko veselja ob nakupovanju otroške opreme!:metulj:
Kje kupiti dobro posteljico in jogi? 29.5.2005 18:00:37
Annny
Oj,
mi imamo Lipovo posteljivo- model Francesca v beli barvi. Meni je to najlepša njihova posteljica. Jogi sem prav tako vzela pri Lipu- kokosov in je zelo fajn, kompakten in trd. lp
Kje kupiti dobro posteljico in jogi? 31.5.2005 11:50:16
povhek
Izkušnje sicer nimam priporočam ti da si ogledaš njihovo spletno stran ,kjer imaš vse mere ,modele ter cene.Prav v Lipu so dosti cenejše samo tja moraš.