Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti bombažne plenice.... 12.1.2006 21:11:19
|
|
|
|
Pi@
|
Če imaš v mislih tetra plenice, sem jih (sicer nisem ziher, če so bile ravno z račkami) videla v Avstriji v XXXlutz-u.
|
|
RE: Kje kupiti bombažne plenice.... 12.1.2006 21:14:08
|
|
|
|
manca79
|
BPT (Bombažna predilnica in tkalnica Tržič) jih dela sama, so zelo kvalitetne.
|
|
RE: Kje kupiti bombažne plenice.... 12.1.2006 21:16:13
|
|
|
|
manca79
|
Aja, sorry, BPT jih ima brez vzorčkov.. nisem pozorno prebrala.
|
|
RE: Kje kupiti bombažne plenice.... 12.1.2006 21:25:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Kolikor vem, jih Frutka kupuje v C&A v Avstriji.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti bombažne plenice.... 13.1.2006 18:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jih kupila v C&A, njihova znamka. V paketu je 6 pleničk, 2 različna vzorčka, stanejo 10€. Videla sem jih tudi v Kiki, 5 kom za 10€. Glede pranja: nobenih problemov, niti malo niso barvale, kljub temu, da je en od teh vzorčkov v zelo močnih barvah (drug pa bolj pastelen). Prano na 60oC. Sem pa videla barvaste (enobarvne) pleničke v Mothercare, ampak take si lahko narediš sama doma - nekaj zafarbaš .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.