Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje kupiti Dianatal gel ? 3.9.2013 15:09:28
|
|
|
|
petraaaa
|
pozdravljene, imam problem, in sicer da se v nobeni lekarni se ne da več dobiti Dianatal porodnega gela. Rekli so mi da ni več na slovenskem tržišču, in ga tudi več ne bo. čudno, ker še pred časom sem ga videla v eni spletni lekarni, amapk ga zdaj res ni bilo več. tako da punce, smo iz različnih krajev, in če katera ve, da ga pri vas v lekarni še slučajno imajo, naj javi. če je pa kateri je ostal pri porodu, se pa tudi priporočam, in ga odkupim ga mogoče še prodajajo na Hrvaškem, Avstriji... uglavnem vse info. dobrodošle
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Dianatal gel ? 6.9.2013 10:24:06
|
|
|
|
petraaaa
|
sem kontaktirala gospo, pa je že prodano. vseeno hvala
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Dianatal gel ? 8.9.2013 17:21:10
|
|
|
|
sunprincess
|
Čudno,tudi na Ebayu ga ni...kje se ga pa da sploh še dobiti?
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Dianatal gel ? 8.9.2013 17:30:50
|
|
|
|
petraaaa
|
res se ga očitno nikjer več ne da dobiti
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Dianatal gel ? 21.9.2013 13:17:21
|
|
|
|
zvezdica05
|
Če ga slučajno še nisi našla, na bolhi se trenutno prodajata dva.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Dianatal gel ? 21.9.2013 16:42:15
|
|
|
|
petraaaa
|
sta že oba prodana vseeno hvala za info.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Dianatal gel ? 22.9.2013 21:28:05
|
|
|
|
sannndra
|
Mogoče katera ve, zakaj se ga več ne da dobit pri nas? Ko sem bila jst noseča 2 leti nazaj si ga brez problema povsod dobil..
|
|
RE: Kje kupiti Dianatal gel ? 10.10.2013 15:11:37
|
|
|
|
Barby.
|
lep pozdrav :) sama sem šele nekaj dni nazaj zasledila, da sploh obstaja ta gel, sem se ful navdušla, sedaj pa kr malo žalost :/ je mi pa blo zlo čudno da so vsi forumi z to temo stari 3 do4 leta novega pa nobenga. tako da, tudi jaz sem razmišlala o tem gelu
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Dianatal gel ? 10.10.2013 15:55:26
|
|
|
|
petraaaa
|
js sem jim poslala vprašanje že tam nekje 3, 4 mesece nazaj, pa nisem dobila odgovora. tako da mislim da nima smisla da sprašuješ
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Dianatal gel ? 10.10.2013 17:11:39
|
|
|
|
Barby.
|
sončenk hvala bom poslusla :) v toti naši sloveniji je res nemogoče met nekaj zagotovljeno 24h :S .. sem misla če nemorem dobit epidulane bi mela vsaj nekaj v tolažbo, pa učitno nebo nič :((
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Dianatal gel ? 10.10.2013 17:13:23
|
|
|
|
petraaaa
|
Barby. potem nam pa javi, če ti kaj odgovorijo
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Dianatal gel ? 11.10.2013 8:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barby. sončenk hvala bom poslusla :) v toti naši sloveniji je res nemogoče met nekaj zagotovljeno 24h :S .. sem misla če nemorem dobit epidulane bi mela vsaj nekaj v tolažbo, pa učitno nebo nič :(( Zakaj ne?
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Dianatal gel ? 18.12.2013 11:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz sem iskala dianatal gel in sem v zadnjem mesecu skoraj diplomirala iz tega. zato, če kateri kaj pomaga: gel je mogoče v slovenijo naročiti iz nemčije, skupaj s poštnino pride dobrih 100 €. z malo znanja nemščine lahko poiščete nemško spletno lekarno, ki pošilja naročila tudi v tujino. reklame za konkretno lekarno ne bom delala, da ne bo kaj narobe, pa saj se boste znašle.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Dianatal gel ? 18.12.2013 13:01:39
|
|
|
|
Barby.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončenk IZVIRNO SPOROČILO: Barby. sončenk hvala bom poslusla :) v toti naši sloveniji je res nemogoče met nekaj zagotovljeno 24h :S .. sem misla če nemorem dobit epidulane bi mela vsaj nekaj v tolažbo, pa učitno nebo nič :(( Zakaj ne? se opravičujem za zelo pozoen odgovor ampak nisem prej videla zato kr je v MB porodnišnici navoljo le od 7h zjutraj do 4h popaudan .. če prideš rodit izven te ure, jo je nemogoče dobit. razen v primeru, da je eden od anesteziologou ( v mb samo 3 delajo epiduralno) slučajno dežurn in nima drugega dela .. ampak na to se je bv zanašat :))
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?