|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje kupiti?
19.6.2009 12:56:39   
malania
Po Ljubljani sem že večkrat videla punce z zelo lepimi krili (tak opseben stil... kot da bi bilo pokracano z napisi npr. šrno krilo z rdečimi ali belimi napisi... itd...) videla sem tudi že plašče pozimi itd.
Zdaj brskam po netu pa nikakor ne morem najti katere znamke so te obleke oz. kje bi se jih dalo kupit.
Mislila sem, da so od desigual-a ampak niso... user posted image

Mogoče katera ve kaj imam v mislih, pa mi  lahko kako pomaga... user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje kupiti?
19.6.2009 13:01:53   
Nika v službi
Hm, po tvojem opisu je tudi meni najprej prišel na misel Desigual, ampak če ni... hm, nimam ideje.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2009 13:13:26   
malania
Hmmm..
zdaj sm pa že malo u dilemi... user posted image

Kje v Ljubljani pa prodajajo od Desigual-a, najbolje da skočim pogledat ko bom imela čas...

H. Rubinstein

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2009 13:18:54   
Ribica **
Nama

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2009 14:41:51   
Splišni
 take?

user posted image

Tukaj en link:

desigual

< Sporočilo je popravil Splišni -- 19.6.2009 14:42:54 >

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2009 0:56:34   
sanja nk.
ja mislim da je desigual user posted image , sicer klavrno izbiro imaš v nami...so pa tudi cenovno ugodne..
lp

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2009 1:07:12   
tame
V pritljičju outleta v btc-ju imajo tudi Desigualove stvari user posted image

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2009 7:01:27   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

ja mislim da je desigual user posted image , sicer klavrno izbiro imaš v nami...so pa tudi cenovno ugodne..
lp

user posted image user posted image

70 eur za majico?

meni je sicer desigual noro všeč, mam nekaj čudovitih kosov, vendar moram povedati, da je kvaliteta v riti.
s prvo majico sem mislila, da sem pač trofila na ponesrečen kos....ampak vsaka naslednja me je prepričala, da temu ni tak.
mislim, če kupim majico za 70 eur, pričakujem, da v naslednjih 6 mesecih ob normalnem nošenju (ne vsak dan), ne bo z mene viselo kot z murine delavke, ko gre iz proizvodnjeuser posted image

in plašč za 190 eur? vsaj sukance bi lahko dol porezali.user posted image  tiste odvečne, ki so posledica šlamparije, ko gre izdelek iz proizvodnje.

pa na majicah se mi non stop naredijo ene male luknjice....ki se na drugih ne....

torej: še vedno omedlevam ob krasoti desigualovih izdelkov, vendar me vse to bremza, da ne odpiram več denarnice v hali 12.

žal.

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2009 10:59:47   
sanja nk.
IZVIRNO SPOROČILO: rija

lp

70 eur za majico?

meni je sicer desigual noro všeč, mam nekaj čudovitih kosov, vendar moram povedati, da je kvaliteta v riti.
s prvo majico sem mislila, da sem pač trofila na ponesrečen kos....ampak vsaka naslednja me je prepričala, da temu ni tak.
mislim, če kupim majico za 70 eur, pričakujem, da v naslednjih 6 mesecih ob normalnem nošenju (ne vsak dan), ne bo z mene viselo kot z murine delavke, ko gre iz proizvodnjeuser posted image

in plašč za 190 eur? vsaj sukance bi lahko dol porezali.user posted image  tiste odvečne, ki so posledica šlamparije, ko gre izdelek iz proizvodnje.

pa na majicah se mi non stop naredijo ene male luknjice....ki se na drugih ne....

torej: še vedno omedlevam ob krasoti desigualovih izdelkov, vendar me vse to bremza, da ne odpiram več denarnice v hali 12.

žal.

No to itak, da naletiš na tak kos, jaz sem od vsega kar imam mogoče bila 2 razočarana...tako ali tako pa je vse precenjenouser posted image ..samo neka velika cena se mi pa to ne zdi..

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.6.2009 11:12:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

lp

70 eur za majico?

žal.

No to itak, da naletiš na tak kos, jaz sem od vsega kar imam mogoče bila 2 razočarana...tako ali tako pa je vse precenjenouser posted image ..samo neka velika cena se mi pa to ne zdi..

70€ se ti ne zdi veliko za majico??? user posted image Uh, kolk bi jaz to rada rekla!

Saj stvari imajo res lepe, samo men se za kos blaga zdi smrtni greh dat več kot 20€ ...

Neposredna povezava do sporočila: 10
20.6.2009 11:31:56   
rija

ljuba duša: 70 eur ni dosti? za nekaj, kar imaš potem lahko 3 x oblečeno.

ne seri.

< Sporočilo je popravil rija -- 20.6.2009 11:32:27 >

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 11
20.6.2009 13:04:33   
helloKitty
Desigual je še v trgovini Zooo na Cankarjevi. Prejšnji teden so imeli popuste pri plaščkih. Mislim da 20%. Drugače imam pa kar nekaj njihovih stvari in zaenkrat nimam še nobene pripombe.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.6.2009 18:16:21   
smetiska
Kokr jest vem je se ena trgovinca k majo not desigual. Mal naprej od strare ljubljane proti Trnovem. Nasproti Kiparne čez Ljubljanico. Krakovski nasip men se zdi

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.6.2009 8:28:37   
pikalonica
Ola punce,

ja res imajo nore cene za kolekcijo Desigual pri nas, samo kaj če imajo pa tako božanske stvari. Sem pa bila v začetku junija v Londonu in seveda prečekirala kakšne so cene tam in žal poročam, da nič nižje kot pri nas, čeprav tistim ki imate otroke ne priporočam it, ker se ti hoče kr zmešat, ko gledaš kako luštne cotke imajo tudi za naše sončke user posted image . Cene so res astronomske, ampak jaz se nisem mogla upreti in sem morala kupiti eno oblekico in majčko za našo pupiko, od tega je (za primerjavo) samo oblekica stala 39,00 angleških funtov, kar znese približno 46,00 EUR. Ampak je v njej takšna frajerka, da mi ni žal nakupa.

Pri nas žal Desigualovih otroških cotk še nisem zasledila, sicer pa tako boljše da ne, ker bi verjetno potem kar bankrotirala user posted image .

Uživajte punce kljub turobnemu vremenu.

(odgovor članu smetiska)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.6.2009 19:20:13   
malania
Hvala punce user posted image

H. Rubinstein

(odgovor članu pikalonica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

sindarin

če bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?

da (58%)

ne, bi varčeval pri drugih stvareh (23%)

ne (7%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!