Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 11:40:11
|
|
|
|
ery
|
Aha, je pa ati še mladosten in to in bi eno tako fensi trenirko, ne take za doma valjat ...
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 11:44:17
|
|
|
|
Lenny
|
NES, Giga sport, Hervis, Intersport. Tu bi po moje znalo biti kaj pametnega. Pa zdaj po razprodajah so z novo robo police napolnili.
|
|
|
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 11:49:47
|
|
|
|
ery
|
Aha, v Hervis ne grem, ker mi je antipatično vse tam.. Kaj pa Champion?
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 11:52:25
|
|
|
|
Lenny
|
Pri Championu so se mojemu v.d. možu hlače prav grdo raztegnile na kolenih, tako da pri njih kupiva samo še "šuškave" trenirke. Te so pa O.K.
|
|
|
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 11:53:49
|
|
|
|
ery
|
A res? Joj to pa grdo res zgelda, da imaš kolena raztegnjena.. ja bom šla po moje res kar v Interšport pogledat.. No saj imam še nekaj časa....
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 12:16:05
|
|
|
|
Natty5284
|
Jaz sem mojemu kupla trenerko iz mikrofibre, al kak je že tisti material, pri Championu pa je svetovna...Zgornji del je rdeče-siva kombinacija, spodnji del pa siv...pa svetovni mode je...Je pa res ja, da se te Chamionove bombažne trenerke zelo rade raztegnejo na kolenih..jo imam sama in z spodnjim delom nisem najbolj zadovoljna, zgornji del pa je super...je pa res da je zlo topla...Tak da ti priporočam, da greš pogledat v Champion za te trenerke iz mikrofibre...pa tud cena se mi je zdela kr sprejemljiva
|
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 12:51:40
|
|
|
|
ery
|
Natty, hvala za info. Bom šla popgledat. Sicer je pa ta ful lepa kombinacija-sivo rdeča... The best!
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 12:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
moj oče si kupuje trenirke v intesportu, pa jih ima čez 60, pa si vedno najde zelo lepo...imajo res lepe in kvalitetne stvari jaz kupim marsikaj za otroke in je ok
|
|
|
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 13:53:16
|
|
|
|
Lenny
|
Jaz sem mojemu kupla trenerko iz mikrofibre, al kak je že tisti material, pri Championu pa je svetovna...Zgornji del je rdeče-siva kombinacija, spodnji del pa siv... Natty, potem imata pa najina dva škratka enake trenirke
|
|
|
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 14:14:01
|
|
|
|
Natty5284
|
Lenny čisto možno
|
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 14:16:50
|
|
|
|
Natty5284
|
Aja, Ery veš kaj še mi je zdaj prišlo na misel...Kaj pa trgovine Nes???Tam tud nimajo slabih trenerk...Pa baje da obstaja tam nekje na Ptuju nekje tovarna ali trgovina, ki prodajajo celo cenejšo robo, ker je kao lanski model...nekaj takega...mogoče ve katera kaj več o tem???
|
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 14:18:53
|
|
|
|
Annny
|
Meni se Championova roba ne zdi vredna svoje cene, vse stvari niso kvalitetne! Meni osebno se je do zdaj še vse grdo raztegnilo (nekaj majčk, kratke hlače, flis itd.) Raje kupi Nike ali Adidas, to je res v redu. Pa ne kupuj trenirke iz gladkega poliestra, ker niso ne vem kako udobne, raje izberi mešanico bombaž/poliester. Lp!
|
|
|
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 14:21:25
|
|
|
|
Annny
|
Ko si že omenila - NES je res OK! Za trenirke točno ne vem, imam pa jaz nekaj njihovih stvari za smučarijo in lahko samo pohvalim!
|
|
|
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 14:32:15
|
|
|
|
Natty5284
|
Meni se Championova roba ne zdi vredna svoje cene, vse stvari niso kvalitetne! Meni osebno se je do zdaj še vse grdo raztegnilo (nekaj majčk, kratke hlače, flis itd.) Raje kupi Nike ali Adidas, to je res v redu. Pa ne kupuj trenirke iz gladkega poliestra, ker niso ne vem kako udobne, raje izberi mešanico bombaž/poliester. Ja saj imaš prav, so kvalitetne...pri nama je pač bil blem, ker moj že ima trenerke adidas, nes, nike, loto in vse so enake barve...vse so v modro-bež kombinaciji, zato je želel neko čist drugo barvo...v championu sem vidla pa to trenerko, mu je bla pa ful všeč in sva jo kupila...in morem povedat, da je zelo zadovoljen z njo...
|
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 14:35:46
|
|
|
|
Natty5284
|
če bi pa vedla, kak se to nardi, bi ti pa prilimala slikico mojega v tej trenerki gor,ery,pa bi jo lahko vidla
|
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 14:49:32
|
|
|
|
ery
|
Punce res ste face z nasveti... Bom šla jaz ob priliki malo po trgovincah, pa bom vidla katera mi bo v oči padla. Natty, no nauči se, prilimaj, me pa res zanima.... Fora pa je, da moj ati ima trenirke, ampak nobene take lepe, vse bolj tako za doma, ležat , sprehod.. nobene firme nima, pa take fensi šmensi...
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 4.2.2008 16:07:59
|
|
|
|
Natty5284
|
Ery, sem se potrudila za tebe .slikica je v mojem albumu...upam da deluje
|
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 5.2.2008 7:37:16
|
|
|
|
ery
|
Natty, joj si faca. Res! Hvala za tole slikco. Je ful lepa trenirka in bom šla en dan gledat v Champion in Intersport. Hvala.
|
RE: Kje kupite trenirke za moške-50 letnike? 5.2.2008 8:19:34
|
|
|
|
Natty5284
|
Ni kaj...Zato so tu, da si pomagamo,ne? Lep dan in uspešen nakup
|
| Stran: [1] |
Izbira bankekrtkovaKatero banko bi izbral?NKBM (
19%)
A Banka (
12%)
SKB (
13%)
NLB (
42%)
Unicredit (
15%)
Število vseh glasov: 209Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!