|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje kopujete kozumetiko?
13.6.2005 21:30:14   
Meggi
Saj veste tja ko greste 15 po tisto fasnego ki si jo zapišete ali odlagate do nekega priliva. Doibr ne mislim v znesku 2o čukov pa vseeno.

Robčke za rito, šampon, gel za tuširanje,blazinice...... pa še kako čistilo,......

Je to po temeljiti inšpekciji cen (če imaš las) Tuš. IS, DM,......... ?

Ste kdaj kaj računale.

Sicer pa kaki vele popuste za članince RR bi itak mogli uvedit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kje kopujete kozumetiko?
13.6.2005 21:31:38   
Anonimen
meggi ti si pa dons firbčna:)-
Mi čez mejo v trstu

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kje kopujete kozumetiko?
13.6.2005 21:34:17   
tinatona
Haj!

Jaz robce za rito kupim kadar so v akciji, pa jih mam pol še doma na rezervi. Isto je s plenicami (razen zdaj ko sva na Mullerjevi 3ki Pampers od 4-7kg). Šampone in te stvari za nas kupuje mami (živiva s pikcem pri mojih), za malega jih pa jaz, ko zmanjka (kupim tam kjer pač tist moment sem - mercator, leclerc, špar...). Ličila pa kupim v Angliji (N.7).

LP

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kje kopujete kozumetiko?
13.6.2005 21:37:58   
Meggi
Ja sej vem,,,,,,, sory Imam ravno prevetritev možganov.
Prinčepska je šla tako elegantno spat- večerja kopat, pocartat in sama je zaspala po 5 min čeblanja v postelji. Sva pa res bile na našem(spojojenem no) vrtu. Je žnorala po mvki, pa gugalnici, pa zemlji, pa po vodi, pa mamici pomagala brat, ........ Ata so odšli na biljard z kamerati,...... mati pa worka.:bravo::)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kje kopujete kozumetiko?
13.6.2005 21:45:55   
Anonimen
Kaj čmo to je naša usoda..smo hotle kolo?zdej pa poganjajmo:)-:)-

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kje kopujete kozumetiko?
13.6.2005 22:39:31   
polona2
Kozmetiko Buebchen kupujem v Muellerju, robčki so npr.400 sit cenejši kot v Baby centru, podobno je s primerjavo cen drugih izdelkov Buebchen.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kje kopujete kozumetiko?
13.6.2005 23:52:37   
Annny
Največkrat v DM-u, ker mi je najbližje. Včasih grem tudi v Muellerja- predvsem zato, ker tam kupujem vso kozmetiko tudi zase. Mueller je definitivno najbolj ugoden.
Lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kje kopujete kozumetiko?
14.6.2005 6:21:13   
dory
Bolj ali manj muller...ja s plenicami in vso kozmetiko za tamalga in zase dam vsak mesec 30k sit:zmeden:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kje kopujete kozumetiko?
14.6.2005 9:54:55   
kalimero
Muller za vso kozmetiko in čistila. Včasih pa kaj v DM, če je kaj nujno, ker vsak dan mimo hodim.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?