|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje kopujete hlače
17.9.2008 22:09:02   
Meggi
Zase, take za vsak dan, za v službo. V H&M- u sem pred leti dobila take da še zdej nosim to je blo leta 2003 v Avstriji res. Ma fajne pas, dolžina,... A se mi zdi ali nimam sreče dobit take fajne, da se ne mečkajo, da niso cotaste,.. Kje naj najdem? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje kopujete hlače
17.9.2008 22:23:30   
Pikapolonica_
V Muri, Labodu, lahko greš tudi pogledati v Emporium, potem je tukaj še Sportina, pa Zara. Pa tudi tisti francozi, mislim, da je Promod?, imajo lepo kolekcijo. Pa Mango, S'Oliver, Comma...

Jaz jih kupujem po trenutnem navdihu, je pa res, da ponavadi res točno vem, kaj hočem in ne kupujem kar nekaj v tri dni. Sploh če želiš nekaj bolj poslovnega, potem je po mojem bolje, da se odšteje nekaj denarja več, kot manj, in da so ti hlače res ulite. Meni je veliko koristilo par nasvetov od ene res dobre šivilje, ki ti natančno pove, kaj je pomembno pri hlačah, suknjičih itd, in če je res dobra, ti bo takšne hlače tudi sešila.

PA veliko sreče pri nakupovanju.
Lep večer še naprej.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2008 22:42:35   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_
Meni je veliko koristilo par nasvetov od ene res dobre šivilje, ki ti natančno pove, kaj je pomembno pri hlačah, suknjičih itd,

In kaj je to user posted image ?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2008 7:45:59   
Volga
Jaz jih kUpujem. Oliver, ene imam iz Modiane, enih par iz HM.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2008 8:09:58   
urška
meni so všeč v benettonu.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 11:32:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2008 13:35:28   
helloKitty
Izključno Mango, v tujini kakšne Miss sixty al pa kej tazga, ker majo več izbire.

Đoli:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2008 10:47:07   
NevenkaP
V glavnem kUpujem hlače Esprit, Marella, S Oliver, mogoče še kakšen Tom Taylor. A ja, pa Xanaka ima tudi fajn kroje. Zdaj lahko samo upam, da pri svoji starosti  ne kršim kakšnih zakonskih omejitev (leti na temo kavbojke).

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2008 17:43:02   
Felicita
pomoje morš pri hlačat ugotovit po kakšnem 'jusu' si narejen... jest italijanskih znamk ne morm nosit, ker sem ozka v bokih, medtem ko avstrijske in nemške so mi pa kot ulite ('velika rit' in dokaj ozek pas).
sicer pa jest hlače vidim, probam in kupim ali ne. redkokdaj kupim dvoje v isti trgovini.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2008 21:40:55   
pika74
Jst sm zadnč tud v orsay ene dobre najdla.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2008 23:06:16   
tins
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Mango, Promod

Enako

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.9.2008 17:01:35   
Spiria
Zadnje dvoje kavbojke sem kupila v C&A in so super, prej sem kupovala precej v Dorothy Perkins.
Elegantne hlače pa dobim kot ulite zame v S.Oliverju, od tam imam tudi športne kargo hlače.

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.9.2008 17:42:32   
Anonimen
Najraje Benetton, ker jih niti probat ne rabim.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.9.2008 19:31:51   
frutka_
Kjer mi pašejo tam jih kupim. Dobim pa hlače zase težko, ker sem visoka in mi je večina hlač prekratkih. Najraje grem v Mango.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.9.2008 21:12:58   
mayci
Tiste malo lepše v Orsayu, ostale za vsak dan v H&M-u, kavbojke imam pa IZ New Yorkerja in Tom Tailorja.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?