|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje jih pa vi kopate
26.10.2004 23:19:01   
kimi
Kje kopate vaše malčke in koliko so stari?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kje jih pa vi kopate
26.10.2004 23:24:32   
romy23
Mi imamo banjico, kopamo se od 1 meseca naprej...sedaj bomo pa stari 2 meseca.

lp romana

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kje jih pa vi kopate
26.10.2004 23:41:30   
Annny
Naja je stara 15 dni...
Kopamo jo v banjici, ker je za Tummy Tub še premajhna (smo poskusili tudi to, ampak je bila v banjici bolj zadovoljna).
Lp

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kje jih pa vi kopate
26.10.2004 23:44:02   
niki5
imamo tummy tub, samo še nismo kopali, ker je našemu pikcu šele danes popek odpadel, star je 9 dni. Mislim, da pa prvič ko v banjici, ker patronažna ni preveč navdušena nad čebričkom..

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kje jih pa vi kopate
26.10.2004 23:51:00   
Annny
Tudi naša patronažna je malo 'grdo' gledala čebriček..je rekla, da je primeren za 6- mesečne otročke, ne pa za novorojenčka (zaradi šibke hrbtenice, pa da se notri ne da umiti glavice..)..

No, kopanje v Tummyju je pri nas izgledalo takole.. Naja se je prestrašila, se postavila v čebričku na noge in se krčevito oprijela roba...potem sem jo raje vzela ven, ker se mi je zasmilila..bom poskusila ponovno, ko bo starejša:)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kje jih pa vi kopate
26.10.2004 23:55:14   
niki5
ojoj Annny, to pa ni prijetno izgledalo :( upam da bomo mi imeli več sreče..

naša patronažna pravi, da ne moreš dojenčka dobro umiti, med gubicami v čebričku.. bomo videli kako bo..

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 0:00:53   
Annny
Hmmm, po moje se ga da tudi v čebričku dobro umiti, samo nekdo drug ga mora držati:zmeden:.
V banjici je lažje, ker kar 'lebdi' v vodi in ga samo čvrsto držiš čez ramena, pa je..

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 7:13:30   
NinaŠ
Mi smo se do 3. meseca kobali v banjici, potem pa je Anže postal preživahen in je bilo več vode na tleh kot v banjici in smo prešoltali kar na ta velko banjo, čeprav bi sedaj pri 7,5 meseca potrebovali še večjo ker je kopalnica cela mokra... LP

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 7:17:10   
dory
Stari ves kolk :)..kopamo pa se se vedno v cebricku...tistemu,ki je malce vecji iz infantina :)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 8:57:55   
Anonimen
Prvič berem debato o tem, da ta čebriček ni najboljši. Vedno je bila sama hvala. Meni pa se je vedno zdelo čudno, kako to... a sem samo jaz tako neumna, ali kaj.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 9:10:44   
Anonimen
8)Hojla.... ko je bil majhen v otroški standardni banjici.Sedaj ko ima 14 mesecev pa v tuš kabini..to uživa.....:)-:duda::love::)-:love::duda:

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 9:10:51   
Sonka
Pri nas je čebriček ZAKON:sloncek:. Kopamo se v njem od vsega začetka:bravo:. V začetku je mogoče boljše, če je še kdo zraven, kasneje pa več ni treba. Stari smo skoraj osem mesecev. Predvidoma danes bomo poskusili kopanje v banji, a se bomo še vedno vsak drug dan kopali v Tummy Tubu.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 9:14:19   
KIRA
Naša je zdaj 2 meseca in pol. Kopa pa se v banjici - je bla skupaj s previjalno mizo Brevi v kompletu.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 9:16:47   
ZARA
v cebricku in fulllllll uziva... nekje od 2 meseca...

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 9:19:59   
Anonimen
Midva jo po ta novem kar tuširava, ker je najbolj zadovoljna in se ji tooooooooolk fajn zdi da se lohk tko umije kot mamica! :)-:)-:)-

Stara je eno leto. Tuširanje smo začeli prakticirat pred kakšnim mesecem in pol!

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 9:24:54   
Ajsha
V čebričku od prvega dne, ko se ji je posušil popek. Na srečo je bila naša patronažna bolj naklonjena novostim (čebriček) in jo je tudi ona prvič skopala tam notri. Bejba je uživala in to počnemo vsak dan še sedaj, ko je stara 5 mesecev. Glavo umiješ pa tako, da zliješ vodo na glavo - jaz ponavadi to naredim z kozarčkom. Pazim, da ji ne gre preveč vode na obraz, čeprav ji je to zelooo všeč.

Lp!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 9:52:19   
mehurčica
V mali banjici na pralnem stroju do 4.meseca, potem slab mesec v mali banjici v veliki, potem pa kar v veliki, v tistem stolčku. Pri 7 mesecih pa kar tako, brez stolčka. Sedaj se plazi po banji gor in dol in se vsake toliko dviguje ob robu, si vzame igračko, ki še ni v vodi in igranje naprej.:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 10:52:23   
kimi
Jaz svojega okopam v kadi potem pa ga kar s tušom stuširam pa nima nič proti:)- Tako da sem ga včeraj zvečer samo stuširala pa je bilo čist ok

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 11:07:08   
puncica
va banjici stara pa je skoraj 5 mescov

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kje jih pa vi kopate
27.10.2004 14:56:47   
BARBARA R.
Midve dve sva se pa danes drugič kopali kar skupaj v banji.Kako je bilo "fino".
Nič me križ ne boli,ker lepo sedim v naročju pa Kristina.Tako čofota in se smeji,.....samo z malo strahu potem lezem ven,ker se bojim da bi padli.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kje jih pa vi kopate
28.10.2004 14:40:26   
Anja167
Mi smo stari 3 mesece, kopamo se jasno v Tummy Tubu, nam je zakon. Ko bomo pa stari 6 mesecev, se bomo pa kdajpakdaj skopali tudi v bazenu v rdečem fredovem obroču. ;):sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.