|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje jih hranite na morju?
7.6.2006 14:59:41   
Urška*
Ojla!

Zanima me, če zraven na morje vzamete tudi stolček za hranjenje, ali kako jih potem hranite, če nimate stolčka? Meni se zdi absolutno noro, da bi zraven jemala še stolček, itak je prtljage preveč. Lani smo vzeli zraven ležalnik in sem ga tam noter hranla (je bil star 6 mesecev). Sprašujem zato, ker mi je zadnjič ena mamica razlagala, da oni vedno vzamejo stolček na morje.user posted image  Pa vi?

user posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje jih hranite na morju?
7.6.2006 15:04:35   
Anonimen
jaz sem jo lansko let kar v avtosedežu- je bila stara 7 mesecev. Letos pa tudi jaz ne bom jemala stolčka s sabo, ker preveč zasede. Če ne bo sedela na klopci, potem pa bo npr. pri atiju v naročju, pa ji bom jaz medtem dajala za jesti ali obratno. Malo bomo improvizirali.

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2006 15:04:44   
lex
Jaz bom verjetno vzela oni mali plastični stolček zraven (v Merkurju jih imajo po 500 sit), tam lahko gor sedi, pa verjetno mu bomo eno mizico prištimali (gremo namreč v kemp in je takrat itak preveč opreme), da bo lahko jedel. Jaz se bom kar na tla spravila in mu pomagala. Mogoče pa bo tam sam začel jest, kdo ve. Če ne bo pa velik in bo na velikem stolu sedel.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2006 15:16:16   
Anonimen
V lupinici, pozneje pa v vozičku. Se ga super zapelje za mizo in je kot dodatni stol.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2006 16:00:20   
katarina j.
V vozičku! Edino to je problem, če so do apartmaja stopničkeuser posted image  to se pozanimajte. V kampu pa itak v vozičku.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2006 16:39:51   
StBarbara
Mi tudi ne jemljemo stolčka zraven, ker je vse ostale krame preveč.
Pomojem je voziček dovolj.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2006 16:50:56   
Blink1
Voziček ali naročje.

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2006 20:12:12   
Laubica
Tudi voziček ali naročje

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2006 20:51:47   
lelaval
V lupinici (ki je itak avtosedež), potem pa v vozičku. Se mi zdi 'tu mač' vlačit s sabo še stolček za hranjenje.
Pa mislim, da tudi tiste, ki greste v hotel, lahko jejo v vozičku ali pa imajo stolčke za hranjenje.
Eni pač komplicirajo tam, kjer res ni potrebno.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2006 21:28:37   
Jančika_
Lani, ko je mali imel ravno eno leto, smo vzeli s sabo stolček (imamo takega finega od Ikee, ki se mu nogice odstranijo in ne zasede skoraj nič prostora).

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.6.2006 8:19:30   
viv_
Če gremo na vikend, vzamemo stolček s seboj. Prej smo pa vedno s seboj vozili tisti stolček, ki se pritrdi direktno na mizo, ampak sedaj je pretežka. Lani, ko smo kampirali, stara je bila leto in pol, je pa imela svoj kamp stolček, pa je bilo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.6.2006 8:25:51   
NIN@
Naš mali še ne je sam! in pri hrani imamo še vedno občasne borbe. Tako da rabimo mizo in stol. Zraven na morje zvamemo kar onega zložljivega ki se na mizo pritrdi. Baje da je testiran sam za 13kg mi jih imamo pa zdej 12,6 kg!! Upam da nas bo letos še zdržuuser posted image  sej ga bomp sam za papico potrebovali!!!

lp
nina

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.6.2006 8:42:07   
diva 4
Pri obeh otrocih samo voziček , saj ga zapelješ k vsaki mizi.Če še ne je sam pa je itak vseeno če seže na mizo ali ne.Mi smo mnenja čim manj odvečne prtljage s sabo.

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.6.2006 8:43:51   
diva 4
Če se pa bojiš ,da boste zapacali voziček , pa voziček pokrij z brisačo.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.6.2006 11:05:49   
Urška*
Hmm, ja saj jaz sem tudi imela v mislih voziček, samo kaj ko naš hoče sam jest. Ne pusti da ga kdo hrani. Kaj pa vem, bo pač sedel pri meni v naročju da bo segel do mize. Ah, bomo že kako.

Hvala za odgovore.user posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.6.2006 16:50:04   
m_m
Bombo stolček

Ga imamo vedno s seboj v avtu. Je mali, da se ga obrisat, mala je noti pri miru, dokler ne poje.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?