Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 7.6.2006 15:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem jo lansko let kar v avtosedežu- je bila stara 7 mesecev. Letos pa tudi jaz ne bom jemala stolčka s sabo, ker preveč zasede. Če ne bo sedela na klopci, potem pa bo npr. pri atiju v naročju, pa ji bom jaz medtem dajala za jesti ali obratno. Malo bomo improvizirali.
|
|
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 7.6.2006 15:04:44
|
|
|
|
lex
|
Jaz bom verjetno vzela oni mali plastični stolček zraven (v Merkurju jih imajo po 500 sit), tam lahko gor sedi, pa verjetno mu bomo eno mizico prištimali (gremo namreč v kemp in je takrat itak preveč opreme), da bo lahko jedel. Jaz se bom kar na tla spravila in mu pomagala. Mogoče pa bo tam sam začel jest, kdo ve. Če ne bo pa velik in bo na velikem stolu sedel.
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 7.6.2006 15:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
V lupinici, pozneje pa v vozičku. Se ga super zapelje za mizo in je kot dodatni stol.
|
|
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 7.6.2006 16:00:20
|
|
|
|
katarina j.
|
V vozičku! Edino to je problem, če so do apartmaja stopničke to se pozanimajte. V kampu pa itak v vozičku.
|
|
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 7.6.2006 16:39:51
|
|
|
|
StBarbara
|
Mi tudi ne jemljemo stolčka zraven, ker je vse ostale krame preveč. Pomojem je voziček dovolj.
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 7.6.2006 16:50:56
|
|
|
|
Blink1
|
Voziček ali naročje.
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 7.6.2006 20:12:12
|
|
|
|
Laubica
|
Tudi voziček ali naročje
|
|
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 7.6.2006 20:51:47
|
|
|
|
lelaval
|
V lupinici (ki je itak avtosedež), potem pa v vozičku. Se mi zdi 'tu mač' vlačit s sabo še stolček za hranjenje. Pa mislim, da tudi tiste, ki greste v hotel, lahko jejo v vozičku ali pa imajo stolčke za hranjenje. Eni pač komplicirajo tam, kjer res ni potrebno.
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 7.6.2006 21:28:37
|
|
|
|
Jančika_
|
Lani, ko je mali imel ravno eno leto, smo vzeli s sabo stolček (imamo takega finega od Ikee, ki se mu nogice odstranijo in ne zasede skoraj nič prostora).
|
|
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 8.6.2006 8:19:30
|
|
|
|
viv_
|
Če gremo na vikend, vzamemo stolček s seboj. Prej smo pa vedno s seboj vozili tisti stolček, ki se pritrdi direktno na mizo, ampak sedaj je pretežka. Lani, ko smo kampirali, stara je bila leto in pol, je pa imela svoj kamp stolček, pa je bilo.
|
|
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 8.6.2006 8:25:51
|
|
|
|
NIN@
|
Naš mali še ne je sam! in pri hrani imamo še vedno občasne borbe. Tako da rabimo mizo in stol. Zraven na morje zvamemo kar onega zložljivega ki se na mizo pritrdi. Baje da je testiran sam za 13kg mi jih imamo pa zdej 12,6 kg!! Upam da nas bo letos še zdržu sej ga bomp sam za papico potrebovali!!! lp nina
|
|
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 8.6.2006 8:42:07
|
|
|
|
diva 4
|
Pri obeh otrocih samo voziček , saj ga zapelješ k vsaki mizi.Če še ne je sam pa je itak vseeno če seže na mizo ali ne.Mi smo mnenja čim manj odvečne prtljage s sabo.
|
|
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 8.6.2006 8:43:51
|
|
|
|
diva 4
|
Če se pa bojiš ,da boste zapacali voziček , pa voziček pokrij z brisačo.
|
|
|
|
RE: Kje jih hranite na morju? 8.6.2006 11:05:49
|
|
|
|
Urška*
|
Hmm, ja saj jaz sem tudi imela v mislih voziček, samo kaj ko naš hoče sam jest. Ne pusti da ga kdo hrani. Kaj pa vem, bo pač sedel pri meni v naročju da bo segel do mize. Ah, bomo že kako. Hvala za odgovore.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?