Paštetka
|
Pa dajte no, saj veste, da človek rabi nekaj časa, da se preseli. Saj nismo supermana volili, ali pač? Sicer pa, ...jaz sem se že zdavnaj sprijaznila s tem kako je to pri nas, da nobenemu ne verjameš, ne zaupaš, da se lahko zaneseš in računaš le nase. Predsednika smo izvolili, kakšnega takšnega, (tega smo vsaj izvolili in ne kot JJ), oz. kakršen je, takršen pač je....mislim...a smo imeli sploh kakšno izbiro??... in voda teče in bo tekla na mlin še naprej... Pogrešam zadnje dneve malo vstaje naroda, ker menim, da je potrebno vodo še naprej vlivati v to strugo tako dolgo, dokler se mlin ne bo od lastnega vrtenja in teže vode zlomil. Saj vmes bo na knap čivkal in spreminjal tehnike vrtenja (prodajal lastne "starše", da bi se obdržal v sedlu), ampak to še ne spremeni njegovega odnosa do lastnega "človeka", ki ga je postavil. Ob bistrem potočku je mlin, cin cin... A jaz sem pa mlinarjev sin, cin, cin, Ko mlinček ropoče in voda šumlja..... Upam, da voda ne bo več samo šumljala, ker meni več dolgo srček ne igra. No, vsaj nekateri so že ugotovili, da ne obstaja samo en mlin in hodijo moko že v drug mlin iskat... ...se nadaljuje
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 11.1.2013 10:00:57 >
|