Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje je najcenejši aptamil? 3.2.2008 10:11:53
|
|
|
|
melani99
|
cene vseh adaptiranih mlek se res razlikujejo od trgovine do trgovine, tudi v lekarnah niso cene enotne. Kolikor sem se jaz pozanimala, sem najceneje vedno dobila v ind. prodajalni KOLINSKA (Rog. Slatina), ne vem od kod si, če imaš kje v bližini njihovo prodajalno.
|
|
RE: Kje je najcenejši aptamil? 3.2.2008 10:16:38
|
|
|
|
Afnica
|
V Kolinski so ga podražili in stane nekaj čez 13 eur.
|
|
RE: Kje je najcenejši aptamil? 3.2.2008 10:46:57
|
|
|
|
žarnica
|
Se mi zdi,da sem zadnjič nekje na forumu zasledila,da stane že 15 eur v eni trgovini (ne spomnim se kateri). Ah,jutri tako grem v Mullerja,pa bom videla koliko tam stane (tam mi je všeč pakiranje ),če ne pa v KOlinsko. Hvala
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši aptamil? 3.2.2008 11:12:37
|
|
|
|
scubadiver
|
Kdaj pa se je podražil? Sem ravno gledala račun sem kupila 3 v mullerju 31.1. po 11.49 EUR. Sem imela torej srečo da sem se ravno ujela staro ceno? Škoda da jih nisem kupila še več kot 3
|
|
RE: Kje je najcenejši aptamil? 3.2.2008 11:39:17
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem ga včeraj kupila v Mullerju in je bil še vedno malo več kot 11 EUR.
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši aptamil? 3.2.2008 12:04:03
|
|
|
|
žarnica
|
o.super,pol Muller drži ceno. ""Pol bom pa jutri kar zalogo naredila.
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši aptamil? 3.2.2008 14:52:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Adaptirano mleko Aptamil 1 se je podražil v vseh trgovinah zaradi nove formule (v BC je šel na 15 eurov in še nekaj), zdaj se imenuje Aptamil immunofortis, iz Mullerja pa ostaja zaenkrat isti - ima že novo formulo, LCP Milupan, 800 g, 11,49 EUR. Če se bo pa podražil zaradi tega, ker se vse draži, pa ne vem. Edino to vem, da so v Kolinski Ljubljana cene iste, kot drugje, pa Merkator ima menda tudi navite. LP
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši aptamil? 4.2.2008 10:17:34
|
|
|
|
felicia
|
ja vse trgovine od spara do lcelrca majo zdej po novem ceno 15 eur, sem lih aptamil 3 hotla kupit pa vidim da po novem moram nazaj na 2 ker je po novem dvojka od 6 do 12 mesecev trojka pa od 12 mescev naprej.
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši aptamil? 7.2.2008 22:10:04
|
|
|
|
Pia77
|
A je res, da je Aptamil najcenejši v Lidlu?
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši aptamil? 11.2.2008 10:07:51
|
|
|
|
scubadiver
|
Za Lidl ne vem ker ga vedno kupujem v Mullerju, kjer je bla cena v soboto še vedno 11.49 EUR za Aptamil 1.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?