Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 10:05:21
|
|
|
|
Hans
|
Mi gremo že drugo leto v Moravske toplice - Vivat, super hotel, postrežba, osebje, bazen, hrana, otrokom prijazno, cene zmerne. Malo poglej na net, na njihovo stran.
|
|
RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 10:07:25
|
|
|
|
benika
|
Lifeclass hoteli Portorož-99€ na osebo. Moja starša gresta pa čez 14 dni v Žusterno in bosta za podaljšani vikend plačala 198€ za oba skupaj.
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 12:38:07
|
|
|
|
Mateja*
|
Se strinjam s Hansom, super ponudba, ugodne cene. Mi je ful všeč tam.
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 12:38:43
|
|
|
|
Mateja*
|
Se strinjam s Hans - om. Super ponudba, ugodne cene. Nam je ful všeč tam.
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 14:09:37
|
|
|
|
moci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hans Mi gremo že drugo leto v Moravske toplice - Vivat, super hotel, postrežba, osebje, bazen, hrana, otrokom prijazno, cene zmerne. Malo poglej na net, na njihovo stran. mi tudi hodimo sem.
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 15:11:32
|
|
|
|
žigolino
|
Jaz sem gledla vse toplice in je pol penzion najcenejši v hotelu Žusterna(kopanje neomejeno),nato v Čatežkih(sam ne vem koliko časa se lahka kopaš,ker tam piše tri ure na dan zastonj)Drugač pa je trenutno najcenejša ponudba v Zadru all inklluziv mislim da 41€.http://www.sonchek.com/sonckovi_katalogi ,katalog za welnes si oglej .(Noče mi dat povezave)
< Sporočilo je popravil žigolino -- 27.1.2009 15:12:48 >
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 15:23:34
|
|
|
|
TomTaylor
|
Gorenjske toplice. Zajtrk, kosilo, malica zastonj. Gratis pa so še opojne substance od katerih se lohk čist odklopiš.... Če bo šlo tko naprej s tem vremenom bom jz šla ziher kkšen vikend tja, pa brez heca. Madoniš...
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 20:17:41
|
|
|
|
bumerang
|
Kakšni/kateri pa so bazeni v tem vivatu? Mene je tudi prijelo toplično razpoloženje ampak ko sem kontaktirala s Čatežem me je minilo... Balkan!
|
|
RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 23:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Kakšni/kateri pa so bazeni v tem vivatu? Mene je tudi prijelo toplično razpoloženje ampak ko sem kontaktirala s Čatežem me je minilo... Balkan! zakaj?
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 28.1.2009 6:30:50
|
|
|
|
bumerang
|
Zato, ker se obnašajo po balkansko. Oz. se tista, s katero sem kontaktirala, ki pa naj bi bila tista, ki se ukvarja z rezervacijami.
|
|
RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 28.1.2009 10:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
aha. Hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 28.1.2009 10:29:56
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Kakšni/kateri pa so bazeni v tem vivatu? Mene je tudi prijelo toplično razpoloženje ampak ko sem kontaktirala s Čatežem me je minilo... Balkan! Evo, bazeni v Vivatu - malo za lušte http://www.vivat.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=3
|
|
|
|
RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 28.1.2009 11:27:54
|
|
|
|
Baby
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Zato, ker se obnašajo po balkansko. Oz. se tista, s katero sem kontaktirala, ki pa naj bi bila tista, ki se ukvarja z rezervacijami. pokliči popoldan, če si klicala zjutraj, ker imajo res eno tako študentko tm da glava boli... Jaz se klicala potem še enkrat pa sem se z enim gospodom lepo zmenila... Pa nič mi ni bilo treba naprej plačat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?