Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje imajo punčkaste poganjalce? 13.9.2005 7:40:14
|
|
|
|
puncica
|
A pol takega res nikjer nimajo
|
|
|
|
Kje imajo punčkaste poganjalce? 13.9.2005 16:44:52
|
|
|
|
Annny
|
jaz sem nekje videla take s kurjo ali medvedovo glavo na balanci- po moje, da v BC. Stali so okrog 10 jurjev.
|
|
|
|
Kje imajo punčkaste poganjalce? 13.9.2005 16:54:38
|
|
|
|
soncece24
|
ma če ne boš našla ji pa pač kupi avto... saj punce tudi avto vozimo, al ne? Sicer pa ne verjamem, da se ona sekira, kaj je gor narisano, samo da bo fajn za vozit...
|
|
|
|
Kje imajo punčkaste poganjalce? 15.9.2005 23:21:53
|
|
|
|
Bib
|
Pa še v Pikapolonici poglej.
|
|
|
|
Kje imajo punčkaste poganjalce? 19.9.2005 23:24:17
|
|
|
|
andrejaz
|
Če se prav spomnim, sem videla v trgovini Sonček na Bledu poganjalca v obliki živali- mislim da je bila krokodilja glava.
|
|
|
|
Kje imajo punčkaste poganjalce? 21.9.2005 10:23:42
|
|
|
|
puncica
|
Ja nič ne bo očitno, nam ni nič všeč, tist ko je na balanci je pa že kolo, tako da mi iščemo prav tak avto, ko se poganja, pa da bi bila kaka pikapolonica al pa kej podobnega, ja nič, bomo pa brez al pa prerastli. Vseeno hvala punce
|
|
|
|
RE: Kje imajo punčkaste poganjalce? 22.8.2018 15:01:03
|
|
|
|
rozica1234
|
Ojla! Mi smo pa vzeli za našo princesko poganjalčka v otroški trgovini Silly. In sicer najlepšega poganjalčka Kinderfeets Tiny Tot roza barve. Poganjalček je super, ker je tricikel, ko pa je otročiček pripravljen ga lahko spremenite v dvokolesnik. Mi smo ji ga kupili pri 1. letu, pri letu in pol pa je že vozila dvokolesnika. Zraven ima seveda popolno čeladico za princeske EGG Helmets z roznim pikčastim skinom in kronico za gor. Je najbolj fina dama na kolesu hihi Je pa tudi čelada super, ker jo ima lahko tudi za smučanje. Extra zadovoljni
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?