Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje euro kovance v bankovce? 9.6.2012 19:15:05
|
|
|
|
Felicita
|
v svoji banki, provizija je pa odvisna od banke in zneska. http://www.bsi.si/orodja/tarife-print.asp?dat=9.6.2012&tabela=TO83&vrsta=P
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kje euro kovance v bankovce? 9.6.2012 19:55:15
|
|
|
|
žametka
|
če imaš račun na NLB in imaš kak otroški račun - če položiš nanj, se provizija ne zaračuna
|
|
|
|
RE: Kje euro kovance v bankovce? 9.6.2012 20:10:54
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: žametka če imaš račun na NLB in imaš kak otroški račun - če položiš nanj, se provizija ne zaračuna mal dvomim da za 200€ ne bi zaračunal provizije, tut če je otroški račun.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kje euro kovance v bankovce? 9.6.2012 20:17:51
|
|
|
|
Arwenko
|
če v nlb vržeš v avtomat in potem položiš na račun ni provizije...
|
|
|
|
RE: Kje euro kovance v bankovce? 9.6.2012 21:14:50
|
|
|
|
panineve
|
vprašaj na pošti. meni so brez provizije zamenjali bankovce za kovance, znesek je bil približno enak.
|
|
|
|
RE: Kje euro kovance v bankovce? 9.6.2012 21:40:13
|
|
|
|
Ploha
|
moj ima račun na gorenjski banki pa je na svoj račun položu (bilo je tud nekje 200 evrov) pa ni blo provizije...pol je pa dol uzignu.
|
|
|
|
RE: Kje euro kovance v bankovce? 9.6.2012 21:43:13
|
|
|
|
Medea10
|
IZVIRNO SPOROČILO: panineve vprašaj na pošti. meni so brez provizije zamenjali bankovce za kovance, znesek je bil približno enak. Tudi meni so na pošti za prb. 200€ kovancev menjali v bankovce brez provizije. Sam prosili so, naj jih po 100kom skupaj zložimo.
|
|
|
|
RE: Kje euro kovance v bankovce? 11.6.2012 6:45:31
|
|
|
|
ajataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: žametka če imaš račun na NLB in imaš kak otroški račun - če položiš nanj, se provizija ne zaračuna mal dvomim da za 200€ ne bi zaračunal provizije, tut če je otroški račun. Pri NLB za otroške račune ni nobenih stroškov in provizij
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.