Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje dobre ideje za kuhinjo? 6.9.2008 22:19:54
|
|
|
|
Pikec
|
Za svetovanje pač ne vem. K sem jst kuhno kupvala sem itak vedla kaj hočem, ker sem pač od meštirja. Sem pa kupla svejino.
|
|
|
|
RE: Kje dobre ideje za kuhinjo? 6.9.2008 23:41:16
|
|
|
|
ajtim76
|
Mogu bi vidt skico prostora in priklučkov. Velik ne moraš zbirat. Narišejo ti jo povsod Rutar, Lesnina, Interier, samo delvat moraš resen kupec. Prostora ti ne more zmankat, ker maš elemente vseh dimenzij od 15 cm dalje 20, 25, 30, 40, 50 60 cm. Eni gledajo Sveja, Gorenje..... mašpa tud ALNO - Nemčija, Kerin v Trzinu zelo dobra kvaliteta, narišejo ti. Sta pa obe skor še enkrat dražni od naših... Marcedes pač ima svojo ceno.
< Sporočilo je popravil ajtim76 -- 6.9.2008 23:43:57 >
|
|
RE: Kje dobre ideje za kuhinjo? 7.9.2008 8:57:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Midva sma sicer iz Ms,vendar so nama pri nakupu kuhinje najbolje svetovali v Lesnini naročila pa sma Gorenjevo kuhinjo,in tudi tam Gorenje aparate. LP Mojca
|
|
RE: Kje dobre ideje za kuhinjo? 7.9.2008 9:12:00
|
|
|
|
Anonimen
|
pa prilepi kako skico prostora, napeljav in mere ... pa ti da mogoče že kdo iz tukaj gor kako fino idejo.
|
|
|
|
RE: Kje dobre ideje za kuhinjo? 7.9.2008 9:22:25
|
|
|
|
kokoska007
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska V katerem salonu (LJ in okolica) ti znajo res dobro svetovati za kuhinjo? zares DOBRO SVETUJE en starejši moški v LIPI. ampak ne vem kako je sedaj s to firmo, ali je še zaupanja vredna??
|
|
|
|
RE: Kje dobre ideje za kuhinjo? 12.9.2008 13:08:25
|
|
|
|
5ra_28
|
Ja Lipa ja....Midva sva bila v mariborski Lipi meseca julija, pa nama ni naredil izrisa, češ da nima časa (čeprav smo bili sami v trgovini), da naju bo poklical, ko bo imel gotovo (saj sva mu morala dati mere prostora - kar pa mi tudi ni bilo najbolj všeč, saj se drugje sproti dogovarjaš in izbiraš elemente ter dobivaš ideje) ....no in najpomembnejše....očitno imajo zelo gužvo, ker še naju ni poklical!! Pa grem stokrat tam mimo, pa iz principa ne grem več tja. Zdaj bi morala bit že tista kuhinja gotova in zmontirana .
|
| Stran: [1] |
Spontani splaviMioBambinoKoliko spontanih splavov ste imele?nobenega (
58%)
1 (
30%)
2 (
7%)
3 (
2%)
več kot 3 (
2%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!