|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje dobiti Dabroston
20.3.2009 9:47:53   
cestnidrikač
Hej!

Sem tukaj čist frišna, in nisem zasledila še nobene take teme... Stara sem 23 let.

V septembru sem imela po 5 tednu SS. user posted image Ker imam policstične jajčnike sem že prej 6 mesecev jemala dobraston, vendar ga ob zanositvi nisem vsaj 2 meseca. Po SS sem ga jemala 3 mesece. Sedaj pa Dabrostona ni več v Sloveniji...kak to? Dobi se ga samo na Hrvaškem. Mislim-noro butasto, ker ne morem kr tak pridet na Hrvaško. Jaz pa bi ga mogla met. Če ne druga, če slučajno spet zanosim ga moram takoj začet jemat (navodila ginekologa) za spodbudo hormonom, ker drugače lahko pride do iste situacije kot prvič. In tega si resnično ne želim. Ali obstaja alternativa?
Hvala....

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 20.3.2009 14:45:00 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje dobiti dobraston
20.3.2009 9:51:22   
anci banci
enako zdravilo je prometrium(celo boljše od dabrsotona, ker je naravni progesteron in ga lahko jemlješ vaginalno ali pa oralno,), dobiš ga v italiji, škatlica cca 5 EUR

(odgovor članu cestnidrikač)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2009 10:05:17   
ency
Poklici po vseh lekarnah, ki so ti v blizini, ker jst sem ga lani oktobra dobila v mojem kraju, pa se je tudi govorilo, da se ga ne da vec dobit. Ce pa ti ni problem, skoci do Trsta oz. do tam kjer ti je blizje in kupio to, kar ti svetuje anci banci.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2009 14:15:02   
cestnidrikač
A tisto se da dobit brez recepta-v italiji.

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2009 14:47:25   
divans1
V Samoboru, prek meje, torej HR!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2009 11:01:03   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: cestnidrikač

A tisto se da dobit brez recepta-v italiji.

jaz sem sicer recept dobila ampak sem ga pozabila doma in so mi vseeno dali tablete

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2009 8:25:04   
cestnidrikač
Sem spet nazaj...
Me samo zanima, kje je najbližja lekarna na Hrvaškem, če sem doma v Šentjurju pri Celju...?
lp

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2009 10:23:20   
tancy25
Pozdravljena!
NAjbližje ti bo če greš na Šmarje pri Jelšah,Rogatec,Hum na Sotli.Ko prideš čez mejo je rečmo 5 min. od meje kraj Đurmanec,kjer imajo lekarno.Lekarna je na levi strani ko se pripelješ in sicer čisto na eku,malo naprej (5m)je krožno križišče.Imaš do te lekarne cca1 uro in pol iz Šentjurja.S seboj moraš imeti kune ali svojo bančno kartico.Z € se ne da plačevati v tej lekarni.Imeti moraš recept in za tri škatlice plačaš 302 kn.Recept obdrži ona.Ti si recept kopiraj ali naj ti G napiše dvojnika.Nato greš v Celje na ZZZS z računom(iz HR,kjer si plačala tablete),receptom dvojnikom ali kopijo (na njem mora biti podpis lekarne,da se Dabroston ne da dobiti v Slo)in tako dobiš denar nazaj.

Upam da sem ti kaj pomagala.

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2009 10:29:33   
tancy25
Tukaj je še zemljevid:

http://zemljevid.e-informacije.com/zemljevid-hrvaske.php

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2009 18:41:10   
cestnidrikač
Res ti hvala!

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.