|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje dobiti??
8.3.2008 11:25:21   
vesel
moja hči bo stara 3 leta in jo bomo začeli navajati brez pleničk oz.sp hlačke.
v tem primeru body-i ne pridejo več v poštev.
zanima me kje dobiti kvalitetne sp.majčke in sp.hlačke in,da so vredu pralne??

HVALA ZA NASVETE IN ODGOVORE!!! LPuser posted image

VESEL DAN ŽENA VSEM!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.3.2008 18:30:43 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KJE DOBITI??
8.3.2008 11:33:19   
Lunc_a
Sem kupila v baby centru.Imaš pa zelo ugodno komplet majčk in spodnjic v Kik-uuser posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2008 12:00:28   
Muca Copatarica
Oj!
Za spodnje hlačke ne vem, se mi pa zdi glede bodijev fajn, da jih imajo, da ne kažejo ledvičk ven in se ne prehladjo zaradi tega. Jaz bi ji na tvojem mestu še vedno dala bodi, ker velikokrat vidim otroke na pol razgaljene in se mi to ne zdi prav. Pa tudi spodnje majice zlezejo iz hlač.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2008 12:03:15   
skuštrana
Muca copatarica, ne vem koliko stare otroke imaš, ampak ko enkrat prerastejo plenice je bodi full nepraktičen.

Jaz sem naši kupila spodnje perilo v H&m, nekaj v c&a (spodnje majčke z dolgimi rokavi).

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2008 13:07:22   
Lunc_a
ja,bodij je res kasneje aut ko so v spodnjicah že

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2008 13:10:59   
ada2
trgovine Wenice imao po novem tudi spodne perilo. jezelo lepo in kvalitetno, le malo dražjeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2008 13:58:06   
Maleal
Mi smo kupili v C&A.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2008 14:24:55   
Pajaca
Jaz kupujem v HM

Muca, ko začne otrok sam hodit na stranišče bodiji odpadejo. Otrok ga ne more sam odpreti, pa še polula ga. Tako, da kot so praktični, ko je enkrat wc v igri postanejo čist neuporabni.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2008 14:43:35   
sato
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica

Oj!
Za spodnje hlačke ne vem, se mi pa zdi glede bodijev fajn, da jih imajo, da ne kažejo ledvičk ven in se ne prehladjo zaradi tega. Jaz bi ji na tvojem mestu še vedno dala bodi, ker velikokrat vidim otroke na pol razgaljene in se mi to ne zdi prav. Pa tudi spodnje majice zlezejo iz hlač.

[/quote

Moj škrat je star dve leti, pa mu spodnje majčke ne lezejo iz sp.hlačk. Nosi H&M spodnje majčke, sem mu pa zadnjič v Mani kupila lušne boksarce.  Za ponoči še ima bodi (za nočno spanje še potrebuje pleničko).

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2008 15:37:38   
Naja30
H&M ima lepo, kvalitetno in poceni.

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.3.2008 15:42:14   
srki
Na začetku, ko se je odvadil od plenic, sem mu kar bodi še oblačila, ne sicer dolgo, spodnje perilo pa kupim, kjer je. Nimam neke ekstra trgovine.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2008 21:01:13   
lelaval
spodnje perilo pa kupim, kjer je. Nimam neke ekstra trgovine.

Jaz isto - za večja2 sem navadno kupovala v Avstriji v H&M in C&A, ampak zdaj so te trgovine itak že pri nas, pa še v kateri drugi se najdejo kvalitetne stvari.
Jaz tudi bodijev nisem več oblačila - če se polula, moraš celega preoblačit - tudi bodi, kar pa ni fino v hladnejših dneh. Zato pa gledam, da so majčke malo daljše, da ne zlezejo iz hlačk.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.3.2008 21:22:40   
vesel
HVALA ZA ODGOVORE! kje pa je ta trgovina C&A?? tudi v LJ?

druzina je zame vse!!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.3.2008 21:50:16   
Lejči
poleg c&a, H&M , tudi Marks&Spencers....glede bodijev so pa že ostale napisale, da dejansko postanejo neuporabni.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?