|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje delajo superge adidas
8.3.2007 12:03:58   
romy
Par dni nazaj sem odprla temo cicibanove supergice ali katere druge.

No in sem se glede na vaše odgovore odločila da ne kupim cicibanovih ampak adidasove ali nikove. Potem šla po službi v Tomas sport in kupila za malega adidasove supergice, za 30 €. Saj cena je ok, ker cicibanke pač izpod 40 € že težko dobiš.
Me je pa zmotilo da piše na njih made in china.
zdaj pa ne vem, ali jih tudi tam delajo, oz. kje jih sploh delajo, ali pa je le en plastičen supergec z adidasovim znakom, ki pa ni popolnoma nič vreden, oziroma brez kakršnekoli kvalitete.

Povejte mi prosim kaj o tem, ker nisem ravno poznavalka tega.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje delajo superge adidas
8.3.2007 12:17:49   
Olivija
če so usnjeni in mehki, potem me ne moti dejstvo, da so narejeni na Kitajskem. No, mogoče bi res lahko podprla našo industrijo in imam lahko slabo vest, da podpiram izkoriščanje delovne sile na Kitajskem. Samo to je potem že druga tema ...

Mislim, da imajo itak vse večje firme (Adidas, Nike,...) proizvodnjo na Kitajskem ali pa v kakšni podobni državi.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 8.3.2007 12:18:29 >

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kje delajo superge adidas
8.3.2007 12:20:12   
Njuškalo
Adidas ima proizvodnjo superg na Kitajskem.To ne pomeni,da niso kvalitetni..to mene sploh ne bi skrbelo.Mene skrbi to,ker za poceni delovno silo uporabljajo otroke.Prav tako tudi firma Nike,pa še kakšna bi se našla.user posted image
Je pa res,da so tam ljudje bolj revni in otroci po večini delajo..tako,da jim pride  prav vse,četudi je to le pest riža.user posted image Začaran krog...user posted image

_____________________________

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kje delajo superge adidas
8.3.2007 12:20:14   
Putka
Če piše Made in China, potem je najbrž na Kitajskem narejeno, aneuser posted image ? Sicer pa boš težko dobila izdelke velikih firm, narejene kje drugje kot v Aziji.
Če hočeš narejeno v EU, potem kupi Cicibanke ali kaj italijanskega (spet vprašljivo). Sicer pa ima moja Made in China adidaske že od prvega leta dalje, pa so super in sploh ne dvomim v kvaliteto.



(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kje delajo superge adidas
8.3.2007 12:22:33   
Felicity
Mislim, da imajo itak vse večje firme (Adidas, Nike,...) proizvodnjo na Kitajskem ali pa v kakšni podobni državi.


Točno tako!
Bolj težko, da boš dobila kje Made in USA, mogoče če bi jih tam kupila. (Ne vem, nimam izkušenj)

Sem pa lani kupila kopalke od Calzedonie, kupljene v Italiji, na našitku pa Made in Croazia.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kje delajo superge adidas
8.3.2007 12:27:17   
romy
Ja lej no sory, sam vprašam.
Saj sem napisala da o tem nimam pojma in če mi lahko katera pove. Glede na to da so narejeen na Kitajskem lahko človek sklepa marsikaj. Saj greš lahko v Bosno pa na trgu kupiš tudi "adidaske" iz Kitajske (pa še Kitajci prodajajo) za ne vem recimo 10 € ali manj. Ampak niso adidasove, so samo neki levi supergi z gor narisanim adidasovim znakom.
Jaz sem par let nazaj zase v Bosni kupila superge  kao Puma za mislim da 2000 sit. Saj sem itak vedela da niso Puma, ker za dva jurja pač ne morejo bit. Kvaliteta pa taka, da sem jih v koš zabrisala po enmu tednu. Noga se je potila, pekla so me stopala,...

Zato nočem da ima mali kr ene čevlje, oziroma lahko so kr eni, samo da so kvalitetni.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kje delajo superge adidas
8.3.2007 12:33:29   
Olivija
Mislim, da te firme svojo proizvodnjo nadzorujejo in so stvari izdelane po določenih standardih. Enkrat sva ujela eno dobro oddajo o tej temi, kjer so kazali razlike med originali in ponaredki. Sej morajo te firme tudi skrbeti za svoje dobro ime in če si kupili čevlje v trgovini menda nisi dobila ponaredka user posted image  .

Sem si pa 3 leta nazaj kupila ponaredek Miss Sixty čevlje an tržnici  v Turčiji in jih imam še danes. So pa živo rdeče in bodo še en čas zdržali. Tako, da tudi ponaredki niso vsi slabi. Edino tekaške čevlje si ne bi upala kupiti fake.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kje delajo superge adidas
8.3.2007 12:42:43   
76suza
Na žalost je tako, da se tudi nakatera slovenska podjetja ponašajo s "Slovensko kakovostjo", njihovi izdelki pa so narejeni v Bosni, Kitajski, Turčiji in Vietnamu. Pa še naj kdo komu vrjame.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kje delajo superge adidas
8.3.2007 14:58:30   
zmajči25
Mislim, da skoraj vse večje firme superg imajo proizvodnjo na Kitajskem, Vientamu, Tajskem,..., ker je tam cenejša delovna sila. Je pa kvaliteta vseeno dobra, ker jo nadzirajo in jaz imam vse Nike in Adidas superge narejene tam in so mi super. Je pa res, da če v Bosni kupiš Puma superge za 2 jurja SIT potem si ziher, da niso original, če pa jih kupiš v npr. Hervisu, Tomas sport,... za 15 jurjev potem pa so original in ti bodo (načeloma) dobro služile.
Čeprav je včasih res težko razlikovat med originalom in ponaredkom. Zato pa jaz take stvari vedno kupujem v velikih, priznanih trgovinah ala Hervis. Je najbrž manj možnosti, da naletiš na falsifikat.

(odgovor članu 76suza)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kje delajo superge adidas
14.3.2007 14:08:39   
Njuškalo
Sem se zdajle spomnila na to temo.Jaz sem si kupila ene tri leta nazaj adidas superge v Hervisu.Več ali manj so mi samo ležale v omari,zdaj pa sem jih začela uporabljati.In so čisto zanič!Drage so bile kar precej in mi zdaj res ni jasno.Ali jim je škodovalo,da so bile pretežno v omari ali pa so preprosto zanič?user posted image Noga se mi v njih izredno poti, pa so kao tekaške in bi torej morale veliko prenest.Stopala me pečejo,tako,da si jih moram večkrat mazat s kremo kot ponavadi...v glavnemuser posted image
Bi bilo res čisto vseeno,če bi ene poceni kupila.Bi se vsaj tolažila s tem,da nisem dala veliko denarja zanje.user posted image

_____________________________

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kje delajo superge adidas
14.3.2007 15:05:44   
romy
user posted image user posted image user posted image
V enem izmed zgornjem postu sem že pisala o podobni teževi, le da sem jih jaz kupila za 2 jurja v Bosni in sem vedla da niso original. Ravno tako so me pekla stopala in potila se mi je noga. Zato sem jih zabrisala v prvo najbližje bosansko kanto user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kje delajo superge adidas
14.3.2007 15:42:43   
Anonimen
Mislim, da se zgodi, da tudi kvaliteta "originalnih" znamk ni dvakrat ista. Naša ima že od prvega leta dalje vseskozi pumice (če me spomin ne vara ima sedaj pete), prve so bile kupljene v ZDA narejene v Maleziji in so bile super, niso šle ob barvo, ob pranju ostale nespremenjene... Druge sem kupila pri nas, mislim da v Tomas sportu in so že pri prvem pranju nastale iz rdečih svetlo oranžne. Tretje sem naročila preko superga.si in so bile tudi OK, četrte spet iz ZDA in so se razbarvale ob prvem dežju. Zadnje sem kupila v Humanicu pa zgleda, da bodo tudi OK. So bile pa vse zelo mehke, noga se v njih ni potila, problem je bil le v obstojnosti barv.
Se mi pa zdi, in naj mi katera potrdi, da vse roza zadeva povezane s semiš usnjem puščajo barvo.
lp,user posted image

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...
Izbor TOP popoldanskih dejavnosti za otroke
Katera dejavnost bo najbolj ustrezala vašemu otroku, da bo lahko preživel popoldneve na zabaven, poučen in aktiven način...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?