Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 3.11.2007 20:36:35
|
|
|
|
lojzika
|
Mi bomo šli iz kuhinje v dnevno
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 3.11.2007 21:40:42 >
|
|
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 3.11.2007 20:37:35
|
|
|
|
StBarbara
|
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika Mi bomo šli iz kuhinje v dnevno mi tudi
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 3.11.2007 21:40:54 >
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 3.11.2007 20:40:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika Mi bomo šli iz kuhinje v dnevno Huda
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 3.11.2007 21:41:07 >
|
|
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 3.11.2007 20:49:45
|
|
|
|
Gina
|
Mi smo že naredili rezervacijo. Kraj je idiličen, majhna vasica med hribi, če bo sreča, bo obdan s snegom, če bomo splezali na hrib, bomo videli morje, pred hišo so smreke, na drevju bodo peli ptički, ker so na njih krmilnice, hiša je topla, kurjena, s tv-jem in pc-jem, banjo in tušem, pianinom, kitaro, dobro muziko na izbiro, mikrovalovko in šporgetom.... Skratka, mi smo rezervirali tudi letos doma.
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 3.11.2007 21:41:32 >
|
|
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 3.11.2007 20:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Mi smo že naredili rezervacijo. Kraj je idiličen, majhna vasica med hribi, če bo sreča, bo obdan s snegom, če bomo splezali na hrib, bomo videli morje, pred hišo so smreke, na drevju bodo peli ptički, ker so na njih krmilnice, hiša je topla, kurjena, s tv-jem in pc-jem, banjo in tušem, pianinom, kitaro, dobro muziko na izbiro, mikrovalovko in šporgetom.... Skratka, mi smo rezervirali tudi letos doma. Tole je pa že samoreklama :) Cenzura, prosim
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 3.11.2007 21:41:44 >
|
|
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 3.11.2007 21:25:00
|
|
|
|
lelaval
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Mi smo že naredili rezervacijo. Kraj je idiličen, majhna vasica med hribi, če bo sreča, bo obdan s snegom, če bomo splezali na hrib, bomo videli morje, pred hišo so smreke, na drevju bodo peli ptički, ker so na njih krmilnice, hiša je topla, kurjena, s tv-jem in pc-jem, banjo in tušem, pianinom, kitaro, dobro muziko na izbiro, mikrovalovko in šporgetom.... Skratka, mi smo rezervirali tudi letos doma. Tole je pa že samoreklama :) Cenzura, prosim Moj kot vsako leto - DELA. Ampak je letos rezervial in bomo silvestrovali skupaj .
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 3.11.2007 21:41:58 >
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 3.11.2007 21:28:53
|
|
|
|
lex
|
doma
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 3.11.2007 21:42:10 >
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 3.11.2007 21:47:32
|
|
|
|
saving
|
Doma ali pa pri prijateljih 2 km stran... kar je precej podobno kot prva opcija .
|
|
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 3.11.2007 21:52:17
|
|
|
|
rija
|
doma najraje sami....pa da se spokamo čimprej spat
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 3.11.2007 22:04:06
|
|
|
|
Primoza
|
Doma in na bližnjem hribčku.
|
|
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 3.11.2007 22:14:59
|
|
|
|
Maleal
|
Doma.
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 3.11.2007 22:19:09
|
|
|
|
Marogica
|
Po vsej verjetnosti doma.
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 4.11.2007 9:25:35
|
|
|
|
poliloni
|
Spet doma (brez M.Galuniča)
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 4.11.2007 22:27:57
|
|
|
|
Sheba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Mi smo že naredili rezervacijo. Kraj je idiličen, majhna vasica med hribi, če bo sreča, bo obdan s snegom, če bomo splezali na hrib, bomo videli morje, pred hišo so smreke, na drevju bodo peli ptički, ker so na njih krmilnice, hiša je topla, kurjena, s tv-jem in pc-jem, banjo in tušem, pianinom, kitaro, dobro muziko na izbiro, mikrovalovko in šporgetom.... Skratka, mi smo rezervirali tudi letos doma. Kje pa je tale idilična vasica
|
|
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 5.11.2007 10:17:16
|
|
|
|
Mojca20
|
Tudi mi doma.
|
|
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 5.11.2007 12:48:58
|
|
|
|
tinkamiška
|
Doma. Že lani sva imela na obisku prijatelja-par, Iza je bila z nami, potem pa šla spančkat, mi smo si pa večerjo naredili, ob pol noči so začele pokati petarde, Iza se je seveda zbudila, pa malo pojedla z nami in šla nazaj spat Je blo lušno. Letos bo pa verjetno podobno, če bova sama, si bova pa sama nardila večerjico Tinka
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 5.11.2007 12:57:53
|
|
|
|
viv_
|
Doma
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 5.11.2007 13:00:32
|
|
|
|
tanikaa
|
Doma ali pa v zaporu.
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 5.11.2007 20:57:46
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Verjetno doma sicer moj neki govori da bi šu v Koper in tam kje rezerviru kako sobo .Za kakšen par dni sam men se sploh neda.Rada bi ga preižvela sama z dragim amapak ni varjante,ker se skoz ena od hčera mota okrog naju
|
|
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 6.11.2007 8:49:27
|
|
|
|
Freycha
|
ker moj dragi za novo leto dela , grem z malecko na Krvavec, kjer imamo vikend, da bom z mojimi starši. Bosta malo prevzela malo, jaz bom pa lahko smučala, če bo kaj snega
|
|
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 6.11.2007 8:55:20
|
|
|
|
maja1488
|
mi gremo za božične praznike za kak teden v budimpešto, za novo leto bomo pa doma s prijatelji in njihovimi mulci kot lani. Mularija je šla spat mi smo pa kuhali in jedli, jedli, jedli do zjutraj. Se mi za slivestrovo ne da gužvat kje zunaj pa še slabo vest bi imela, če bi tamalo pustila kje v varstvu in nonstop bi nanjo mislila. Jo imam raje zraven pa je mir.
|
|
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 6.11.2007 22:52:10
|
|
|
|
tananejka
|
Doma tako kot lani. Povabili smo še dve družini. Otroci so šli spat okoli 23ih, mi pa smo se zabavali do 5ih zjutraj . Je bilo kar luštno
|
|
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 14.11.2007 19:44:35
|
|
|
|
tini6
|
Kar doma. Mogoče bodo moji starši prišli, pa greva z mojim dragim mal ven, pred polnočjo pa spet domov. Bomo še vidli
|
|
|
|
RE: Kje boste z otroci silvestrovali? 15.11.2007 9:12:55
|
|
|
|
kepa*
|
Sama z mulčkom doma, sem že navajena. Mož kot ponavadi dela. Se bomo pa pred tem imeli lepo, upam.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?