Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje bi lahko prodala znamke? 19.12.2008 14:17:19
|
|
|
|
marjetica23
|
na bolšjem sejmu
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko prodala znamke? 19.12.2008 14:32:14
|
|
|
|
Ploha
|
Lahko greš v Filatelijo oz. trgovino z znamkami. Fajn je če imaš cele zbirke, če imaš samo del zbirke boš težko prodala. Cena znamk je 50% cene znamk iz kataloga.
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko prodala znamke? 19.12.2008 14:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
So pa kar visoke cene madoniš.
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko prodala znamke? 19.12.2008 14:34:14
|
|
|
|
Lenny
|
Uj, ni slaba informacija. Tudi jaz imam nekaj albumov znamk v omari. Bi se dal proračun malo okrepiti.
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko prodala znamke? 19.12.2008 14:36:23
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa So pa kar visoke cene madoniš. Ja, če jih kdo kupi po tej ceni, lahko plačam kar kakšne fine zimske počitnice na tropskih otrokih Ploha, meni se zdi, da je problem dobiti tele kataloge, ker dokler sem bila še 'fan' , so se dali samo in izključno kupiti in potem je bila cena not napisana. Ja, med njimi so tudi zaključene zbirke. Kje pa se nahaja kakšna trgovina z znamkami? Pa ne mi zdaj rečt, da naj vse skupaj poslikam in na net z njimi, ker tolk ubrisana pa nisem, da bi 3000xšklocnila
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 19.12.2008 14:37:01 >
|
|
RE: Kje bi lahko prodala znamke? 19.12.2008 14:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Kje pa se nahaja kakšna trgovina z znamkami? Pa ne mi zdaj rečt, da naj vse skupaj poslikam in na net z njimi, ker tolk ubrisana pa nisem, da bi 3000xšklocnila Če hočeš zaslužit, boš kar mogla. Ti sam začni mal forum brat, pa boš vidla kako to poteka. Potem pa kontaktiraš kakšnega. Saj okvirno veš kakšne zbirke kaj imaš, ne?
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko prodala znamke? 19.12.2008 14:44:24
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Kje pa se nahaja kakšna trgovina z znamkami? Pa ne mi zdaj rečt, da naj vse skupaj poslikam in na net z njimi, ker tolk ubrisana pa nisem, da bi 3000xšklocnila Če hočeš zaslužit, boš kar mogla. Ti sam začni mal forum brat, pa boš vidla kako to poteka. Potem pa kontaktiraš kakšnega. Saj okvirno veš kakšne zbirke kaj imaš, ne? To si zdaj tako rekla, kot da so se mi oči zasvetile $$$ A zdaj jih naj pa še sama iščem in prosim, da moje kupijo Ne, ni poanta, da bi zaslužila, samo jih je res škoda...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?