Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kislina razjedla marmor 17.7.2013 21:15:29
|
|
|
|
ona
|
Joj, če jaz ne bom znorela...sine je danes se trudil bit priden in se je lotil sesat dnevno, ampak ko je šel po sesalec na podstrešje je polil kislino,ki se uporablja za odmaševanje odtokov po marmornih stopnicah. Trudil se je reševati z starimi brisačami,ampak je tudi te brisače dobesedno razjedlo. Čeprav sem mu takoj pomagala,je razjedlo tudi marmorne stopnice,tako,da so sedaj mat. V bistvu je razjedlo tisti sloj leska in zdej ne vem kaj se lotit,ker je grozno. V marmor Hotavlje sem že pisala,upam na odgovor, drugače pa imate mogoče kakšno idejo s čim naj premažem,da dobim lesk nazaj
|
|
|
|
RE: Kislina razjedla marmor 18.7.2013 21:00:19
|
|
|
|
m_o_i
|
kolikor je meni znano, se marmor polira do sijaja in ne lakira
|
|
[Brisano sporočilo] 19.7.2013 8:48:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kislina razjedla marmor 19.7.2013 20:08:56
|
|
|
|
ona
|
Metulj 333, bom poročala,ma šele čez 2 tedna,kos e vrnejo iz dopusta moji kamnoseki :( Kaj si pa mislila če je z sinetom vse ok :) Čeprav se ne morem spomnit na debato,je z sinetom vse super,priden fant :)
|
|
|
|
RE: Kislina razjedla marmor 19.7.2013 21:20:37
|
|
|
|
patrino
|
Metulj je verjetno mislila, če ima od tega politja kisline kaj posledic tudi tvoj sine, če je nehote polil tak grozen gift, da je razžrl kamen. Raje si ne predstavljam kaj bi se lahko zgodilo z njim. Vsaj jaz sem najprej pomislila na to. Drugače pa- marmor dobi tak sijaj s poliranjem in ne lakiranjem. Vendar dvomim, če bo pri vas tole popravilo kar tako v izi, ker je kamen najverjetneje to kislino vsrkal oz razjedel tudi globlje in je najbrž škoda večja kot le na površju. In tudi, če bi se zadeva pobrusila in zopet spolirala, je malo verjetno, da se ne bi poznalo.
< Sporočilo je popravil patrino -- 19.7.2013 21:24:19 >
|
|
RE: Kislina razjedla marmor 19.7.2013 22:42:08
|
|
|
|
ona
|
Joj, ma sem res smotana...ja sin je ok, je na srečo pravočasno videl in zmetal gor nekaj brisač,ki so dobesedno izginile v kislini,odpr vsa okna...jaz sem tisti trenutek peljala psa na sprehod in je bil revež sam :( Si pa ne predstavljam kaj bi se lahko zgodilo. Sin ima 14 let in je že dokaj velik,da je znal pravilno ukrepat,na srečo :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2013 9:58:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
katero ime vam je lepše?nika23Ema (
36%)
Naja (
9%)
Neja (
22%)
Lia (Liana) (
12%)
Tia (Tiana) (
20%)
Število vseh glasov: 527Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!