|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kirby
19.7.2005 21:55:22   
lutka
Tiste ki ga imate in seveda uporabljate, kako ste zadovoljne s tem sesalcem?

Danes smo imeli predstavitev in smo malce v dilemi, če je to res tako dober sesalec, kot so nam ga predstavili:zmeden:

lp :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kirby
19.7.2005 22:03:51   
TaRe*
Poznam eno,ki jih je prodajala,pa je rekla,da ga tud v sanjah ne bi kupila....to pove vse.:zmeden2:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kirby
19.7.2005 22:07:03   
india
Ne vem, jaz imam že drugega Vorwerka, se mi zdi Kirby predrag, pa preveč raznih priključkov ima,ki jih po mojem sesalec ne potrebuje :zmeden2::zmeden2:..koliko je sploh osnovna cena najenostavnejšega modela????

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kirby
19.7.2005 22:12:46   
Leni72
Mi ga imamo - smo ga dobili - kaj pa vem ... moj ga je včasih prodajal, pa je ful navdušen nad njim. Meni gre pa na živce, ker se mi zdi štorast - jaz bi kaj manjšega. Je pa res, da imamo samo parket po stanovanju. Prej, ko je bil itison po tleh sem ga pa bila vesela. Najbolj sem ga pa vesela, ko moj upravlja z njim ;)
No je pa menda (po besedah :love:) neuničljiv. Dokler ni prišel v moje roke. Mater sem že krtačo uničla. Nič ni večno, še NASI-na tehnologija ne.:)-:)-
Meni se zdi drag

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kirby
19.7.2005 22:12:49   
lutka
osnovni model je 475.000 sit, z ostalimi priključki pa cca.650.000sit.

dobiš ga sicer na obroke ampak je še vedno visoka cena.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kirby
19.7.2005 22:15:02   
nikitta
skupo!

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kirby
19.7.2005 22:15:26   
india
Jau, Lutka, a se ti hecaš????? Pa kaj ti dajo še stanovanje zraven???? Meni je blo pa 200k za Vorwerka too much, pa sem potem vseeno dala;)...ne vem no, se pravi, da lahko vmes 2 nova Vorwerka kupim, najnovejši model??:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kirby
19.7.2005 22:16:54   
kofetek2010
čak, da preračunam kolkrat mora prit fata in s tanavadnim spucat... :zmeden2:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kirby
19.7.2005 22:18:06   
Jančika_
O ti mater:ups:. Za tak denar bi moral sam spucati celo bajto, pa še bi bil predrag:hudicek:.

Nama so uturili eno predstavitev, mulc je bil ful nesramen, skoz me je tikal, na koncu sem ga vrgla ven. Pa drugače nisem tak hudič, ampak me je res razkuril, ker se je obnašal totalno poniževalno, kao sej nimata dovolj denarja za tole, kaj se sploh trudim z vama:grrr:.

Pa ga noben ni prosil, da pride, ampak se je uturil s prevaro (prišel naj bi nekdo drug, prikazal se je pa ta kreten). Uhhh, samo naj mi kdo še s Kirbyjem na vrata pride:hudicek:.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kirby
19.7.2005 22:20:37   
india
Ja,Jančika, veš kako pravijo: strup je v majhnih flaškah:)-:)-..ampak tile s predstavitvami pa res znajo bit satanski:hudicek::hudicek:

Nam je zadnjič en pozvonil, ki je klupce in vrečke prodajal ( kao študent), na koncu pa je električno metlo izza hrbta potegnu:grrr:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kirby
19.7.2005 22:36:02   
lutka
ma ja , saj v tem je fora. Punca je rekla, da rabi predstavitev če hoče obdržat slubžo pa ji je moja mama šla " na roko".

Je bla pa full prijazna, sicer majo neke svoje fore, kar se tiče popustov, vse skup zgeda mal preveč pocukrano :zmeden::zmeden:

Kar se pa tiče samega sesalca ti olajša delo, samo cena je res astronomska :((

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kirby
19.7.2005 22:36:11   
Anonimen
Mi imamo vorwerka .. ma ej, kupi nekaj lahkega! To preden s tem posesaš skor rodiš zraven .. težkoo :( Pa ceu kup nekih priključkov k jih niti ne rabiš :zmeden:

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kirby
19.7.2005 22:39:17   
india
Fiška, kateri model pa imate???Ker stari so ful težji od novega modela!!!

Ja,lutka, saj to so te finte, s predstavitvami, a na žalost jaz to jemljem le kot prodajne finte...mislim, pa, da nimajo obveznih predstavitev, le po prodaji so palačni.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kirby
19.7.2005 22:44:33   
kofetek2010
ja, naj pride, naredi predstavitev, celo stanovanje spuca, pol pa "ne, hvala, ne bomo kupili!" in naslednji teden sprobaš forverka :)

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kirby
19.7.2005 22:54:04   
rija
ga ma moja tašča, je pa za moje pojme pretežek, posebej, če moraš sesati kakšne stopnice. vsaj jaz sem se s tem pošteno namučila. jaz ga nebi kupila.sem za isti denar dobila centralni sesalec, ko samo cev v vtičnico vtakneš, pa še brni ne.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kirby
19.7.2005 22:56:19   
rija
a da je celo tako drag? ok. dva centralna sesalca...

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kirby
19.7.2005 23:10:41   
Anonimen
Miška, pojma nimam. Kake 5 let pomoje :zmeden:

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kirby
19.7.2005 23:17:04   
lutka
:bravo::bravo::bravo: dobra ideja jana73

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kirby
19.7.2005 23:24:58   
kofetek2010
kdo bi si mislil, blondina pač :)-

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kirby
20.7.2005 0:33:39   
Joe
Sistem Vorwerka (na "palici" celotna mašina) mi je zelo všeč. Lahko pa bi stal vsaj pol manj. So neki modeli in firme (Philips?), ki imajo enak princip in ceno nekje 60 jurjev.

Fišika, sploh ni čudno, da je VW ( :) ) zate pretežek. Včasih gledam kakšno babnico, ki dvigne poln zaboj zelenjave ali pijače kot škatlo keksov in si mislim: Kakšno piško imam doma.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kirby
20.7.2005 0:40:11   
Joe
Aja, Kirby pa je tako drag in tako Nasa zato, da bi ga lahko izstrelili v vesolje skupaj s prodajalčevim pepelom.

Močna vleka je zaradi nuje: ko prodajalca in sledove skurimo, moramo pazljivo posesati vse drobce, drugače se zgodi CSA (Crime Scene Investigations) Ljubljana.

Če pa dobro pomislim: kako poceni je pravzaprav digitalni zrcalnorefleksni fotoaparat EOS 350D, če pa je mali sesalec z ogabnim (IN zastarelim) dizajnom ter s kupom nepraktičnih priključkov dvainpolkratkrat dražji! Gasa, Joe!

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kirby
20.7.2005 6:13:15   
CUKRČEK
Meni se zdi, da takega sesalca eno navadno stanovanje ne potrebuje....da pač ne moreš izkoristiti vseh funkcij za eno navadno čiščenje(razen obsedenci z čistočo).
Za moje potrebe(za potrebe vsakdanjika) je dosti en globonski sesalec , ki ti prav tako fajn počisti.
Zakaj bi dala skoraj 500 000sit za nekaj kar ne bi popolnoma izkoristila!!

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kirby
20.7.2005 7:42:40   
Lunca1
Pol dam pa že raje 100.000 za tistega malega okroglega, ki sam po stanovanju leta. a ga slučajno kdo ima in kako se obnese?:zmeden:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kirby
20.7.2005 8:36:53   
india
Fiška, ja to je starejši model Vw, novejši je lažji, a vseeno,kot pravi Joe, ni čudno, da je zate pretežek.;)

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kirby
20.7.2005 9:11:19   
kaja11
Vorwerk je zakon.... pred kratkim sem kupila novega, ker je stari po 16 letih zaribal.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......