|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kira in Vikica - pomoč
23.2.2005 23:11:33   
Urška*
Jaz sem si potegnila dol tale program za obdelavo slik, pa me zanima kaj sploh lahko delaš s tem?:ups:

Ful mi ni jasno.:zmeden:

Pa še nekaj(kar kopiram, sem že tam vprašala):
Miska, ali lahko vprašam kaj so crack kode.
Sem bla na tisti strani, pa ne vem za kaj se gre. Sprašujem iz radovednosti, mogoče mi kdaj prav pride.

Hvala :)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kira in Vikica - pomoč
23.2.2005 23:40:49   
KIRA
ojla.
hm, da se vsemogoče, vseh funkcij še nisem sprobala, sam te taglavne.

najprej ti je skeniral računalnik za slike a ne? tako. sedaj imaš lep pregled.
pol jih lahko direkt uvažač z aparata, kok sem vidla, slideshow si lahko nardiš, čassovno gre fino urejat - se pravi časovno zaporedje, Cd se da spečt, da ti ni treba v drug program letat, backup se da nardit, slikce se da obdelovat, kolaže se da nardit, vse mogoče. še nisem vsega utegnila sprobat, ampak te stvari ki sem jih, so kar enostavne.

crack kode so pa "ukradene" kode. te lahko vneseš v program, če te prosi, pa imaš pol ful verzijo. razlika je med programi - nekateri samo kod prosijo, nekatere pa moraš skrekat, ker se koda ne da samo tako vnest. to je en tak mičken programček, ki prepiše podtke od že naloženega programa in ga v bistvu zregistrira. sam to je vse ilegalno... hihi.. zato ker microsoft in drugi proizvajalci pol s takimi programi ne morejo nič zaslužit. zato pa vsake tolko časa stare kode zaklenejo, če se večkrat pojavljajo, ker je to siguren znak, da so ukradene. sam jih ne folgajo sproti vseh zaklepat.

če ti mogoče ne bi odgovarjal tale programček, probaj še uleadovega photo impacta. za koledarje pa calendar creator. saj ti punce tle znajo povedat, kaj uporabljajo. sprobaj jih enih par programčkov, pa boš vidla, kteri ti najbolj ustreza....

LP :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kira in Vikica - pomoč
24.2.2005 8:47:24   
Urška*
Kira in Vikica, zelo lepo si se potrudila.:bravo::bravo::bravo: Pridna. Si zaslužiš en šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.:)-

HVALA!

LP:)

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?