|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kilogrami stojijo...
26.3.2008 15:30:05   
janjja
user posted image
.... prvih pet je šlo dol za šalo, zdaj pa ne gre in ne gre....

Že cel teden stojijo na mestu, čeprav se trudim...user posted image

Vem da je bila ta tema tukaj zelo pred kratkim ampak enostavno moram potožituser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kilogrami stojijo...
26.3.2008 15:52:08   
Špelca21
Te čisto razumem. Men  so šle 4 kg dokaj hitro dol zdj sem pa šele po 2 mesecih stagniranja teže spet izgubila 1 kg.

Saj bo. Moramo samo vztrajat. user posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2008 15:57:06   
mayy
Jaz sem šla prvi mesec dol 4kg, v drugem pa 2kg. Sedaj sem grem proti koncu 3. meseca in sem izgubila 1.5. Gre dol samo počasi zato ne obupat saj bo.

Biti to kar smo in postati to kar smo zmožni, to je edini cilj življenja!

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2008 18:08:50   
dulcinea
Janja, jaz sem šla v treh mesecih samo 4 kile dol, pa še nisem obupala. Počasi se daleč pride. Pa čeprav trenutno kile stojijo. Boš videla, enkrat bodo šle kar dol, ko še vedela ne boš (seveda, če se nekaj časa ne boš tehtala).

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2008 14:39:02   
janjja
Saj to je moj največji problem -tehtanje

Če se vsako jutro ne stehtam nisem zdrava, potem pa je včasih kakšno jutro več kot prejšnje pa imam dan pokvarjen, saj v celoti pa gredo (verjetno)dol.

Bojim se samo da bom obupala, če dolgo ne bo efektauser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2008 14:55:53   
maja1488
nej ti mož pokvari vago. Pri meni je sama crknila in od takrat sem se boljše počutila. No zdaj imam novo ampak se ne tehtam več vsak dan. Sem pred parimi leti imela fazo, ko sem, če je bilo zjutraj na vagi več kot dan prej, bila sposobna stradat cel dan. Ja vem, bolano.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2008 16:17:35   
gojska
Bojim se samo da bom obupala, če dolgo ne bo efekta

da ne bi slučajno, a si zmešana.......nema odustajanja, če si se odločla si se odločla. Pa naj stojijo, to pač tko je, pol bodo pa spet 3 naenkrat dol odletele. Sam brez jamranja prosim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2008 17:19:31   
janjja
nej ti mož pokvari vago. Pri meni je sama crknila in od takrat sem se boljše počutila. No zdaj imam novo ampak se ne tehtam več vsak dan. Sem pred parimi leti imela fazo, ko sem, če je bilo zjutraj na vagi več kot dan prej, bila sposobna stradat cel dan. Ja vem, bolano.

Evo to sem jaz

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.3.2008 17:20:54   
janjja
Ok
hvala za vzpodbudo -  ne bom več jamralauser posted image
in ne bom se več tehtala vsak dan (e danes zjutraj se po dolgem času nisem)

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.3.2008 18:12:25   
maja1488
moraš vago pokvarit, drugače se boš nonstop žrla, če je šlo kej dol. Skrij al pa baterije ven vzemi.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2008 10:17:02   
janjja
Kako se ve tehtate? Enkrat tedensko?Enkrat mesečno?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2008 10:41:52   
*erika*
meni tudi kilogrami stojijo kljub dieti in orbitreku,tehtam se pa enkrat tedensko

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.3.2008 9:13:03   
gojska
če zelo telovadite je boljše, da se merite kot tehtate, ker topite špeh in gradite mišice. Špeh je lažji vendar zavzema večji volumen, mišice so pa težje. Pa saj to veste. Prez probleme se lahko tehtaš tudi vsako jutro, samo da ne pričakuješ vsako jutro pol kile manjuser posted image , treba je seštet in na koncu tedna delit z 7 pol se pa vidi tedensko povprečje. Sice jaz to zdaj ne delam, sem pa zato pametna sto na urouser posted image user posted image

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.3.2008 14:39:34   
petrika
Tudi jaz sem prva dva, tri mesece izgubila kar nekaj kg. Potem se je pa ustavilo! Zdaj telovadim z Leg magicom in sem v 6 tednih izgubila 2 kg. zdaj pa spet stoji!
Upam, da bom lahko kmalu oblekla stare hlače!

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.4.2008 10:26:45   
Natyy
To, da kg stojijo je pri zmanjševanju telesne teže popolnoma naraven pojav. Prvi kg kaj hitro splahnijo (predvsem voda) Salo se topi počasi a vstrajno. Torej mi moramo biti vstrajni in rezultat bo prišel sam od sebe.
Pri meni je po preteku prvega meseca tehtnica pokazala - 7 kg. V drugem mesecu (kljub temu, da sem bila pridna) sem izgubila 4,2 kg. Vendar pa se vidi, da se moje telo na zunaj spreminja. Res ni vse posledica diete ampak tudi in predvsem telesne aktivnosti.
Tudi sama sem se ob preteklih dietih pretirano obremenjevala s kg. Posledično sem kar naprej "stala" na tehnici. Zgodba se je vedno tako končala, da sem odnehala. Sedaj sem prvo spremenila mišljenje do tehtnice, nato do hrane in gibanja.
Tako, da vse drugo lahko storiš, kot, da bi odnehala. tega ne smeš. Kajti teža ti bo padla. Verjemi.

< Sporočilo je popravil Natyy -- 1.4.2008 10:28:06 >

(odgovor članu petrika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.4.2008 20:26:20   
katjes
Punce, meni pomaga merjenje!!!!
V kopalnici imam  poleg ščetke še šiviljski meter - enkrat na teden se izmerim: prsa, pas, boki, stegen, roke - zraven pa imam še razpredelnico, kjer si pridno beležim mere. Gre res počasi dol - pa vendar - gre!!!

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

(odgovor članu petrika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?