Roberta69
|
Ni nujno, da ne gre dol, namreč jaz sem se v prvi nosečnosti zredils za 18 kg, ampak mi ne bi nihče na pogled verjel, ker se mi res ni nikjer poznalo in sem že takoj po porodu kar usahnila, čez slab mesec se mi pa ni niti mm poznalo, da bi rodila, trebuh čisto raven, komot gor kavbojke in ostalo :) Tko da ne vem, kaj je bilo v mojem telesu in kaj se mi v vsaki nosečnosti nabere notri, ampak gre samo od sebe v roku parih tednov ali manj v pozabo :) IZVIRNO SPOROČILO: ronja Sem v 37. tednu in se nisem nič zredila že od 33. - 34. tedna. Aja, sicer pa enako: tudi jaz se od zač. dec dalje nisem nič zredila (rok mam 20.1.), najprej sem celo shujšala - sicer vem, zakaj - sem morala na sladkorno dieto, ki je zame bila precej huda (so mi potem povečali obroke, ker sem poleg tega, da sem shujšala v 1 tednu 1 kilo (33. teden) mela ketone, to pa ni ok - ampak če ti teža stoji in normalno ješ, jih ziher nimaš, to opaziš, si čist švoh, pa itak se to pojavlja samo pri dietah, da ne bo kake panike;). In moj mali se pridno redi, čeprav se jaz ne. Se trudim, da pazim na cuker, kolikor le znam (se skoz nekaj spreminja in je težko vedet, kaj bo ok in kaj ne, do poroda bom lih naštudirala ) in se to pozna, da se ne redim, samo mali vseeno dobiva. Tudi ko sem pri Ronji bila čisto shirana, je ona še kar dolgo lepo dobivala na teži - šele ko sem bila jaz pod mejo za presuho za normalnega človeka (torej imela sem 52 kil, pa bila 4 mesece noseča), takrat šele se je začelo tudi njej poznat. Tako da: ker nimaš ravno 50 kil, potem se nimaš kaj bat. Pač si si prej nabrala malo zaloge in jih zdaj kuriš, no problem. Saj 11 kil se zredit v nosečnosti je čisto ok, ne rabiš več. Pa ene se tudi precej poredijo še zadnje dni. Meni bi bilo čisto ok, da ostane takole do poroda, pa tudi če gre kaj dol, nič narobe . imam pa trenutno 67 kil, prvič sem rodila s 64 in je bilo vse ok, mala čisto lepo težka 3,5 kg. Skratka: imaš podobne kile in trebušček lepo raste - ni razloga za skrb. Lahko si pa zmeriš obseg bokov, da boš pomirjena, od kod razlika;). kimica, ni samo voda - 19 kil vode nobena ne dobi (oz. če bi katera, bi bilo to bolezensko) - da ne boš preveč razočarana, če ne bo šlo vse takoj dol. Dol bo že šlo, ker boš migala z malim in če ga boš še dojila, sploh. Samo ni pa da bi se ti potem lepo voda v p. odtekla ven, pa boš tiktak spet na 49, to računaj, da ne boš potem frustrirana.