Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kile gor po antidepresivih....kako nazaj dol? 8.1.2008 23:01:50
|
|
|
|
šnucika
|
Upam,da se bo našla katera, ki bo delila izkušnjo z mano. Zaradi anksioznosti in paničnega sindroma sem 10 mesecev jemala AD-je. Zelo me je "razširilo"(12 kg)...ne vem, ali zaradi samih AD-jev ali zato, ker sem se sčasoma počutila boljše in sem spet jedla. Ker sem pač iz športnega "foha", poznam vse strokovne zadeve in finte hujšanja, oblikovanja telesa, dela na mišični masi...ampak tole je pa malo mimo mojega znanja. Sedaj sem šla že kakšni 2 kili dol, sama od sebe, od kar jih ne jemljem več-tri tedne. Med samim jemanjem in zdravljenjem nisem niti poskušala hujšati, itak vsak dan plavam.Pa tudi nobenih kemičnih zadev za hujšanje ne smeš ob AD-jih jemati. Sedaj bom počasi začela delat na izgubi kg...pa me zanima, če je še katera jemala AD-je in se tako zredila...pa če je šlo potem dol brez problema...?
|
| Stran: [1] |
ime za fantkabarbarajanine za prvorojencaRafael (
7%)
Svit (
16%)
Mark (
21%)
Gal (
9%)
Marcel (
8%)
nobeno od nastetih (
40%)
Število vseh glasov: 316Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!