|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ketoni v urinu
12.7.2007 10:28:01   
Anonimen
Zanima me, če ima katera kaj izkušenj s tem. Na pregledu so mi ugotovili ketone v urinu in mi je zdravnik rekel, da verjetno premalo pijem, pri Pušenjaku pa sem zasledila, da gre lahko tudi za diabetes in da to ni povezano s količino popite tekočine na dan. Ali pri ginekologu, ko vsakič daš urin, vidijo tudi povečano glukozo na primer? Ali mislite, da je za zganjat paniko ali za počakat na naslednji pregled v avgustu? Drugače sama se ne počutim nič slabo ali kakorkoli drugače.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ketoni v urinu
12.7.2007 10:31:57   
pikceva
Ojla,

V katerem tednu si? Moja G dela vedno onremenilini sladkorni test v cca 25. tednu. So ti ga delali?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2007 10:38:44   
ElaM
Jaz sem imela na prvem pregledu ketone v urinu, mi je tudi rekla G, da moram več piti.
V prvi nosečnosti sem bolj proti koncu imela tudi glukozo v urinu, in sem šla na OGGT test. Tako, da v primeru motene tolerance na glukozo bi imela glukozo v urinu, kar je razvidno tudi na izvidih iz labaratorija.

:)

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2007 10:41:48   
Anonimen
Sem v 18. tednu. V prvi nosečnosti sem šla na obremenilni test z glukozo in je bilo vse ok, verjetno pa bom šla tudi sedaj. Nikoli do sedaj tudi nisem imela nobenih problemov s sladkorjem in tudi nihče v družini jih nima, tako da upam, da to res ni to.

(odgovor članu pikceva)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2007 8:41:30   
pajac
Ketoni u urinu so posledica dehidracije, hujšanja., lahko se pojavijo tudi ob sladkorni bolezni, vendar takrat imaš povišano glkozo v urinu kar določajo že z osnovnimi lističi (kot first sign baby chek). Tako, da: sigurno probaj več vode.... bolj verjetno... 

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2007 8:47:49   
ribica.

Meni jih je G ugotovila na začetku nosečnosti. Ker nisem bruhala, je rekla, da je to zaradi  tega ker premalo pijem.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2007 8:53:31   
bambi
Tudi jaz sem imela na prejšnjem pregledu ketone v urinu, pa me je G vprašala, če dovolj pijem, pijem kot žolna.... potem me je vprašala, če še slučajno bruham, tudi ne, no in potem mi je dala napotnico za izmero sladkorja, sedaj pa bomo videli. Jaz res dosti pijem, pa sok si mešam z vodo, G pa mi je rekla, naj pijem samo vodo in ne sladkanih pijač. Tega se sedaj probam čimbolj držati.

LP

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Prehranski dodatki
Michonne RR

Ali dajete otrokom prehranska dopolnila?

Da (63%)

Ne (16%)

Občasno (21%)

Število vseh glasov: 19

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!