|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ketonal pred punkcijo
23.8.2011 19:19:45   
Anonimen
Živjo, ali se ketonal lahko vzame pred punkcijo  in če koliko prej ga je potrebno vzeti?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ketonal pred punkcijo
23.8.2011 19:33:08   
Anonimen
Ja, seveda ga vzemi (200mg), kako uro ali dve pred samo punkcijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2011 8:34:33   
S*
Jaz sem vzela 2, in je pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2011 13:55:14   
Ga_ga
A vam tam res nič ne dajo? Po mojem samo aspirina ne jemlji, ker lahko po punkciji bolj krvaviš kot običajno. Res bi lahko v vseh bolnišnicah puncam ponudili naj se same odločijo ali bi šle na punkcijo pod narkozo ali brez...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2011 16:24:23   
Anonimen
Mogoče eno čudno vprašanje, ampak zanima me ali se Ketonal lahko prosto kupi v lekarni ali moraš imeti recept? 
Če moraš imeti recept, ti ga da osebni zdravnik ali osebni ginekolog?

(odgovor članu Ga_ga)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2011 16:35:57   
cilla
Na recept, ki ti ga lahko napiše tudi osebni zdravnik.
Jaz nisem vzela nič, pa mi ni bilo nič pretresljivega pri punkciji, ena, ki je bila na vrsti pred mano, je vzela dva nalgesina, pa jo je vseeno ful bolelo. Verjetno je malo tudi v glavi, če se bojiš strašnih bolečin, kot se je tale moja, si bolj občutljiv in bolj boli (tako je bilo z mano ob eni manjši operaciji pod lokalno anestezijo - samo sebe sem tako napsihirala od strahu pred bolečino, da mi tudi lokalna ni prijela).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2011 16:40:56   
Anonimen
Hvala za odgovor.
Jaz se bolečine punkcije ne bolim tako zelo kot samega špikanja user posted image
Se strinjam s tabo, da je dosti tudi "v glavi" ampak poleg tega menim, da te protibolečinske tablete malo zrelaksirajo in si potem malo manj napet...

(odgovor članu cilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2011 11:52:12   
Ga_ga
Ketonala brez recepta res ne moreš dobiti, najbolje da vprašaš osebnega zdravnika če ti ga lahko napiše, pač poveš zakaj. Jaz menim, da če te bo pomirilo, ga le vzemi... Res boš malo bolj na free, ker tale ketonal zna kr žur narest v glavi user posted image

Upam da ti bo zaleglo in da bo pregnal vse strahove stran in da boš mela lepe, kvalitetne in velik jajčk in da komi čakajo da se jim doda družbo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2011 9:07:17   
Anonimen
Gaga hvala za optimizem user posted image   Trenutno nama statistika ni najbolj naklonjena ampak morava ostati optimista a ne.
Enako želim tudi tebi in ostalim puncam, ki morate dati postopke skozi da dobite zakladke v naročje.

(odgovor članu Ga_ga)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2011 13:24:05   
dspela
Punce samo za info.

Po jemanju zdravila Ketonal boste morda težje zanosili. Obvestite svojega zdravnika, če nameravate zanositi ali imate težave s plodnostjo. Vaš zdravnik bo odločil ali morate z jemanjem zdravila Ketonal prenehati.

Moj mož jih je dobil zaradi operacije prsta, pa sem rekla , da bom jih še naj jemala, ko bom imela menstuacijo, če bo zelo hudo...potem pa sem prebrala glede težav z zanositvijo, pa sem rekla, nič jih ne bom jemala.
Dobil pa jih je na receprt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.9.2011 14:40:10   
srečica17
Tudi dr. Reš odsvetuje Ketonal, češ da so po njem jajčeca bolj "zaspana" in težje pride do oploditve.
Če smo dale skozi vse sorte, se da pa tud 10 minutna punkcija potrpet brez protibolečinskih sredstev. Meni res ni bilo hudo, prej neprijeten občutek, boleče pa sploh ne. Res , da sem imela samo 6 celic, verjetno tam pri 20 že fajn boli.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2011 18:38:57   
Ga_ga
Potem pa poskušiš s kakšnim blažjim. Naprosyn mogoče, ali nalgesin forte...

Jaz spoštujem mnenja vsakega zdravnika, mora imeti močne argumente v ozadju da vztraja pri svoji trditvi. Ampak dr. Reš tudi ne zagovarja narkoze med punkcijo foliklov... V MB se lahko vsaka odloči ali želi biti med punkcijo budna ali ne... pa ima MB najboljše rezultate pri OBMP... Tako da mislim da se ravno posplošit vsega ne da.

Ena stvar od Reša, v katero pa resno verjamem pa je, da je bolje če ženska po ET leži tisto uro na trebuhu. Pri večini žensk je lega maternice taka, da je obrnjena proti trebuhu in tudi v tujini ženske po ET vedno ležijo na trebuhu. V MB recimo nikoli nobeni ne rečejo kako naj leži in tudi pred ET naj bi spraznile mehur. Jaz sem drugič res ležala na trebuhu in se je prijelo... vem pa da to ni zdaj poglavitni razlog za to, da se je user posted image Ampak tok pa sem, da bom zdaj ko grem ponovno na ET zopet ležala na trebuhu user posted image

< Sporočilo je popravil Ga_ga -- 1.9.2011 18:40:09 >

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.9.2011 20:28:59   
sandra_sandra
kar se tiče bolečine...verjetno je pri vsaki drugače...mene je punkcija zelo..zelo..ampak zelo bolela..čeprav se mi zdi da sem dobila neko painkiller injekcijo..kr solze so mi tekle..aja pa celice ni blo nobene! tko da.. pa mam zelo visok prag bolečine!

< Sporočilo je popravil sandra_sandra -- 1.9.2011 20:29:36 >

(odgovor članu Ga_ga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?