|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kepica
30.3.2005 10:15:23   
Čiračara
Zanima me, kakšne so kaj cene v trgovini Kepica, predvsem me zanimajo modeli Menonove, ki so zelo simpatični(vsaj takšni so prikazani na internetni strani:ups:)..
LP vsem in hvala za odgovore:rozica::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kepica
30.3.2005 11:05:48   
adelaida
jaz sem kupila menonove hlače krem barve z rjavimi črtami cena 13900, vse hlače približno tako za majice pa ne vem. z hlačami sem pa zadovoljna ampak me moti da ti jih oni ne skrajšajo - npr.v popku ti zmerijo in jih skrajšajo in še kaj drugega postorijo če je potrebno, tukaj pa nič.
lp

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kepica
30.3.2005 11:36:02   
saba
kakšna je internetna stran Menonove?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kepica
30.3.2005 11:44:21   
Čiračara
Saba kar vpiši Kepica. Pa ti bo ven vrglo to trgovino.

LP:sloncek:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kepica
30.3.2005 12:05:18   
Čiračara
Al pa pojdi pod Geogle in vtipkaj Menonove

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kepica
30.3.2005 13:54:06   
saba
aha hvala čiračara

a veš da vsakič ko preberem čiračara, me spomne na eno pesmico, ki smo jo peli v prvem razredu.....gre pa nekako tako:

ČIRA ČARA
V LONCU OBARA....

pol pa ne vem več:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kepica
31.3.2005 7:32:54   
Čiračara
Ne se hecat Saba:)-:)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?