Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kengurujček Chicco soft&dream 11.11.2010 16:31:28
|
|
|
|
honey
|
Pozdravljene, RR-jevke. Imam vprašanje. Pozna katera kengurujčka Chicco Soft&dream? Kupila sem rabljenega, ampak je brez navodil, prodajalka ga pa niti ni uporabljala. Navodila sem našla sicer na netu, ampak niso v slovenščini. Zanima pa me predvsem nastavitev za v ležeči položaj, kako se to nastavi? Nimam nobene lutke, da bi to v živo preizkusila, kako to gre, s plišasto igračo pa nekako ne izgleda realno Iskala sem tudi na youtubu, pa ni nobenega filmčka za chiccota
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?