|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kengurujček
28.3.2009 11:53:54   
kpmk
Zdravo. Odločam se za nakup kengurujčka Tomy Freestyle  (od 0+) in me zanima ali se obnese,... saj sem slišala že veliko komentarjev pozitivnih in negativnih glede uporabe kengurujčkov. Ali se vam zdi pametna odločitev? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159633

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kengurujček
28.3.2009 14:33:06   
Petr_a
tega ne priporočam.
meni je bi bil boljši chicco ali baby bjorn

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2009 15:55:05   
anika87
Jaz sem pa malo zmedena od teh kengurujčkov... user posted image
A mi lahko razložite, kako lahko pri teh kengurujčkih pišejo 0+, če pa berem, da se taki položaji v kengurujčku ne priporočajo do 4 meseca starosti otroka, saj novorojenčkova teža ne sme biti na trtici.
Meni se zdi primeren od 0 dalje i.go Cybex-ov - http://cybex-online.com/site/uk/products/baby-carriers/igo.html, mogoče obstaja še kakšen s takšnimi položaji, samo ga jaz še nisem našla...
Če se motim, me prosim popravite in mi razložite.
A ste nosile novorojenčka na trtici?user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2009 17:47:23   
frutka_
Priporočam Baby Bjorna. Nosila sem ga "normalno" od začetka, vendar za krajši čas. Recimo po stanovanju, če je otrok jokal. Tele leže variante sem poskusila pri prvem otorku in so mu nogice bingljale dol.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2009 18:13:58   
Petr_a
chicco-tov kenguruček en model se tudi lahko poleže
Ti ko so za poležt otroka so od rojstva dalje,drugi pa ne

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2009 18:32:17   
AnciM
Jaz sem svojega nesla v kengurujčku prvič pri 1m, ko je že lepo držal svojo glavico. Pa saj v kengurujčku otroci ne sedijo na trtici. Zviti so v položaju lunice, no vsaj v mojem, ki pa se uporablja tudi pri pravem handlingu. Le pri kengurujčku roke malo počivajo in lahko še kaj drugega po stanovanju postoriš.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2009 13:30:05   
metka_zone
Mi smo imeli chicco, ampak PAZI, da se ga lahko ima obrnjenega v obe smeri.Ker boš imela več koristi...

Lp

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2009 16:31:18   
Ryssa
Pomembno je tudi do koliko kg je, večina jih je samo do 9. Jaz imam do 12 kg, če bi imela do 9 kg ga pri 6 mesecih sploh ne bi smela več nosit, kajti naš fant je kar velik in težek.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2009 18:15:35   
kpmk
Hvala  user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2009 18:17:08   
pipic
Saj ne veš kakšen bo otrok.
jaz bi potem svojega lahko do 16 meseca nosila v kengurujčku ki je do 9 kg

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2009 18:24:06   
*Mojca*
Jaz imam Chicco kenguruja in sem ga rabla samo 1x. Ne vem, mi je bil totalno odveč. HB sem ga dobila za darilo, sicer bi bil stran vržen denar user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2009 19:34:35   
end1
jaz sem ga uporabljala pri obeh od približno meseca dalje, ko sta glavo že lepo pokonci držala. Tudi meni so govorili da je prezgodaj, ampak s prvo nisem imela nobenih problemov in zato sem tako nosila tudi drugega otroka. Mislim, da je v kengerujčku lepši položaj kot če ga držiš po rokah, tudi za otroka pomoje, ravna hrbtenica, nasloni se na prsi. Meni je dobro koristil.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.3.2009 20:12:10   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: pipic

Saj ne veš kakšen bo otrok.
jaz bi potem svojega lahko do 16 meseca nosila v kengurujčku ki je do 9 kg

Ja ne veš, ampak boljše da je do več kg, tudi bolj fajn so narejeni ti - podloženi, široke naramnice itd.

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.3.2009 20:15:16   
Petr_a
Glede kengurujčkov
Jaz sem imela kengurujček,ki je bi ldo 12 kg ,pa otroka nisme mogla nosit
Ker mi je bil pretežak.me je vse bolelo.
Boljši mi je bil hotsling,tako da ga pripoorčam ali pa kengurujček,kjer otroka nosiš na boku-je lažje

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.