|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kengurujček???
15.5.2005 12:10:21   
Jessy
Ker vem, da "študirate" iste stvari kot jaz, se obračam na vas, da mi svetujete ali je smiselno nabaviti tudi kengurujček in koliko ti sploh pride v poštev?
Jaz sem mislila, da bi ga rabila predvsem pozimi, ker v snegu res nimaš kaj dosti poti na razpolago, po katerih bi lahko šel z vozičkom - vsaj pri nas je tako, otročiček pa bo takrat star pol leta.
Tiste, ki imate kake izkušnje ali druge podatke, bi vas prosila, če mi svetujete še to, če je treba pri nakupu kengurujčka biti na kaj posebno pozoren. Morda kak model?

1000 x hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kengurujček???
15.5.2005 12:16:00   
Jančika_
Pobrskaj z iskalnikom, boš našla kar precej nasvetov. Jaz ti vsekakor bolj priporočam dober nahrbtnik, ki je uporaben precej dlje.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kengurujček???
15.5.2005 14:25:41   
Anonimen
Prve mesece kengurujček, kasneje nahrbtnik.
Meni bi se brez kenguruja sfuzlalo, moj otrok je bil prva dva meseca na meni kot klop in če sem ga odložila samo za nekaj sekund, je že jokal. V kenguru sem ga dala kmalu po prvem mesecu in ga uporabljala tako pri raznih hišnih opravilih, branju in pisanju na RR, nakupovanju, sprehodih... zame je bil nepogrešljiv.
Še zdaj ga zelo pogrešam, ker ga ne morem več uporabljati, ker je za našega fanta že premajhen.
Prepričati pa se moraš, kako je otrok v kenguruju nameščen in da mu glavica ne niha.
Glede na cene kengurujev, predvsem, če bi kupila rabljenega, mislim, da se splača.
Na uporabo nahrbtnika pa še čakamo, je pa še premajhen.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?