Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kengurujček Chicco Go Plus Baby 10.9.2004 15:04:12
|
|
|
|
frutka_
|
:)Hej jančika jaz ga imam!!!:) Naš mali je zelo rad noter, predvsem ker ga ati nosi in se držita ko petelina!!!Prav važen je, ko ga ima! Sicer ga uporabljamo za krajše sprehode, če ga kaj šraufa ga kar noter naloži in neha jokati pa zelooo hitro zaspančka. Ampak kot sem ti napisala za kratek čas, ker ni dobro za njegovo hrbteničko, nima še povsem samostojne glavice. Tistega "ležalnega" dela jaz nisem pretirano veliko uporabljala, ker sem ga raje po rokah nosila...ti, ti, mamica! Ker pa je tudi hitro zrasel, mu je bil kmalu premajhen, glavico je imel v tistem delu kjer je fixno naslonjalo za glavico čisto noter ptisnjeno. Predlagam ti, da ga prej preizkusiš! Meni se sicer zelo dobro obnese, dobila sem ga za darilo in sem ga bila res vesela! Aja še to, mi smo se kar malo namučili preden smo te naramnice skupaj sestavili, zdaj ga totalno obvladamo! Priporočam!:sloncek:
|
|
|
|
Kengurujček Chicco Go Plus Baby 10.9.2004 22:18:52
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja pa glih ti ga imaš!!! V vsakem primeru ga bom prej preizkusila. Če ne bo drugače, bom pa tebe prosila, ha! Sem ozdravela, tak da bo naslednji teden napad na MB. Juriš!
|
|
|
| Stran: [1] |
Dopustlittlestar5Kam greste letos na dopust?Na morje (
68%)
V toplice (
10%)
V hribe (
2%)
Ne gremo na dopust (
20%)
Število vseh glasov: 118Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!