|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 9:56:25   
Anonimen
Zanima me, komu date v varstvo :duda:, kadar kam greste, pa :duda: ne morete vzeti s seboj. Recimo za urco, dve?
Ali če kaj delate, pa :duda: ne more biti zraven?

No, jaz ga po pravici povedano povsod vlačim s seboj:)-
Včeraj, ko smo menjali okna in je bil povsod prepih in prah, ga je pazila moja mami. Včasih ga čuvata tudi tast in tašča.
Največkrat pa ga za kakšno urco popazi moževa sestra, ki živi v zgornjem nadstropju. Tko fajn pride. Kadar moram kaj skočit v trgovino...ga samo gor odnesem za tistih 15 minut :)

Pa ve? Iamte kakšne varuške? Zaupate prijateljicam?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 9:59:36   
Gina
Jaz nimam mame, oče in tašča sta daleč, tako da če mali ni z mano ali možem, se moram obrnit na prijateljice. Ampak si bom morala eno varstvo zrihtat pod nujno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 10:12:34   
NinKa
Midva z dragim sva tut odvisna od naju. Če ni z menoj je z dragim. Starši - moji so na štajerskem in pridejo vpoštev samo takrat ko imam kako birokracijo al ko greva v Avstrijo al pa ko grem na izpit.

Drugače pa sva z škratom že 15 mesecev zmerom skupaj.....:bravo:

P.s.
za nujne primere, pa prileti dragi iz službe....varuško pa....ne vprašaj kake cene.....

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 10:17:15   
Urška*
Meni Žana čuva najvčkrat moja mama, ker je bliže doma (15 min do mene z avtom) kot pa fantova mama.

Drugače pa, če ga le lahko, ga vzamem zraven.

Hm, prijateljici pa bi samo eni zaupala in to tisti ki ima že sama otroka!:bravo:

lp:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 10:17:29   
Bejba
Midva sva ga samo ene 4x do sedaj pustila pri moji mami, drugje še ne. Ostalim nekako ne zaupam, še moja mami ki se spozna na te reči in ima "smisel" včasih totalno vžge mimo :)-.
Včasih pa bi mi prav prišla kakšna varuška v bližini, predvsem zdaj ko z :love: rihtava za poroko in je toliko stvari. Sicer živiva v zgornjem nadstropju njegovih staršev, ampak jaz jima našega :duda: še ne zaupam. Sta že kar v letih in za moje pojme nimata več pravih refleksov in malega ne dohajata. Lažje bo, ko bo malo večji.
Čeprav bo danes prišla tašča zvečer gor, ker se morava midva iti v župnišče menit za cerkveno poroko, ampak bomo tako zrihtali, da bo mli že spal in bo ona samo čuvaj ;). Pa še vseeno me bo zvijalo, ker ponavadi se ravno takrat zbudi, ko to ni treba.

LP; Bejba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 10:17:55   
kaja11
Pri nas zaenkrat ni bilo še nič takega. Če grem sama kam ga tati čuva in obratno. Drugače imam pa itak taščo v nizkem štartu.... po moje bi mi še plačala, samo, da bi ji malega za kako uro pustila:)- Verjetno si bomo pa po koncu porodniške kakšno varstvo omislili... ne bi ga rada takoj v jasli dala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 10:19:04   
malika
Jaz ga najraje pušča pri moji mami(stanuje pod nami), tu in tam, če moja dva ne moreta, pa ga imata tašča in tast.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 10:20:30   
Maxica
Jaz ga najraje vzamem s sabo, če se le da, sicer pa ga varuje mož, če lahko, ali pa moji ali njegovi starši. Največkrat pa speljem tako, da ga imam kar s sabo, kjer se da:bravo:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 10:21:25   
Nogavička
Če je kaj takega, da res ne moreva jemati male s sabo, jo pride pazit moja mama. Drugače se potepa z nama.

:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 10:23:41   
mehurčica
Moja mami, ati, sestra, tašča, pa tudi moja teta ga kdaj popazi za kratek čas.

Včeraj je David sicer že spal in je prišla tašča toliko k nama, da sva šla midva na pizzo.:) Hvala Olga!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
22.3.2005 10:27:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 10:32:24   
tjaga
Pri nas pa taščica rula. :bravo::bravo: babi Ida :bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 10:38:03   
spelaz
Mi mamo tudi malo tezav. Vsi starsi so tako dalec stran, da je v bistvu mali skoz z mano. Moz dela cele dneve po terenu in sem sama za vse. kadar pa smo v LJ, kjer so moji, pa lahko skocim k frizerju ali pa greva malo v kino.:bravo:
Bom pa morala kmalu varstvo najt in me zanima ali katera iz MB priporoca kako varusko (vsaj za nekaj ur dnevno). Bom zal morala hitro nazaj delat, ker imava z mozem firmo in me ze kar pogresa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 10:41:07   
taj2004
Mi tudi nimamo ne babice ne none obe so pokojne:((. Tako da na zalost moramo postoriti vse sami.

LP Petra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 10:45:43   
ancika20
Našega malega korenjakeca pazi večinoma moja mama(zlata babi Leja):angel:, sicer pa :angel:babi Lizo(od ateka mamo), ne obremenjujem, ker ima veliko vnukov v varstvu.Drgač sva se z ateku razšla:(, pa še izredno študiram 8), tako da če si že urco free vzamem, ni nikoli problema.;)

Pozdravček:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 11:03:34   
dory
Babi pa dedi :)...ne vem,ce bi ga lahko zaupala komu drugemu:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 11:07:51   
sergeja26
Če jaz kam na hitrco skočim ga pazi njegov atek, če pa z atekom kam skup skočiva ga pazi Juretov dedek, ker zivimo v isti hiši. Ampak ta mali je večina časa kar terenski z mano; hmmm komu drugemu skorajda ne bi zaupala varstva:zmeden2:- njegova babica je pa u lj; edino od prijateljic bi prišla u poštev ena, ki ima tudi sama leto dni starega ;) No pa moj brat in njegova punca, ki imata že dva; Hmmm ko bom konec porodniške, ne vem točno kako bo... Je še čas o tem razmišljat...
:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 11:38:50   
puncica
Pri nas damo v varstvo babici in dediju enmu al pa drugmu, če smo v celju k našim, če pa smo doma pa moževim. Je pa zadnjič ko sva šla midva z možem na pogreb dve urce bila pri mojem bratu, pa ga je blo strah ko hudiča kako bo.:)- A je bila pridna. Trgovino imamo pa blizu pa dam zdej ko je toplo le kapo gor pa hop v trgovino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 11:46:07   
urši*
če grem sama na kavo al,pa kam , ga čuva fant -njegov ati!!!
če greva pa skupaj , pa vedno moja mama!! njegovim ga še ne pustim !!!;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 12:06:59   
Anonimen
No to bi morala moja hči odgovorit....mojega vnučka pazim jaz,ko je hči v službi,pa če gre kakšeno soboto ven(poredko)z sestro in prijateljico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 12:11:04   
žiža
Midva Saro ponavadi vedno sabo vzameva kamor greva. Živimo čist na svojem, tako da včasih kar malo pogrešam še koga v hiši, ko moram za pol urce kam skočit. Zato probam takrat vse zrihtat, ko sva zunaj na sprehodu. Če greva pa kam sama ( na žalost bolj redko) jo peljeva k tašči pa tastu, ker sta bližje kot naša dva. No ampak greve midve s Saro enkrat na mesec za vikend domov (ko je mož na terenu), da še naši na svoj račun pridejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 12:20:14   
ZARA
Vedno moji mami,ce grem v Avstrijo (rabm cca vsaj 3-4 ure)!!
Drugac jo mam pa skoz jst,pa moj...
Vedno sem mislla kakoz lahkoto das svojega detka v varstvo,pa sploh ni res!!Damn!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 12:26:04   
bini
mi jo pa kar v različne roke dajemo - seveda samo preverjene :bravo:;).. največkrat so v igri stari starši - oboji! pa včasih moj brat in punca, pa včasih katera od mojih prijateljic, ki ano preverjeno obožujejo..
jo pa kar pridno navajamo na druge ljudi, da ne bo prevelik šok ko bom šla v službo :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 12:30:05   
Anonimen
Midva jo pustiva pri mojih starših. Čeprav odkrito povedano, zdaj ko sem v službi in je tako ali tako skoraj cel dan ne vidim, jo raje skoraj kamorkoli vzamem s sabo, da je le z mano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kdo vam čuva ta malega?
22.3.2005 12:32:24   
janja
Našega pa največkrat pazita tašča in tast (stanujeta blizu), ki komaj čakata, da ju pokličemo. No, pa tašča že vso zimo hodi po malega v vrtec, da mu ni treba ostajati do 16. ure. Zdaj gresta pa za pol leta na morje, ga bom morala pa spet povsod s sabo vlačit. No, saj včasih bo vskočila tudi moja zlata mami :angel:, ampak je vseeno nočem preveč obremenjevat, ker se včasih ne počuti dobro. Pa še Nika od Lidije velikokrat popazi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?