|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo tudi NE bo dobil M okoli 21.1.?
8.1.2007 20:54:00   
nemka
No, glih sem imela ovulacijo, ampak ze zdaj upam da se je mogoce kaj zgodilo, ceprav bova sele konec oktobra zacela delat na user posted image !
Kdo bo tudi mogoce testiral okoli 21.???? Zelim nami cim vec user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil nemka -- 8.1.2007 20:56:55 >

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdo tudi NE bo dobil M okoli 21.1.?
8.1.2007 22:59:43   
Fargesia
Živijo! Moja O naj bi bila od jutri pa do nedelje...mi pa že pridno vsak dan user posted image user posted image user posted image ...user posted image
Upam da ne dobim user posted image okoli 27.1. zaradi user posted image user posted image ...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2007 10:52:22   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: nemka

No, glih sem imela ovulacijo, ampak ze zdaj upam da se je mogoce kaj zgodilo, ceprav bova sele konec oktobra zacela delat na user posted image !

user posted image  Se pravi, da  že SEDAJ delate na otroku, če se ti bo prijelo zdaj boš oktobra že rodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2007 10:58:29   
lana38
Jaz bom delala test okrog 21.1., če ne pride user posted image  okrog 17.1.
LP

lana38

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2007 15:30:37   
kaja80
Lp!
Tudi jaz svoje ne pričakujem tam okoli 21.1. Na testiranje še ne upam pomislit.
Mogoče tam po 25 če je še ne bo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2007 21:48:36   
sbap
Tudi jaz je ne pričakujem okoli 20.-21.1. Če gledam povpreček dolžine ciklusa v zadnjih parih letih. Lahko pa da bo kak dan prej ali kasneje, nikoli ne vem, vsaj dokler, da mi BT ne pade. Potem pa že vem, da se bo prikazala prej ali slej. Tako da testa še ne bom tako hitro delala. Vam, ki pa boste takrat nestrpno pričakovale rezultat, pa držim pestke, da zagledate črtice in pluske.

Lp, 

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2007 23:04:13   
Anonimen
Ja, jaz srčno upam, da je  NE DOBIM.
Ne jaz, ne ve. To naj bi posledično pomenilo, da smo user posted image . Upam.

SREČNO!

(odgovor članu sbap)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2007 22:01:27   
čačka
No, tudi jaz čakam na 20, ko naj NE bilo obiskov. Upanje je veliko... vendar nekako ne verjamem, da nama bo ratalo v prvo.  Prav tako nikoli zares ne vem, kdaj bi mi morala pridet, ker je moja M zelo neredna, od kar nisem več na tabletkah.
Kakorkoli, še malo, pa bomo zvedele, a ne?!?
Vsem, ki si želite štručke, želim user posted image user posted image .

Lp,
Čačka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?